• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koju cijenu domene da stavim?

Sontarac

Novi član
Tu od
17 Velj 2013
Poz, postao sam vlasnik domena "www.virus.ws" i želim ga prodati.

Domen je registrovan do 2020-te, a vlasnik prije mene bio je cNET. Koliku cijenu da mu stavim, i gdje bi mogao da ga prodam? :stars

Sontarac kaže:

Domen je registrovan do 2020-te, a vlasnik prije mene bio je cNET. Koliku cijenu da mu stavim, i gdje bi mogao da ga prodam? :stars

Preporucena cijena je 1$

Petarcro kaže:
Sontarac kaže:

Preporucena cijena je 1$

Promjeni dilera.

"a vlasnik prije mene bio je cNET" pa što onda ako je bio, da ima potencijala domena sigurno je nebi pustili. Ponudi im opet da kupe za 1 $ pa javi kako je prošlo :)

Molim bez sarkazma na ovom forumu.

Sontarac - Ono sto ti forumasi zele reci da .ws domene su nekad bile jako jako jeftine domene pa su ih raznorazni spameri koristili za kratkotrajne "spammy" projekte, dobijale su se i preko neki upitnih programa tako da su .ws domene uglavnom ostale na losem glasu. Zbog toga razloga niti drze neku cijenu kod korisnika, niti dobro rangiraju na Googleu tako da ces tesko prodati domenu za neke vece pare. Jednostavno .ws domene nisu vrijedne.

Domen vredi onoliko koliko je neko voljan da ga plati a .ws domeni nisu popularni, odnosno nema potraznje za njima, i samim tim nemaju ni neku vrednost ... Tvoj domen (po meni) jedino vredi zato sto je placena registracija jos 7 god ali opet trebas naci nekog ko zeli .ws domen a to ce biti malo teze.

Sontarac kaže:
Hvala. Btw. je li istina da se WS domeni koriste za nedozvoljeni sadrzaj stranice?

Mogu, ali ne moraju. Fora je to što oni koji koriste nedozvoljene/blackhat/spam tehnike marketinga znaju da će domenu u kratkom roku "baciti", a pošto je .ws bila jeftina bolja je opcija bilo uzeti nju nego npr. skuplji .com domen.

skepi91 kaže:
Trebao je objasniti, al evo ja cu .ws domene nemaju nikakvu vrednost :)

Nije točno. Ja sam prodao 30-tak .ws domena i to nije bilo za par dolara niti su to bile domene tipa cars.ws, insurance.ws i sl. "premium" imena. Obične .ws domene.

Traži onoliko s koliko si zadovoljan za nju. Ova domena se sigurno može prodati, ali ne za neke velike novce.

Vrlo lep domen :)
Ja ti mogu ponuditi 2-3 e
tj 200-300din. max 450 din ako ovo još uvek važi,ali prvo mram da vidim s roditeljima :)
Primaš požda uptnice i R Srbije? Ja ti drugim načinom ne mogu platiti-

Back
Na vrh