• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji browser koristite?

Koristim...

• Firefox

Votes: 13 56.5%
  • Internet Explorer

Votes: 1 4.3%
  • Operu

Votes: 5 21.7%
  • Neki drugi

Votes: 4 17.4%

• Ukupno glasača
    23
Moram se slozit da me firefox poprilicno razocarao kad ga malo natrpas sa tim svim stvarima radi cega i je toliko "poseban". Operu koristim povremeno ali nikad mi nije legla kako spada. Previse sam se naviknuo na firefox a i na Operi nema nekih stvari koje su mi jako vazne pa zasad "trpim" FF :)

dbomestar kaže:
Moram se slozit da me firefox poprilicno razocarao kad ga malo natrpas sa tim svim stvarima radi cega i je toliko "poseban". Operu koristim povremeno ali nikad mi nije legla kako spada. Previse sam se naviknuo na firefox a i na Operi nema nekih stvari koje su mi jako vazne pa zasad "trpim" FF :)

Opera malo poglupo dolazi podešena. Da jednom sjedeš za moju Operu ne bi više ništa drugo koristio :D

Evo par printscreenova

Plain. No Menu. SEObar u desnom cosku. Mail lijevo.

A evo kako recimo SEOBAR pokazuje vbulletin page rank sculpting (jeste da je Google proglasio ovu tehniku mrtvom)

Zeleni linkovi su nofollow.

Opera Developer Tools ili Dragonfly je pretpostavljam pandan Firebug-u na Firefoxu.

Takodje Opera radi na Win 95 ako treba takođe sa 50 tabova :D

RoboForm - not supported. Dovoljan razlog da ne predjem na Operu :p
Ma dobra je opera slazem se, samo ja sam rob navike i male promjene kad naprave u firefoxu ja vec ludim. Trebali bi ga malo ubrzat da kad imas 100 mega bookmarka ko ja da radi brze i to je to :)

dbomestar kaže:
RoboForm - not supported. Dovoljan razlog da ne predjem na Operu :p
Ma dobra je opera slazem se, samo ja sam rob navike i male promjene kad naprave u firefoxu ja vec ludim. Trebali bi ga malo ubrzat da kad imas 100 mega bookmarka ko ja da radi brze i to je to :)

Ne znam sta je Roboform. Nesto za popunjavanje formi?

Ja u principu slabo radim sa tim tako da mi je i Operin Notes dovoljan.

Sto se tice brzine i krcatosti, pa jedno 8000 mailova se svaki put otvara, i jedno 150 bookmarka. Sa ova tri cetiri dodatka ne primjetim usporavanje.

Naravno ovo je Opera 10 Beta 2 - stara je recimo sa svim ovim kocila na Facebooku.

Da roboform je program za popunjavanje formi, memoriranje i izrada loginova itd. Dosta olaksava sav taj posao i ja nemogu zamislit da sam bez njega. Recimo kod registracije puno accountova je odlicna stvar itd.
Kad odem na neciji tudji komp sam totalno izgubljen bez njega :) Bas mi je krivo sto Opera ne podrzava.

dbomestar kaže:
Da roboform je program za popunjavanje formi, memoriranje i izrada loginova itd. Dosta olaksava sav taj posao i ja nemogu zamislit da sam bez njega. Recimo kod registracije puno accountova je odlicna stvar itd.
Kad odem na neciji tudji komp sam totalno izgubljen bez njega :) Bas mi je krivo sto Opera ne podrzava.

Hmm sad bas gledam. Otpilike za pamcenje passworda Opera ima Wand.
Medjutim za popunjavanje formi nema bas dobrog rjesenja. Ima ih par ali ne vjerujem da je ijedan do koljena tom roboformu s obzirom koliko se razvija.

Pa do sad bas i nisam naletio program kao roboform. Naravno da postoje slicne stvari ali ne na toj razini. Ali ajde mozda pretjerujem nije to jedini razlog zasto ne preci na operu no valjda svatko ima svoje navike :)

Hellas kaže:
Naravno Opera najbrzi i najmocniji browser.

Tu je neizostavni "Opera Developer Tools"
za živo editovanje sajta.

Opera SEOBAR plugin za nadgledanje Page Ranka te prikaza nofollow, dofollow i noindex linkova. Kao i za one click nadgledanje backlinkova.

xhtml widget validator za youtube klikove koje ubacujem na mnogobrojne blogove.

Opera M2 mail klijent koji mi čuva mailove još od 2004.

IRC klijent, torrent klijent za brzi download ma još mali milion stvari.

Dok Firefox naoružaš pluginovima to više nije to, da ne spominjem memorijsku zahtjevnost :D

1. Opera super, Chrome za brz surf, gledanje filmova
Mozzilla za webmaster radove- zbog Roboforma,

Evo jedno podešavanje za Fox-a da bude brži

U adresu čitača upisat about:config Enter

Prepraviti naredno:

network.http.pipelining u true
network.http.proxy.pipelining u true
network.http.pipelining.maxrequests” u 30.

Desni klik bilo gde New-> Integer

Dodati nglayout.initialpaint.delay i dati value 0

ugasiti tab, restarovati fox i to je to

Back
Na vrh