• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako zaradjivati 500e mesecno preko adsense-a?

Jel prolazi sad ova metoda sa ovim novim google promenama?Mislim na adsense pravila?

sasa037 kaže:
Jel prolazi sad ova metoda sa ovim novim google promenama?Mislim na adsense pravila?

Da, sve je ok. Pre dve nedelje sam ih zvao da mi provere sve sajtove i nalog posto sam imao izrazito povecan procenat klikova na sajtovima sa slikama, odgovor je bio u fazonu " sve je ok, nemoj smarati vise,ako nesto ne bude dobro, javicemo se " .

Ova freemindova metoda je izazvala veliku pažnju na forumu,jel neko počeo da radi na ovaj način i jel uspeo da nešto zaradi.

Ja sam procitao prvu stranu ove teme i dosao na ovu poslednju.......

Zanimalo me je da li se i dalje raspravlja o adsense........

Ja imam image host vec nekoliko meseci

95% je teska golotinja sadrzaj, ostalih 5% je softcore golotinja.............dakle sve golotinja, haha

Samo sto ja nemam adsense acc, vec sam se registrovao na exoclick.

Dakle, hocu da kazem da moze da se izbegne muka koju izaziva google.

Jer meni exoclick dozvoljava i "tesku golotinju" i sve ostalo i u skladu sa tim mi izbacuje i reklame.

U celoj prici ja vidim samo dva problema, koja su i kljucna :

"Napravite spisak foruma- jedno 200-300 za pocetak"

"U principu, za pocetnike, 60.000 prikaza je dovoljno za nekih 15e dnevno , posto definitivno "

Ja radim upload godinu dana i vise, i mogu da potpisem za nekih 50-60 foruma trenutno, da mogu da donesu makar tih 10 poseta dnevno (slazem se da je i forum sa 10 dnevnih poseta vazan, jer ovde je kvantitatet veoma vazan)......dakle, svaka cast kreatoru teme na listi od 200-300 foruma "za pocetak"..........u tom slucaju je sve lako

Sto se tice 60 000 prikaza.....ne znam da li najbolje razumem stvar, jer nisam nikada radio adsense. Naime, ja kad bih imao 60 000 prikaza, pod pretpostavkom da su sve unique posete, imao bih 60$ dnevno, a ne 15e. Mozda ne razumem razliku u prikazima koje racuna adsense u odnosu na exoclick.
Hocu da kazem sledecu stvar......ko uspe da dovuce tako veliki broj ljudi na svoje slike, onda je nebitno na kojoj je mrezi....adsense,exoclick,juicy.....sta god bilo

Dakle, moje misljenje je da nije neohodno muciti se sa google kada je ova ideja zarade u pitanju.

Najveci problem po meni je ta kolicina foruma od 200-300, koja i meni kao iskusnom uploaderu izgleda nedostizno. A mozda se nisam dovoljno trudio da je prosirim.

Ja trenutno imam oko 4-6$ dnevno na 4000-6000 unique poseta dnevno, sa 20ak foruma na koje stavljam te svoje slike.

Potrudicu se da ovu listu foruma prosirim, pa cu javiti rezultate.....

Kao sto sam ti odgovorio na PP , da kazem javno. Taj jedan forum koji si mi naveo i koji ti donosi vecinu zarade, takvih foruma ima jos 20-30 , bar ono sto ja znam, ali ne na engleskom.
Kao sto sam u prvom postu naveo, bitno je da nadjete dobre forume i na drugim jezicima, kao sto su holandski, danski, poljski, japanski.....

Ako nema dovoljno slika na Twitteru ili Facebooku da li se mogu uzimat slike koje izbaci Google image search ili slike koje se mogu naći na www.ranker.com?

Kako da znam koje slike smijem korisiti tj. kako da znam koje imaju copyright?

freemind, ja se slazem s feniksom da bi se drugim golasivackim mrezama moglo i vise zaraditi nego s adesnsom, pa bi li ti bio voljan da uradis mali test. Ti se najrazvijeniji u ovoj metodi, pa si i najpodobniji za test.

Zamijeni adsense oglase s exoclick. Ja bih to uradio ali nemam dovoljno posjete za pouzdan test.
Samo ne znam koji tip oglasa da stavis ( to se posavjetuj s feniskom ).

Ovo je samo prijedlog, za dobrobit svih nas.

Lijep pozdrav

Jednostavno ne verujem da postoji bolji nacin monetizacije od adsense-a .
Razlika je velika prvo sto feniks ubacuje adullt samo, moja prica je bazirana na poznatim licnostima.
Ono sto sam naveo za broj prikaza, to sam stavio kao najgoru opciju, recimo neko ko ne zna dobro da podesi oglase ili ne zna dobro da prilagodi stranu da dobija relevantne reklame.100% sam siguran, ako imamo isti broj prikaza, da ce se vise zaraditi sa adsense-om , meni je veca zarada sa adsense-om, nego feniksova, ako stavim samo taj broj pregleda. Moj prvi post je bio takav , gde sam stavio podatke,sa svim najgorim parametrima, da ne bi demotivisao nekog ko tek pocinje, jer se meni desavalo na pocetku da mi google baca razne reklame i gde je ctr bio katastrofa.
Ja sam juce imao cenu po kliku 0,15e, prekljuce 0.13 , sa ctr od 0.90, gledao sam druge mreze i pricao sa dosta ljudi koji koriste exoclick , blacklabel ... , sve je u korist adsense-a.
Glavni nedostatak je sto se mora zaista paziti i ne sme se stavljati bilo sta, sto exoclick dopusta i zato je lagodnije raditi.

Uskoro planiram da se prosirim i prvi put zaposlim radnika na ovom projektu , gde cu poceti i adult da ubacujem, pa cu izneti iskustva, radicu samo cpa adullt, za pocetak.

freemind kaže:
Za 30$ na freelanceru naci ces nekoga ko ce ti naci stotine foruma ako je to problem, i ako vec ne znas da trazis. Jos jeftinije ces proci ako postavis posao na microworkersu ovako: dajes 0,10 centi samo da ti dostave forum na bilo kom jeziku u kome postoji celebrity odeljak . I onda napravis obicnu php formu, ko prvi nadje forum mora da upise u formu,i ona je vidljiva svima ako postoji takav forum a jos neko zeli da ubaci isti sistem nece prihvatiti .
Jel mozes da postavis php code ja se nikako ne razumem u to a moze i na pm.

Hvala.

Meni je ta skripta dogradjivana i vezana za mnoge stvari.

Ovo je bukvalno za nekog programera 5 minuta posla.

Sta ti treba?

Php strana, sa jednom submit formom, i obican txt fajl gde ce se skladistiti, podaci, ne treba ti ni baza.
Znaci php forma ima jedno polje, i prakticno 3 funkcije, IF -postoji domen u txt, kazi da ne moze da se ubaci, ako postoji- succes .
Mozda neko na forumu moze da iskucka taj kod, ako ne, sada znas sta da tacno trazis.

Dali radite megathreadove sa svim celebovima zajedno, celebove stavljate po imenima, svaku vijest posebno...?

djetlic kaže:
Dali radite megathreadove sa svim celebovima zajedno, celebove stavljate po imenima, svaku vijest posebno...?

Po meni je najbolje svaku vijest odvojeno(ako to forum dozvoljava). Sto vise tvojih threadova veca je sansa da ce posjetitelj otvoriti bas tvoj thread. Ako moras megathreadove, bolje ti je da svaka celebrity ima svoj megathread.

Dali sa cheveretom mogu zabraniti upload slika? Ako da, sa kojom verzijom? Imam 1.7 i 2.0 i nemogu naći tu opciju.

Dajte jos neke koji dopustaju adult kao ovaj exoclick, imali neki koji se tu izdvaja ili je najbolje raditi sa par njih?

Najveci problem u cijeloj prici je pronalazak foruma, bar za mene. Da li postoji neki googlov alat ili neki softwate koji moze da izlista sve forume po zemljama ili po nichu. Koju metodu koristite za pronalazak foruma? Ne bih da placam nekoga da trazi. Mozeli se podesiti da google trazi samo forume. npr. otvorim google.ba a on izlista forume bih. "bar priblizno da prikazuje forume".

Imas na googlu sa strane da odaberes samo "discussions" da ti pokazuje. Velika vecina tih diskusija su forumi:
Untitled.png

Mada google na ovaj nacin ne nadje bas prevelik broj foruma. Vise se moze naci ako se kucaju odredjene fraze s keywordom, npr:
"celebrity forum"
"celebrity powered by vbulletin"
"celebrity powered by mybb" itd itd. Malo ces morati istraziti i pronaci bolje fraze.
Takodjer, kada se traze strani forumi, potrebno je keyword prevesti na taj jezik.

Možeš tražit forume u Google-u, samo upiši neku ključnu riječ koju forum skripte imaju, npr. "powered by vbulletin" će ti izlistat forume, zato što tak piše po default na vrlo popularnoj vbulletin skripti, isto vrijedi za sve ostale, mybb, phpbb i ima ih još, zaboravio sam....

Još je bolja opcija dodati i ovo
allinurl:forum
prije traženog keyworda.
Tako ćeš pozvati sve Web stranice koje u svojoj web adresi imaju riječ forum. (+ keyword, ili bez njega)
Ima izuzetaka i ovdje. Evo, ovaj naš Forum, naprimjer. ;)

Back
Na vrh