• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupovina preko amazona

neupuceni

Član
Tu od
30 Lis 2010
Pozdrav forumasi,

video sam jednu zanimljivu igracku na amazonu, tacnije Kindle Fire tablet i sad me interesuje, kako se moze kupiti ovaj tablet preko amazona, a najbolje proci sto se tice postarine i carine, a da mi stigne u Srbiju?

Unapred hvala...

Htedoh da kupim 2 majice od po 13$ preko Amazona jos imam i Amazon Prime free trial i ne mogu da verujem koliko treba da me izadje postarina sa taksama. Prilazem screenshot. Jel ovo normalno, ima li neko u Srbiji da je kupio nesto preko Amazona, jer ovo se uopste ne isplati?

[attachment=897]

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    46.7 KB · Pregleda: 172
Je*e lud zbunjenog.... Ovo je bolesno.. kupiš proizvod za 26$ a 142$ je sa troškovima...

Back
Na vrh