• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kreditne/Interner kartice

Strooki

Član
Tu od
4 Stu 2015
Cao.

Nedavno sam napunio 18 godina i skupio neke lare,zeleo bi da otvorim kreditnu karticu da bi mogao da poslujem na internetu.

zanima me koje su mi opcije,i koja je opcija najlaksa/najbolja.

Kreditnu karticu da bi imao moras da imas posao duze vreme i da banka poceni da si sposoban da vracas kredit koji ti daju preko nje.

Tebi treba obicna debitna kartica za net.

Vidim da si iz Srbije, zato bi ti preporucio http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=451 izdavanje kartice 0din, mesecno odrzavanje 0din.

Posle kad nadjes posao i kad pocnes da radis moraces da imas racun na koji primas platu to je hit on se placa i tu dobijes drugi karticu. Onda online mozes da prebacujes sa tog racuna na net karticu i mozes da placas sve racune da ne ides u banku sa provizijom od 0din.

Hvala

primetio sam da na stranici ne pise nista o podizanju novca,kako bi ja podizao novac?

Preko bankomata? Na kućnu adresu dobiješ pin i na bankomatu ubaciš karticu, upišeš pin i digneš pare ..

Visa electron kartica je za placanje preko interneta, verujem da 90% banaka u Srbiji ima mogucnost vadjenja te kartice. Nju mozes da spojis i preko paypal-a. Ali najbolje ti je da odes u banku da otvoris prvo devizni racun i da se raspitas o tim karticama.

Back
Na vrh