• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koliko vrijedi jedan youtube kanal?

midho14

Iskusan lik
Tu od
8 Svi 2012
Pozdrav..

Zanima me koliko vrijedi jedan youtube kanal koji ima oko 1 milion pregleda, 200 pregleda dnevno , i koji ima oko 1000+ subscribersa ..

Koliko mislite da on vrijedi novca? :D

midho14 kaže:
Pozdrav..

Zanima me koliko vrijedi jedan youtube kanal koji ima oko 1 milion pregleda, 200 pregleda dnevno , i koji ima oko 1000+ subscribersa ..

Koliko mislite da on vrijedi novca? :D

Može se možda nešto iskombinovati mada čisto sumnjam da to hoće neko kupiti. Ne želim da razočaram uopšte, nego govorim laički...

Danas jedan Ekrem ubaci hit video i zaradi par miliona pregleda...

Kako cu da ubacim ekrema kad mi ga odmah obrisu zbog autorskih prava..

midho14 kaže:
Kako cu da ubacim ekrema kad mi ga odmah obrisu zbog autorskih prava..

Naravno da ti obrisu, kada krsis autorska prava. Ono sto je Eldininjo sugerisao jeste to da kada neko kao Ekrem moze da dobije tolike preglede, zasto ne bi ti mogao da osmislis viralan video.

Takodje, molim te da prestanes sa spamovanjem foruma postovima i topicima izuzetno niskog kvaliteta, a pogotovo one koji sugerisu krsenje autorskih prava ili TOS-a servisa. Hvala!

Back
Na vrh