• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako zaradjivati 500e mesecno preko adsense-a?

Dečki moji, ja vas ništa ne razumijem XD
Jel imate neki popis, nisam našel na forumu, koji sadrži sve te meni "stručne nazive". Nekaj tipa riječnik stranih riječi hehe
Uhhh, namučil se budem dok sve to pohvatam, al volim to :D
Hvala unaprijed!
Jako mi se sviđaju vaša razmišljanja, nije nimalo lako, al to je naša budućnost, a ne kopanje, samo internet.

Ali sve u svemu moram se i ja pridružit pohvalama za post, jer sam dosta toga pohvatal iz njega. ;)

freemind kaže:
Nesone, da, to je ta konfiguracija veza, samo mi je donja veza nekako suvise slepljena sa slikom ili mi se cini? I jos jedan kvadrat u ad1 sekciji i sto bi rekli "ja tu ne bi nista diro" :)

Inace, gledam reklame, koje ti baca google, nesto nisi dobro podesio, title, domen., description.... Pored svega toga, mozete u footer staviti linkove koji vode do galerija, i samim tim jos jednom javiti google-u, kakve reklame zelite.

Da primetio sam i ja to da baca neke reklame koje nemaju veze sa zivotom :)Sad ne znam na osnovu cega google ovde postavlja svoje oglase?Odakle skuplja informacije za oglase kad se nalazi samo jedna slika na toj strani.Da li je bitno da u nazivu domena ako radimo recimo celebrity slike ima rec "celebrity" i da li je bitno da stavljamo tacno ime celebrity licnosti koju radimo, npr, jenniferlopez.jpg umesto nekih random brojki tipa 4F039BCE.jpg
Ako se ovo ne podesi kako treba dzaba sve ako ce google da mi stavlja neke oglase u vezi nekih hosting servisa i slicnih stvari :)

Pa jasno je napisano, da je bitno- ime domene title, description.... Naravno text na strani je bitan, posto ga nema, google gleda sve to nabrojano, ali mozes mu pomoci, tako sto ces staviti u footer jos dodatne linkove sa anchorom, koji vode do galerija u zavisnosti od vrste slika- celebrity-actresses celebsnewsphotos, celebritynude i slicno.
Imas i deo u headeru, sa desne strane gde ide opis sajta, i tu mozes nabacati kljucne reci, i napraviti uzu specifikaciju o kakvom se sajtu radi.

Evo samo da kažem da sam na poticaj tvog posta kupio themaPoster i krećem sa ovim oblikom zarade. Hvala još jednom za share!

Samo napred, istrazuj, budi vredan i sigurno ces doci do cifre koja te zanima.Moze Vam se desiti, ako postujete svez i dobar materijal da Vase teme i postove pocnu da preuzimaju drugi forumi.Recimo da sada nista ne postujem, imam dnevno bar 10.000 pregleda preko share-a.
Webmasteri foruma ne uzimaju rucno materijal, vec postoje programi koji grabe sadrzaj i ubacuju ga na zeljeni forum.Takve gotove plugine ima smf, phpbb i vbulletin.Tako da, ubacujte originalan sadrzaj, i desice Vam se da Vam drugi uzimaju slike za svoj forum.

gde ti nadje 200 foruma :sigh

ja se ubih trazeci i nasao nekih 30tak komada :fever

kako vamo ostalima ide ?

goran89 kaže:

kako vamo ostalima ide ?

Nije ni on to našao odjednom. Potrebno je vreme da stvoriš dobru osnovu, u ovom slučaju
dobru bazu foruma.:to_clue

goran89 kaže:

kako vamo ostalima ide ?

Najelegantnija solucija za pronalaženje foruma je da pronađeš neki xrumer servis i od njih naručiš profile na niche forumima tj forumima u tvojoj niši. Sami profili ti nisu bitni kao niti linkovi koji ćeš dobiti sa njima no dobit ćeš ogromne liste foruma gdje možeš postati.

Na svetu ima preko 200 drzava, prosecno neke imaju po 100-200 top foruma, a neke i mnogo vise. To je nekih 6000-10.000 vrhunskih foruma, a odprilike 20.000 srednjih. Nekoliko miliona foruma ima online koji su samo na smf , vbuletin i phpbb skripti, tu ne racunam ostale skripte.

Dva nova pitanja :)

1) Da li je bolje raditi bas popularne celebrity licnosti tipa Lady Gaga, ili one koji to tek trebaju postati ?

2) Da li otvaras novi thread za neku licnost, ili postas u vec postojece teme koje su vec razvijene od drugih clanova foruma ?

1. I jedno i drugo I popularne i one koje tek treba da budu. Prednost kod novih licnosti , to je sto sigurno otvaras novu temu i unikat si, dajes sveze "meso" i cak i ne mora da postane poznata ako je atraktivna, odlicno.

2.Sve zavisi od pravila foruma, ako dozvoljava novu temu iako vec postoji stara onda je bolje otvoriti svoju temu naravno.

freemind kaže:
ps3 kaže:
Jedino to me malo bunilo. Hvala drug sto si ovo podjelio sa nama izuzetan post :waving .

Nema na cemu, sve cega se setim, napisacu ovde, ali recimo dobro je imati vise usera u posteru, , tako da je bolje sarati sa userima, pa imati vise, pogotovo ako odjednom postujete, da ne bodete oci.
Skoro sve celebrity su egzibicionisti, ali ima takvih koje slikaju same sebe dok piske.Znaci sto je slika provokativnija vise posete.
Morate znati vecinu google znakova za pretrazivanje, kod lokalnih foruma dosta ce vam znaciti. Neke forume cete naci na google-u "celebrity" "powered by vbulletin", ili "celebrities" "powered by smf", ali dosta toga jos treba da znate kod pretrazivanja da biste napravili kvalitetnu listu, da izbacujete fraze koje vam smetaju ili da filtrirate po skripti i slicno.

fakat odlična ideja !!!! u principu ne trebaju biti celebrity slike, mogu naravno i druge ?
zar ne ? to ovisi o meni naravno.
nego vezano za hosting, kada ja uploadam slike na svoji hosting site dali se meni
tada smanjuje Disk Space Usage od hosting paketa ili Monthly Bandwidth Transfer ?

Hvala !

chief_wolfinjo kaže:
fakat odlična ideja !!!! u principu ne trebaju biti celebrity slike, mogu naravno i druge ?
nego vezano za hosting, kada ja uploadam slike na svoji hosting site dali se meni
tada smanjuje Disk Space Usage od hosting paketa ili Monthly Bandwidth Transfer ?

Hvala !

Možeš šta god očeš samo da je ljudima zanimljivo i da imaju razloga pogledati tu sliku, a Disk Space Usage ti se smanjuje za onoliko koliko ti uploadana slika zauzima memorije.

sema kaže:
chief_wolfinjo kaže:

Hvala !

Možeš šta god očeš samo da je ljudima zanimljivo i da imaju razloga pogledati tu sliku, a Disk Space Usage ti se smanjuje za onoliko koliko ti uploadana slika zauzima memorije.

bok,

znači ipak oduzima Disk Space Usage ovisno o broju slika i veličini....

još jedna stvar, osim hostinga , pretpostavljam da trebam i domenu isto kupiti ?
tj. ja već imam hosting koji dopušta više domena na jednom hosting paketu
pa bih onda kupio samo domenu još ?

hvala !!!

Da li je neko poceo ovo i kako vam ide ?

I jedno pitanje koje mene muci

Ima li neko ideju kako naci te forume ? Ja sam neki dan ceo dan sedeo za kompom, googlao, koristio google transleta, mnogo jezika i raznih reci, nema sta nisam pokusao i jedna nasao nekih 10tak foruma

a samo to mi je ostalo da nadjem. Imam izvore materijala, imam sajt, ma sve, osim foruma :sigh

btw ako neko ima listu spreman sam i da je kupim ;)

Za 30$ na freelanceru naci ces nekoga ko ce ti naci stotine foruma ako je to problem, i ako vec ne znas da trazis. Jos jeftinije ces proci ako postavis posao na microworkersu ovako: dajes 0,10 centi samo da ti dostave forum na bilo kom jeziku u kome postoji celebrity odeljak . I onda napravis obicnu php formu, ko prvi nadje forum mora da upise u formu,i ona je vidljiva svima ako postoji takav forum a jos neko zeli da ubaci isti sistem nece prihvatiti .

Bok,

dali imate problema s otvaranjem stranice : image-host-script ?
meni javlja Server not found ....
pa ako je netko skinuo program i s obzirom da je 100% free dali bi ga mogao uploadati
i ovdje postaviti download link da bih ga mogao skinuti ?

Hvala !

ima li njihov sajt ikakve veze sa mojim ?

jer i meni sajt ne radi sada, treba mu dosta da se otvori, a i kad se otvori nije dobro, header se nikako ne otvara, slika nema :sigh:sigh

goran89 kaže:
ima li njihov sajt ikakve veze sa mojim ?

jer i meni sajt ne radi sada, treba mu dosta da se otvori, a i kad se otvori nije dobro, header se nikako ne otvara, slika nema :sigh:sigh

kak misliš tvoj site ?

nego dali imaš skriptu molim te ?

pa da je uploadaš negdje i ovdje postaviš download link s obzirom da im stranice ne radi
a i skripta je 100% free.

hvala

@lt_columbo

pa moj imagehost sajt koji sam napravio sa ovom skriptom

poslao sam ti link za skriptu u inbox ;)

Back
Na vrh