• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KnownSRV - iskustva!?

FacebookAds

Član
Tu od
11 Velj 2011
Prebacujem se na VPS hosting, pa sam tako naišao na KnownSRV.com koji u svojoj ponudi ima veoma povoljne VPS pakete, pa me zanima ako je neko imao iskustva sa njima ili neki prijedlog vezano za sve to....Hvala :)

Pozzić. Ovako, imao sam više VPSova kod njih i nemam primjedbe. Od njih dobijaš super managed VPS, na 1GBitnom linku, uptime ti je 99.99% (iako nijedna firma ne sme garantovati ovaj uptime, ja ti garantujem jer nisu imali do sada ni jedan problem). Vlasnik je već poznati Kruno, koji iza interneta krije iskustvo sa podešavanjem servera bolje nego većina ljudi u Hostgatoru. Radio je i za veće firmice kao knowinservers.com. Budi siguran, nećeš se pokajati.

Znam mnoge koji su uzeli od njega VPS i svi će biti zadovoljni. Jedan od njih sam ja, drugi je Darko, vlasnik felna.org, kao i još mnogi ljudi :))

wjunction.com/showthread.php?t=54048

pročačkaj ovuda, imaš tu dosta reviewa :)

btw ukoliko ti treba pomoć oko odabira VPS-a kod njih, ili želiš kontakt sa vlasnikom, javi mi se na pm ili msn ficavl@live.com

philip_ kaže:
Pozzić. Ovako, imao sam više VPSova kod njih i nemam primjedbe. Od njih dobijaš super managed VPS, na 1GBitnom linku, uptime ti je 99.99% (iako nijedna firma ne sme garantovati ovaj uptime, ja ti garantujem jer nisu imali do sada ni jedan problem). Vlasnik je već poznati Kruno, koji iza interneta krije iskustvo sa podešavanjem servera bolje nego većina ljudi u Hostgatoru. Radio je i za veće firmice kao knowinservers.com. Budi siguran, nećeš se pokajati.

Znam mnoge koji su uzeli od njega VPS i svi će biti zadovoljni. Jedan od njih sam ja, drugi je Darko, vlasnik felna.org, kao i još mnogi ljudi :))

wjunction.com/showthread.php?t=54048

pročačkaj ovuda, imaš tu dosta reviewa :)

btw ukoliko ti treba pomoć oko odabira VPS-a kod njih, ili želiš kontakt sa vlasnikom, javi mi se na pm ili msn ficavl@live.com

Hvala na odgovoru. Evo baš sam se prebacio prije par dana i za sad je sve OK (da kucnem ;) )

Ovaj prvi mjesec je proba, pa ako budu OK produžiću ih, uglavnom support im je stvarno extra. :)
Pozzz!

Back
Na vrh