• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji browser koristite?

Koristim...

• Firefox

Votes: 13 56.5%
  • Internet Explorer

Votes: 1 4.3%
  • Operu

Votes: 5 21.7%
  • Neki drugi

Votes: 4 17.4%

• Ukupno glasača
    23
stari a di je safari mislim da je on dobra konkurencija svima njima... ja sam glasao za neki drugi posto njega nisi naveo =)

blogex kaže:
stari a di je safari mislim da je on dobra konkurencija svima njima... ja sam glasao za neki drugi posto njega nisi naveo =)
Je, dobar je, al' sam navikao na Firefox i stavio sam ga i na Mac-a, jednostavno sam doma na njemu.

Svidja mi se FireFox zbog raznih pluginova ali sam vremenom se navikao na Operu....Pokusao sam Da predjem na FireFox ali sam uvideo neke nedostatke koji mi dosta smetaju tako da sam se vratio na Operu :)

Meni osobno Opera zbog svih dodatnih pizdarija....jako mi se svida onaj menu livo i dosta cesto koristim synchronization u operi(definitivno najveci plus)...a i tu i tamo posluzi firefox zbog addonova...

Ono što jes, Safari ih pojede sve sa dizajnom... Skinuo sam ga juče i oduševio se na dobrih 15 minuta, e onda mi je zabagovao zbog nekog javascripta tako da sam ga ugasio i vratio se starom liscu...

Korstim Firefox koji i nije tako loš u novoj trećoj verziji... al isključivo zbog pluginova... par plugina mi zamjenjuje neke programe koje ne moram instalirat na komp... npr neki FTP program...

Chrome. Najjednostavniji mi je, najpregledniji i najbrži a nadam se da će uskoro u njega ugraditi sve pluginove da može sve da otvara.
Ponekad po potrebi koristim firefox

archetyper kaže:
Chrome. Najjednostavniji mi je, najpregledniji i najbrži a nadam se da će uskoro u njega ugraditi sve pluginove da može sve da otvara.
Ponekad po potrebi koristim firefox

Da bar naprave sve pluginove ko sto ima za firefox odmah bi ga koristio!

Naravno Opera najbrzi i najmocniji browser.

Tu je neizostavni "Opera Developer Tools"
za živo editovanje sajta.

Opera SEOBAR plugin za nadgledanje Page Ranka te prikaza nofollow, dofollow i noindex linkova. Kao i za one click nadgledanje backlinkova.

xhtml widget validator za youtube klikove koje ubacujem na mnogobrojne blogove.

Opera M2 mail klijent koji mi čuva mailove još od 2004.

IRC klijent, torrent klijent za brzi download ma još mali milion stvari.

Dok Firefox naoružaš pluginovima to više nije to, da ne spominjem memorijsku zahtjevnost :D

Back
Na vrh