• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Klip kako radim zgibove :D

Vidim da ti zgibovi odlicno idu ali embed-anje klipova ocito ne :D

Btw ono hodanja na rukama kako se zove ?

liska kaže:
Vidim da si naucio zgibove raditi a embedat Klip jos nisi :)

Heh neznam kako da stavim da se vidi na forumu pokusao sam [youtube][/youtube] a unutra da bude ono posle znaka =
Tako radi na svim forumima,ali ovde nece :sigh

Na koje hodanje na rukama mislis?

Ma to hodanje na rukama vidio sam na drugim tvojim klipovima.

benqqqqq kaže:
Zove se tuck planche

Da nije CHUCK planche? hahaha :p
Svaka cast u svakom slucaju, ovo se rijetko vidi...pogotovo u krugu tipova koji se bave IM-om :smack

Hehe ,ovo je nista u odnosu na stvari koje tek treba da dodju i koje zahtevaju mnogo vecu snagu od ovoga :D

svaka cast..jel cuo neko za p90x i instanaty workout??
ja sam odradio 2 meseca p90x..ali sam presao insanity..vise je za fitnes ,sportsku spremu,i trbusnjake xD..a posle cemo na masu xD'

Treba ja da pocnem P90x uskoro jer IM lose utice na mene po pitanju kilaze i plan je da izguram 3 ture po 3 meseca. Razmisljam i da pokrenem blog u vezi sa tim, kao neki dnevnik gde cu dan po dan da piskaram po nesto i da kacim slike pre i posle. Samo jos da vidim kako da monetizujem to :D i da razradim do detalja.
Reci kakvi su bili rezultati posle 2 meseca ?

http://www.youtube.com/watch?v=UN3w-dhibcA

Pa na blogu pukni pricu da si koristio xxxx suplement i da bez njega ne bi postigao to sto si postigao. Valjda ce ljudi pocet kupovat taj suplement u nadi da ce i njima pomoc :D i eto tebi $$$ :D

vidi..ako si debeo..ili imas viska kila..radi istanity..ja sam mrsav..a ipak radim..kako bi dobio trbusnjake..p90x..je dobar posle..nije ni p90x za masu ..on je ono..i za 1 i za 2..dok je insanitz..da se preznojis..posle 3 nedelje..jos sa 2 dana preskocio..jbg..morao ..xD..vidim trbusne..zateguo sam noge,bulju :hysterical a i imam dosta vise kondicije..

liska kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=UN3w-dhibcA

Pa na blogu pukni pricu da si koristio xxxx suplement i da bez njega ne bi postigao to sto si postigao. Valjda ce ljudi pocet kupovat taj suplement u nadi da ce i njima pomoc :D i eto tebi $$$ :D

scooby je bog :thumbs_up - sjećam se dok sam bildao kako sam bio uživljen u njegove programe i pratio ove tutoriale i sve na njegovom sajtu - sve džaba sad kad sam se ulijenio i ne vježbam redovno, sad sam na rekordno niskoj kilaži, gotovo neuhranjen, a mišića nigdje :D :D :D :D

scooby je bog :thumbs_up - sjećam se dok sam bildao kako sam bio uživljen u njegove programe i pratio ove tutoriale i sve na njegovom sajtu - sve džaba sad kad sam se ulijenio i ne vježbam redovno, sad sam na rekordno niskoj kilaži, gotovo neuhranjen, a mišića nigdje :D :D :D :D

Hahahah i ja ga vec odavno pratim... ali nikako da pocnem sa treningom :D Lijen sam jbga :)

liska kaže:

Hahahah i ja ga vec odavno pratim... ali nikako da pocnem sa treningom :D Lijen sam jbga :)
ništa lijen, nemoj da ti se moram javit ! xD

rigor04 kaže:
Treba ja da pocnem P90x uskoro jer IM lose utice na mene po pitanju kilaze i plan je da izguram 3 ture po 3 meseca. Razmisljam i da pokrenem blog u vezi sa tim, kao neki dnevnik gde cu dan po dan da piskaram po nesto i da kacim slike pre i posle. Samo jos da vidim kako da monetizujem to :D i da razradim do detalja.
Reci kakvi su bili rezultati posle 2 meseca ?

rigore znam jednu temu di raspravljaju o tome, stavljaju slike, prije poslije, lik podučava pola foruma s tim, možeš ga pitat štagod hoćeš :)
ako te zanima javi pa ti pošaljem topic u vezi tog programa

Back
Na vrh