• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Linkeri - Domaći servis za razmjenu posjeta (za blogere)

srboljub1989 kaže:
Ovo je stanje za moj sajt koji sam nedavno pokrenuo.

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 3550
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 598
Procenat vraćenih poseta: 594 %

594% ne znam kako je to moguće :D

Kod mene već par dana ne prelazi 134% :(

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 124024
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 92753
Procenat vraćenih poseta: 134 %

adsenseamater kaže:
srboljub1989 kaže:
Ovo je stanje za moj sajt koji sam nedavno pokrenuo.

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 3550
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 598
Procenat vraćenih poseta: 594 %

594% ne znam kako je to moguće :D

Kod mene već par dana ne prelazi 134% :(

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 124024
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 92753
Procenat vraćenih poseta: 134 %

Ne znam ni ja, ali tako pise. :crazy_grin

Auh ljudi pa to je samo zato sto je sajt tek dodat, pa u startu je veliki boost vracenih poseta, posle se to stabilizuje na 150+ %.

Fazon je da redovno dodajete nove clanke ako zelite da procenat ide blizu 200 % ;)

:waving

statistika posjeta na sajtovima za linkanje

Mishas kaže:
Servis Linkeri koristim od samog pocetka njihovog postojanja. Koristim ga na nekoliko sajtova i mogu da tvrdim da vracaju od 150 do 250% posete koju vi njima saljete.
Kako se to poklapa sa Google Analytics?

hara91 kaže:
ali pomalo su mi i sumnjive ove njihove posjete s obzirom da od ovih 2.305 posjeta ja mislim nisam dobio ni jedan klik na adsensu pa pocinjem da mislim da ove posjete nisu stvarne
I meni je to sumnjivo. U statistikama mi stoji da sam primio određen broj posjeta a u Google Analytics stoji manje :(

Pričao sam sa prijateljem koji koristi na svom blogu članci.com i njemu nije jasno da se razlikuju posjete koje prikazujue Google Analytics-referr i one koje prikazuju članci.com kao vraćene

Jednostavno ne mogu se oteti dojmu da vrate određen broj posjeta a google Analytics prikazuje za taj dan manje referr posjeta sa linkera. Nešto tu ne štima

mani kaže:
Mishas kaže:
Servis Linkeri koristim od samog pocetka njihovog postojanja. Koristim ga na nekoliko sajtova i mogu da tvrdim da vracaju od 150 do 250% posete koju vi njima saljete.
Kako se to poklapa sa Google Analytics?

hara91 kaže:
ali pomalo su mi i sumnjive ove njihove posjete s obzirom da od ovih 2.305 posjeta ja mislim nisam dobio ni jedan klik na adsensu pa pocinjem da mislim da ove posjete nisu stvarne
I meni je to sumnjivo. U statistikama mi stoji da sam primio određen broj posjeta a u Google Analytics stoji manje :(

Pričao sam sa prijateljem koji koristi na svom blogu članci.com i njemu nije jasno da se razlikuju posjete koje prikazujue Google Analytics-referr i one koje prikazuju članci.com kao vraćene

Jednostavno ne mogu se oteti dojmu da vrate određen broj posjeta a google Analytics prikazuje za taj dan manje referr posjeta sa linkera. Nešto tu ne štima

Meni se poklapaju podaci sa Linkera sa podacima iz GA naloga..

Da li još netko koristi ovaj servis? Zanima me onaj popunder, da li ću dobiti zbog toga ban na google-u ili da li će mi google zbog toga smanjiti poziciju u pretragi?

Da li ste upoznati sa time? i koliko se zaista poveća posjeta korištenjem tog popundera?

erik kaže:
Da li još netko koristi ovaj servis? Zanima me onaj popunder, da li ću dobiti zbog toga ban na google-u ili da li će mi google zbog toga smanjiti poziciju u pretragi?

Da li ste upoznati sa time? i koliko se zaista poveća posjeta korištenjem tog popundera?

Popunder neće uticati na poziciju na Google-u , a familijaran je sa Google AdSenseom...

Ljudi ovi linkeri me nisu primili.... A i ko ih sljivi umesto da napusu lepo i da odgovore u cemu je problem, oni nista :čekić

Vidim da ima ovaj slican linkuj.rs i clanci.com, mada kod clanaka ne vidim opciju da ima da se uveze sajt ili blog :stars

Pa me zanima ako ima neko ko koristi ove linkuj.rs da mi kaze da li dozvoljavaju pop ap i da li mogu imati jos jedan slican servis pored njih... ?

sax kaže:
Ljudi ovi linkeri me nisu primili.... A i ko ih sljivi umesto da napusu lepo i da odgovore u cemu je problem, oni nista :čekić

Vidim da ima ovaj slican linkuj.rs i clanci.com, mada kod clanaka ne vidim opciju da ima da se uveze sajt ili blog :stars

Pa me zanima ako ima neko ko koristi ove linkuj.rs da mi kaze da li dozvoljavaju pop ap i da li mogu imati jos jedan slican servis pored njih... ?

Linkuj.rs i Clanci.com gotovo da ni nevraćaju posjetu :)

adsenseamater kaže:
Linkuj.rs i Clanci.com gotovo da ni nevraćaju posjetu :)

Xexexexe, zato su me onda odmah i primili ( pogledah malopre ) :crazy_grin

A da i sve sto sam pitao moze :crazy_grin

Tako da ne znam al ima ovo ;) :

,,Ako niste zadovoljni s rezultatima, jednostavno uklonite widget i nitko nikom ne ostaje dužan.''

Sta cu nista me ne kosta da probam, a rekli su mi da mogu da drzim i drugi servis, da nije problem, sto mislim da nije moglo kod linkera onih....

Ima li jos sta a da valja sam ovih clanci i linkuj ?

Kad sam ja ovo bio isprobavao prije nekih 3 mjeseca, sve alternative su davale strašno malo posjete. Ako se je otad nešto promjenilo, kažite nam :waving

erik kaže:
Kad sam ja ovo bio isprobavao prije nekih 3 mjeseca, sve alternative su davale strašno malo posjete. Ako se je otad nešto promjenilo, kažite nam :waving

vraceno 4 poslato 2378 za sada ubacio sam samo jedan clanak juce....

sax kaže:
erik kaže:

vraceno 4 poslato 2378 za sada ubacio sam samo jedan clanak juce....

Ubaci vise zanimljivih clanaka i poslaceti jos vise. Tako je neki clan foruma dobio 10 puta vise trafika nego sto je poslao.

Ma daj ovo je smesno 6 3064 ubacio sam juce jos 4-5 i samo se pomaklo za 2, kontaktiracu ih da pitam sta se desava, necu ih ja drzati za ovo je bas smesno... :(

Na moje pitanje kako to da sam ja njima poslao 3200 a oni meni samo 8 a treba kako pise da mi posalju vise odgovor je sledeci :

Dodajte sto vise mozete postova da bi vam doneli sto vecu posetu.
Mozete dodavati 10 postova dnevno.
Probajte par dana da dodajete sto vise pa pratite onda.
Pozdrav.

Tako da i ovo probam, ako ne urodi plodom, skidam ja njih ;)

sax kaže:
Na moje pitanje kako to da sam ja njima poslao 3200 a oni meni samo 8 a treba kako pise da mi posalju vise odgovor je sledeci :

Dodajte sto vise mozete postova da bi vam doneli sto vecu posetu.
Mozete dodavati 10 postova dnevno.
Probajte par dana da dodajete sto vise pa pratite onda.
Pozdrav.

Tako da i ovo probam, ako ne urodi plodom, skidam ja njih ;)

Bježi od toga :drinking

erik kaže:
Bježi od toga :drinking

Ma ja i ja nesto kontam bre poslao im toliko nisu vratili nista, skidam ih iz ovih stopa :)

Ja sam se registrovao prije 2 dana ali mi jos uvijek stoji da je nalog neaktivan. Zna li ko koliko treba da prodje do aktivacije ili kako vec. Stavio sam njihov baner na sajt i vec vidim da ima nekoliko posjeta.

Cuj te ovo molim vas sada :crazy_grin
Prvi put kada sam pitao zasto mi nije nalog odobren niko nista nije intervenisao...

Drugi put kada sam pitao i pomenuo da imam dosta posete preko 100 000 mesecno, admin se javio i kaze kao pa imas linkova koji vode ka drugim sajtovima nije sve tvoj sadrzaj, odobricu te ali da samo saljes svoj sadrzaj, ok sam rekao i nista nije opet bilo...

Sinoc kada sam poslao koliko i sta i SCREEN SHOT :p, e onda sam dobio sledeci odgovor :

,,Kad smo pregledali brog prvi put, nije bilo clanka na samom sajtu, vec samo
linkovi ka drugim sajtovima. Mi vec sami olinkujemo tako da ne odobravamo
sajtove koji se takodje baziraju na linkovanju ka drugim sadrzajima. Posto
imate i svog sadrzaja, sada sam vas odobrio.''

Mislim ono, smehoteka, ja sam od samog pocetka imao dosta vise mog sadrzaja nego sadrzaja ka drugim sajtovima, mnogo vise, al sta ces, tek kada poslah screen shot posete nesto se desi, tako da eto to je izgleda recept :crazy_grin

Back
Na vrh