• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji program za izradu filmica za YouTube?

NoxX

Član
Tu od
7 Ožu 2012
Dakle što bi preporučili za izradu kratkih filmića sastavljenjih od 100 -200 fotografija u trajanju od nekoliko minuta?

NoxX kaže:
Dakle što bi preporučili za izradu kratkih filmića sastavljenjih od 100 -200 fotografija u trajanju od nekoliko minuta?

Windows Movie Maker ne treba ti nista bolje za to sto ti zelis :p

Pogledaj Animoto.com to ti je manje vise sajt bas za te slideshowse, videces i sam, lako se koristi ...

Ja koristim Sony Vegas, i on obavlja sav posao koji mi je potreban, mozes jednostavnije stvari da radis, a moze i nesto zahtevnije. Sto se tice upotrebe, uopste nije tezak za koriscenje, pogotovo ako ces da spajas te slike u manji film.

Sony Vegas je predobar no meni lično prekomplikovan. PA ga izbjegavam. :)

Zato koristim VideoPad. Jednostavan je i imam neke stvari koje mi trebaju ali nije to to. Dakle, nema sve na jednom što bi meni trebalo.
E tu upada Camtasia Studio i jako mi se dopada. Solidan i ima ono što mi treba. :)

Što se Animoto tiče dobar je ali ima ograničenje od 30 sekundi. Ako bi ubacio 100 slika tu (pod uslovom da može) onda bi te slike letjele pravo brzo tako da bi morao usporiti klip (ja to radim u videopad) i naravno na kraju isjeći Animoto logo. :)

Još jedno pitanje o YT pa da ne otvaram novu temu.

Ako napravim filmić sa 100 slika koje su preuzete s interneta dali je to problem budući da nemam autorska prava?

Probao sam ga na preporuku Banetata gore, ali me zanima kada se kupi pro verzija koliko različitih vrsta okvira za filmiće ima? Ako bi trebao napraviti stotinjak filmića da mi ne bude svaki drugi isti, jer mi se free verzija čini dosta ograničena.

Avid liquid 7 ili sony vegas, po meni posle adobe effecta koji je komplikovan najbolji programi za pravljenje video klipova i to vrhunskih.

Kako kod Animota da izbacim onu posljednju animaciju u filmiću s njihovim logom?

NoxX kaže:
Kako kod Animota da izbacim onu posljednju animaciju u filmiću s njihovim logom?

Otvori klipu VideoPad. Klikni malo prije nego se pojavi Animoto logo u klip. I kad si označio tu tačku pritisni L. Na taj način ćeš napraviti rez u klipu i taj dio od reza pa na desno možeš da izbrišeš. Sačuvaj klip i to je to.

Animoto is good for this, I use it for promoting some cpa offers.

BaneSrb kaže:
Pogledaj Animoto.com to ti je manje vise sajt bas za te slideshowse, videces i sam, lako se koristi ...

Da... prepruka animato.com

Kako vi skinte taj video sa animoto.com na hard diske bez da ste platili. Ja koliko vidim imam samo opciju da platim, pa tek onda je dozvoljeno skidanje.

Back
Na vrh