• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Linkeri - Domaći servis za razmjenu posjeta (za blogere)

uriel kaže:
pa sajt se bavi popularnom tematikom, a naslovi članaka tu imaju veliku ulogu
evo da napisem nazive najpopularnijih članaka:

1. što žene vole?
2. pripreme za ljeto
3. kako se ljubiti?
4. kako prići curi?
5. piercing
6. eto zašto glupani ševe više
7. muškarci više vole plavuše
8. zaštitari

mislim da ovo dosta govori o tipu ljudi koji koriste linkere, ali mi je i osobna potvrda da se ne radi o botovima pošto su obično ovo najčešće google fraze kojima ljudi nalaze moj site
samo da se razumijemo, ljudi mi preko linkera dolaze i na članke drugih tematika (reviewove filmova, glazbe, putopise, kolumne...), ali najviše na gore navedene članke ... sex sells
sad još to nekako treba monetizirati :crazy_grin

AleksaS kaže:
uriel kaže:
Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 8205
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 789
Procenat vraćenih poseta: 1040 %

koristim linkere tocno 19 dana
za sad sam zadovoljan ... pogotovo kad uzmem u obzir poziciju njihovih linkova na mom sajtu
dosta posjeta je one page visit iako sam primjetio da i dosta idu na "slicne clanke" ... posjeti s linkera mi cine u prosjeku 50 % posjeta, a awstats kaze da prosjecni posjetitelj pogleda 6.6 stranica i ostane 289 sekundi na sajtu ... nemam razloga za nezadovoljstvo, ali promatram kako se razvija domaca varijanta linkera

Svaka cast imas dobar procenat. Pogledaj moj :D

Procenat vraćenih poseta: 151 %

Pa da upravu si :D
Nisam nesto ni imao vremena da stavljam nove clanke.

@pavlek
Instaliraj google analytics i pisace ti odakle dolazi poseta i pise koliko se zadrzava ;)

E a odakle stize poseta da li sa ex Yu ili npr iz U.S.A,U.K,Nemacka,Canada,....
Ako je poseta iz U.S.A,U.K,Nemacka,Canada zasto ne bi napravili neki dobar blog koji ce da privuce paznju(bar na 1 min) i ubacili autorisponder i uhvatili im email adrese i kasnije prodavali preko CB,Amazon,... :king:king:king

milan93 kaže:
Ako je poseta iz U.S.A,U.K,Nemacka,Canada zasto ne bi napravili neki dobar blog koji ce da privuce paznju(bar na 1 min) i ubacili autorisponder i uhvatili im email adrese i kasnije prodavali preko CB,Amazon,... :king:king:king

Kod mene, a verovatno i kod njega poseta stize sa ex Yu prostora. Prodavanje lista e-mail-ova je protiv zakona :D
Nisam se nesto ni bavio e-mail marketingom. Sumnjam da bi se i nesto dobro mogli zaspamovati kada dobiju preko 100 e-mailova od facebook-a :D

Nisam mislio na prodaju email adresa nego proizvoda od CB i Amazona.
Da li zna neko ovakav servisa ali da dovodi posetu iz U.S.A,U.K,Canada,..

milan93 kaže:

Nisam procitao post do kraja :D
Pa da nije ni prodaja losa ali kao sto rekoh tesko da ce tvoj e-mail da primete u moru facebook-ovih e-mail-ova.
Normalno da ima. Nasi su samo prekopirali od njih. ;)
Najveci problem je poslati im posetu ;)

AleksaS kaže:
milan93 kaže:

Pa da nije ni prodaja losa ali kao sto rekoh tesko da ce tvoj e-mail da primete u moru facebook-ovih e-mail-ova.

Ma primetice jer prica se da nece biti FB a i ako stavis neki primamljiv naslov za email primetice se bar ja primmetim.
Ajde ako znas molim te kazi mi za neki americki servis tipa linkeri.

milan93 kaže:

majke mi, spamere u zatvor slao

axaxaxaxax opusti se covece ja nisam rekao da se time bavim ja sam samo izneo moju ideju
:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin

milan93 kaže:
axaxaxaxax opusti se covece ja nisam rekao da se time bavim ja sam samo izneo moju ideju
:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin

u pravu si ... ali fakat to ne volim ... spamere smatram drustvenim pijavicama
treba to iskorijenit

milan93 kaže:
AleksaS kaže:
milan93 kaže:

Ma primetice jer prica se da nece biti FB a i ako stavis neki primamljiv naslov za email primetice se bar ja primmetim.
Ajde ako znas molim te kazi mi za neki americki servis tipa linkeri.

https://internetzarada.org/strani-sajtovi-za-razmjenu-traffica-t-3350.html

Sa linkerima se nesto desava...kao da su preopteretili server....jel ima jos neko problema sa njima?

Posto meni od sinoc ne prikazuje ni na jednom sajtu njihove widgete...do malopre nije htelo ni linkeri.com da mi otvori...

DavidVictor kaže:
Sa linkerima se nesto desava...kao da su preopteretili server....jel ima jos neko problema sa njima?

Posto meni od sinoc ne prikazuje ni na jednom sajtu njihove widgete...do malopre nije htelo ni linkeri.com da mi otvori...

Ista stvar :busted..
Sada hoće da mi otvori linkere ali i dalje se nepojavljuje widget na sajtu...

Prezadovoljan sam posetom sa Linkera! :drinking

Od kako sam ubacio jos neke pluginove na sajt, u smislu related contenta sa thumbsima, slideshow i tako te stvarcice, vise clanaka tj materijala na mom sajtu i sve ostalo sve vise zadrzava cak i posetu sa Linkera, sto je ono bas za nepoverovati....mislio sam da nikada ta poseta meni nece vredeti za ozbiljan sajt koji nije sa onim debilskim funny stvarima :)

Evo danas na primer: 225 ljudi su mi poslali, preko 2 stranice pregleda prosecno i cak 2:12 zadrzavanje u proseku, sto je za takvu vrstu posete zaista sjajno.

:drinking

Pojavio se jos jedan isti servis!

linkuj.rs

Ima identican i za BiH linkuj.ba

Ne izgleda lose..

Moram da pohvalim posetu sa Linkera :)

juce na jednom sajtu:

linkeri.com / referral 90poseta 3.56pages/visit 00:05:39 average time

:drinking

Posle onog ispada Linkera vs Linkuj.rs, poslao sam im mail da gledaju bolje svoju kravu, nego da zele da crkne komsijina...i evo ih pokrenuli kampanju na Facebooku, nice one :)
Za pocetak pametno...inace njihove posete su mi sada neverovatno kvalitetne, zadrzavaju se kao i one sa google, bruka, samo tako neka nastave :)

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 238421
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 159263
Procenat vraćenih poseta: 150 %

Malo mi bode oči što me drže na 150%, ja im šaljem čist SE traffic a oni mi vraćaju sve i svašta ali dobro. Neka stoji, ono što kažu - naši su... :poke :hysterical

ma meni stoji isto 150% stalno, NI % VIŠE.
ne znam koji k... -.-

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 61040
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 41218
Procenat vraćenih poseta: 149 %
~150% , više ne može :S

Ovo je stanje za moj sajt koji sam nedavno pokrenuo.

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 3550
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 598
Procenat vraćenih poseta: 594 %

Back
Na vrh