Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulysses kaže:Da li ce da prihvate neki blog koji je npr. sad napravljen koji uopste nema posetu trenutno?
wulmbos kaže:Postoji li slican servis na francsukom ili nemackom jeziku?
uriel kaže:Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 8205
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 789
Procenat vraćenih poseta: 1040 %
koristim linkere tocno 19 dana
za sad sam zadovoljan ... pogotovo kad uzmem u obzir poziciju njihovih linkova na mom sajtu
dosta posjeta je one page visit iako sam primjetio da i dosta idu na "slicne clanke" ... posjeti s linkera mi cine u prosjeku 50 % posjeta, a awstats kaze da prosjecni posjetitelj pogleda 6.6 stranica i ostane 289 sekundi na sajtu ... nemam razloga za nezadovoljstvo, ali promatram kako se razvija domaca varijanta linkera
AleksaS kaže:uriel kaže:Broj poseta koji smo Vam mi poslali: 8205
Broj poseta koje ste Vi poslali nama: 789
Procenat vraćenih poseta: 1040 %
koristim linkere tocno 19 dana
za sad sam zadovoljan ... pogotovo kad uzmem u obzir poziciju njihovih linkova na mom sajtu
dosta posjeta je one page visit iako sam primjetio da i dosta idu na "slicne clanke" ... posjeti s linkera mi cine u prosjeku 50 % posjeta, a awstats kaze da prosjecni posjetitelj pogleda 6.6 stranica i ostane 289 sekundi na sajtu ... nemam razloga za nezadovoljstvo, ali promatram kako se razvija domaca varijanta linkera
Svaka cast imas dobar procenat. Pogledaj moj
Procenat vraćenih poseta: 151 %
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke