• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Koje oglasne jedinice koristite

Nakon mnogo testiranja imam samo reklame 336×280. One su mi se pokazale kao najbolje jer fino izgledaju na svim uredjajima i vise imam zarade sa njima nego sa onim responsive oglasima. Npr bio bi potpuni promasaj staviti veliku reklamu 728×90 na sajt koji ima dosta posjeta sa mobilnih uredjaja. Ove manje reklame 300x250, 250x250 bi takodje trebale da budu dobre.

Iskreno rečeno, kod mene najbolje idu one oglasne jedinice koje izgledaju kao menu, odnosno veze za oglase. I najčešće kliknu i klik dostigne i do 82 centa. Pre neki dan klik iz Srbije je bio 32 centa na tome. Da ne poveruješ. :)

Back
Na vrh