• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji je vama najbolji hosting?

Zyxzed

Član
Tu od
21 Stu 2010
Evo otvaram temu jer kolko vidim takve jos nema.

koji vam je najbolji hosting (za Vas) i koji vas je najbolje "zayebavo" tj preporucate drugima?

pozz:waving

evo ovako:

ja sam koristio fiuhost al me mucilo sporo otvaranje stranica i tako nekad se cak znalo desiti da netko nemoze otvoriti moju stranicu (!) pa sam ga napustio

godaddy mrzim jer ima odvratno sucelje (bar meni) u kojem se jedva snalazim.

i sad trazim dalje neki drugi bolji........

Zyxzed kaže:

koji vam je najbolji hosting (za Vas) i koji vas je najbolje "zayebavo" tj preporucate drugima?

evo ovako:

ja sam koristio fiuhost al me mucilo sporo otvaranje stranica i tako nekad se cak znalo desiti da netko nemoze otvoriti moju stranicu (!) pa sam ga napustio

Trenutno koristim mochahost.com
Meni je odlican :)
Ne svidja mi se hostgator jer su mi trazili da potvrdim vlasnistvo nad pp-om :S i zbog toga sam morao da menjam host.

Zyxzed kaže:

evo ovako:

Ja koristim hostmonster 8mjeseci i na njemu imam 4 web adrese trenutno im je neka akcija oko 6$ mjesecno. a imaju i jeftinije samo treba cekati akciju. Online pomoc im je ekstra preko skype besplatno, na mail odgovaraju relativno brzo. Mogu ti reci da sam zadovoljan. Citao sam negdje po forumima da se neko zalio na njih ja to ne mogu da potvrdim. Imaju i affilate program koji placa za kupljeni hosting 65$, za obnovu ne placaju to je odgovor od njih. Ako ti oni budu odgovarali registrujes se na njihov affilate i preko svoga linka kupih hosting, dozvoljeno je za jedan hosting (provjereno i to sam i pitao). Domen ti je bespatan.
Sto se tice obnove i koliko to kosta to ti ne bi znao reci tek za 120 dana.

Zavisi za kakve sajtove ti treba hosting. Ja recimo koristim domaće (tj. balkanske) hostove i zadovoljan sam prilično. Podrška je dobra, serveri nisu loši (shared) i retko kad sam bio offline (uglavnom zbog nekih manjih radova na serveru)
Hostinge koje ja koristim su infonet.hr i prodhosting.net

Meni treba neki kvalitetan offshore hosting.Trenutno koristim servedome ali oni znaju imati nekih problema sa sporim otvaranjem i overloadingom servera.Treba mi neki host da nepreza od wareza,cpa skripti itd,itd.Imate neke preporuke ??

Hawkhost definitivno jedna od boljih kompanija koje sam koristio super brz supprot i kvalitetan, ne naplacuju za svaku sitnicu (kao hostgator), downtime nije bilo u zadnje 2godine koliko sa sa njima, a i super su jeftiniji ako koristis kupon, tu dolje na linku.

ps3 kaže:
adsenseamater kaže:
LiquidWeb

Izgleda dobro je li offshore ??

hvala svima na info.
evo uzeo sam hawkhost pa cemo vidjeti.

ako je netko zelio dati ref jebg sry zelio sam to sto prije rijesiti jer se dugo vec odugovlacim s ovime...

Ja sam predlozio Hawkhost, nisam zelio dati svoj ref code, nego kupon sa kojim dobivas 50% nizu cjenu na prvoj uplati, sa mojim ref kodom dobivas mislim oko 10% down. Zelio sam staviti link prema zvanicnoj temi na webhosttalk.com ali zbog nedovoljno postova forum mi je izbacio gresku. Neces se pokajati sa njima.

Srecno

Zyxzed kaže:
hvala svima na info.

ako je netko zelio dati ref jebg sry zelio sam to sto prije rijesiti jer se dugo vec odugovlacim s ovime...

jebg sry sto nisam kupio preko tvog :sigh

hvala tebi sto si mi rekao za njih.

aj hvala ti ,sretno! :waving:waving
simonovak kaže:
Ja sam predlozio Hawkhost, nisam zelio dati svoj ref code, nego kupon sa kojim dobivas 50% nizu cjenu na prvoj uplati, sa mojim ref kodom dobivas mislim oko 10% down. Zelio sam staviti link prema zvanicnoj temi na webhosttalk.com ali zbog nedovoljno postova forum mi je izbacio gresku. Neces se pokajati sa njima.

Srecno

Zyxzed kaže:
hvala svima na info.

Od nedavno hostujem jedan sajt na www.2ultimate.com i prezadovoljan sam. Da ne ispadne sad reklama ali nesto sam zeznuo oko baze na pocetku i ljudi su sve to namestili za mene iako to nije njihov posao za 0 din. Sto se mene tice - zasluzuju toplu preporuku.

Da, znam da hoce ali za pitanje je koliko ?? Sve zavisi od posla. Ako je sitnica onda OK a da je bila sitnica oni mi ne bi ni trebali :) Njihovo je da ti prodaju hosting, domen i naravno tehnicka podrska a ne da meni namestaju bazu. To je stvar dobre volje, koje ocigledno ima sve manje.

Verovatno su ti vratili backup ako ti nije velika baza i rešili su problem. Uglavnom za njih je to sitnica, mada pojedini hostovi odrade bez naknade i mnogo više.

Već duže vreme koristim KnownSrv.com i za mali novac sam dobio sve što neko ne očekuje ni sa par $xx. Naravno, malkice je sporija podrška, jer tu radi par likova, ali zato znaju svoj zanatić :p. Veoma dobar uptime imam. Preporučujem ga svima :) Takođe možete na našem (baklanskom) jeziku pričati sa adminom, jer je i on odavde :)

Back
Na vrh