• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Linkeri - Domaći servis za razmjenu posjeta (za blogere)

Servis Linkeri koristim od samog pocetka njihovog postojanja. Koristim ga na nekoliko sajtova i mogu da tvrdim da vracaju od 150 do 250% posete koju vi njima saljete.

Struktura posete je druga prica... obicno su to, bar kod mene, bounceri koji posete samo jednu stranicu. Primetio sam da mi je opao broj okrenutih stranica, ali je porastao broj unikatnih posetilaca... Nema i jare i pare... ali sam misljenja da Linkere treba koristiti.

Lagodnije se osecam kada sa manje cimanja postizem vecu posetu nego ranije.

Update: Eh da, mislim da ova tema nema veze sa SEO optimizacijom. Predpostavljam da je moderator odlucio da bude ipak ovde.

Evo kakvo je stanje kod mene.
Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 2305
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 1531
Procenat vraćenih poseta: 151 %

Od juce sam se reg na linker,ali pomalo su mi i sumnjive ove njihove posjete s obzirom da od ovih 2.305 posjeta ja mislim nisam dobio ni jedan klik na adsensu pa pocinjem da mislim da ove posjete nisu stvarne nego da salju robote sta vi mislite o ovome.

Ako ti posjeti stižu na funny stranice to nije ni čudo. Ja inače na funny stranicama imam jako mali ctr a pogotovo s tih servisa uključujući iverzije za englesko govorno područje kao 2leep ili woahoa

Dobro i, kažete da je bounce rate visok poprilično i da većina njih odmah ode sa sajta vrlo vjerojatno kliknuvši na iduću sličicu također od Linkera. Da li je netko pokušao monetizirati taj promet? Vidim ima servisa koji plaćaju za skraćivanje linkova, za upload slika i za upload odnosno download fajlova. Čini mi se da ima tu prostora za monetizaciju ili sam to samo ja?

U svakom slučaju taj promet vam ne vrijedi ništa ako od njega ništa ne napravite.

Vec sam pisao o ovim sistemima u prijasnjem postu, statistika nije tacna + kvalitet posjetilaca je uzasan, a zasto.. Procitaj moj post.

Da li ce da prihvate neki blog koji je npr. sad napravljen koji uopste nema posetu trenutno?

ulysses kaže:
Da li ce da prihvate neki blog koji je npr. sad napravljen koji uopste nema posetu trenutno?

Poseta im nije uopste nesto preterano bitna, tu ako ti je novi blog, mozes staviti dnevnu posetu cifru 100, cisto da imaju neki uvid bezveze.
A bitno im je da blog nije spamerski kao sto je bio jedan moj adf.ly blog koji nisu prihvatili :D
Znaci da ima neki fin sadrzaj, bar 3-4-5 nekih lepih postova, nesto ubaceno na blogu, da ipak lici na nesto, da nije ono kratkotrajnog veka i to. To sto je nov nema veze, samo da izgleda koliko toliko ozbiljno, da nema adult, warez i tezak spam ;)

Linkeri su za srpsko trziste, pa sve hrvatske i bosanske stranice pozivamo da probaju clanci.com
Garantiramo vam kvalitetan traffic bez hitbotova!

SteelMaiden kaže:
Linkeri su za srpsko trziste, pa sve hrvatske i bosanske stranice pozivamo da probaju clanci.com
Garantiramo vam kvalitetan traffic bez hitbotova!

Linkeri su za sve ex Yu zemlje ne samo za Srb, vec i za Hr, BiH...

Svi servisi navedeni u temi su na engleskom.
Dva sata trazim slicne sajtove na nemackom ili francuskom i nista.

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 148320
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 98043
Procenat vraćenih poseta: 152 %

Nisu loši... :)

Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 8205
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 789
Procenat vraćenih poseta: 1040 %

koristim linkere tocno 19 dana
za sad sam zadovoljan ... pogotovo kad uzmem u obzir poziciju njihovih linkova na mom sajtu
dosta posjeta je one page visit iako sam primjetio da i dosta idu na "slicne clanke" ... posjeti s linkera mi cine u prosjeku 50 % posjeta, a awstats kaze da prosjecni posjetitelj pogleda 6.6 stranica i ostane 289 sekundi na sajtu ... nemam razloga za nezadovoljstvo, ali promatram kako se razvija domaca varijanta linkera

uriel kaže:

za sad sam zadovoljan ... pogotovo kad uzmem u obzir poziciju njihovih linkova na mom sajtu
dosta posjeta je one page visit iako sam primjetio da i dosta idu na "slicne clanke" ... posjeti s linkera mi cine u prosjeku 50 % posjeta, a awstats kaze da prosjecni posjetitelj pogleda 6.6 stranica i ostane 289 sekundi na sajtu ... nemam razloga za nezadovoljstvo, ali promatram kako se razvija domaca varijanta linkera

Svaka cast imas dobar procenat. Pogledaj moj :D

mene su odbili, ne znam zasto :S
kako ih mogu kontaktirati i pitati u cemu je bio problem?
posjeta je 5 k minimalno, najbolji dan bude po 15 k

:S :(

btw. gdje mogu vidit koliko mi je prosjecno zadrzavanje na sajtu?
to mi baš treba

pa sajt se bavi popularnom tematikom, a naslovi članaka tu imaju veliku ulogu
evo da napisem nazive najpopularnijih članaka:

1. što žene vole?
2. pripreme za ljeto
3. kako se ljubiti?
4. kako prići curi?
5. piercing
6. eto zašto glupani ševe više
7. muškarci više vole plavuše
8. zaštitari

mislim da ovo dosta govori o tipu ljudi koji koriste linkere, ali mi je i osobna potvrda da se ne radi o botovima pošto su obično ovo najčešće google fraze kojima ljudi nalaze moj site
samo da se razumijemo, ljudi mi preko linkera dolaze i na članke drugih tematika (reviewove filmova, glazbe, putopise, kolumne...), ali najviše na gore navedene članke ... sex sells
sad još to nekako treba monetizirati :crazy_grin

AleksaS kaže:
uriel kaže:

Svaka cast imas dobar procenat. Pogledaj moj :D

e da, moram dodati jednu stvar koja me smeta kod linkera
mislim da ne bi trebali linkati forume ... presmiješno mi je da sajtovi poput bureka mogu linkati post na forumu

Back
Na vrh