• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako zaradjivati 500e mesecno preko adsense-a?

websrbin94 kaže:
kako sam loooood :D provalio sam niche :D
mnogo je dobar, jeste da je domaci ali nema veze,
kljucna rec ima 1830000 pretraga mesecno, a konkurencija je :hysterical

za nekih nedelju dana definitivno pokrecem sajt o tome , pa cu ga i predstaviti na forumu kao svoj prvi sajt :crazy_grin

zanima me samo, koliko bi moglo da se zaradi kesa mesecno? mada to i nije toliko bitno na pocetku, ali interesuje me okvirno, koliko bi moglo da se uzme kesa sa 10000 domacih posetilaca dnevno ? (10000x30= 300000, realan broj s obzirom na to da ima 1800000 pretraga mesecno)

Teoretski i ljubav lijepo zvuci, kako to Boro rece.

Te brojke silne ti nista ne znace, pogotovo ne ako su nagadjanja. Sprovedi to sve u djelo pa ces vidjeti na cemu si.
Ambicioznost je dobra osobina, pogotovo kad se covjek bavi IMom, ali pricati o 10k posjeta dnevno za sajt
za koji nisi vjerovatno jos ni domen registrovao..pomalo..

anarchox kaže:
websrbin94 kaže:

za nekih nedelju dana definitivno pokrecem sajt o tome , pa cu ga i predstaviti na forumu kao svoj prvi sajt :crazy_grin

zanima me samo, koliko bi moglo da se zaradi kesa mesecno? mada to i nije toliko bitno na pocetku, ali interesuje me okvirno, koliko bi moglo da se uzme kesa sa 10000 domacih posetilaca dnevno ? (10000x30= 300000, realan broj s obzirom na to da ima 1800000 pretraga mesecno)

Teoretski i ljubav lijepo zvuci, kako to Boro rece.

Te brojke silne ti nista ne znace, pogotovo ne ako su nagadjanja. Sprovedi to sve u djelo pa ces vidjeti na cemu si.
Ambicioznost je dobra osobina, pogotovo kad se covjek bavi IMom, ali pricati o 10k posjeta dnevno za sajt
za koji nisi vjerovatno jos ni domen registrovao..pomalo..
posto imam poverenja u tebe (ipak si dugo na forumu) poslao sam ti na PM detalje oko te ideje, ti je proceni i reci mi jel dobra, nadam se samo da neces da je zloupotrebis :D

Ne znam da li taj tvoj niche ima veze sa ovom temom, ako nema onda nema ni potrebe da offtopicuješ ovde i kvariš čoveku dobar tutorijal, u svakom slučaju proveri samo jednu stvar, koja se provlači kao početnička greška - u Adwords toolu kad si gledao broj pretraga da li si označio [exact] ili si gledao samo broad cifru?

websrbin94 kaže:

Druže imaš želju ali plašim se da ćeš se brzo razočarati ako nastaviš tako. Ti misliš e imam nišu, napravio sam sajt= pravim pare. Ima tu mnogo da radiš dok ne iskoristiš toliki potencijal za tvoju nišu, ako je uopšte taj podatak tačan.

websrbin94 kaže:
Ovo zaboravi u prvih 5-6 meseci najmanje. Kad pokreneš sajt gledaj da ga napuniš kvalitetnim sadržajem, da imaš pristojan dizajn, poradi na SEO optimizaciji. Uči, gledaj kako drugi rade, isprobavaj razne ideje. Kad jednom skapiraš kako to ide lako ćeš posle monetizovati sve to.

Neke ideje za softver , za one koji ovladaju celom materijom:
Recimo napravite softver koji ce da gleda da li neka tema vec postoji na forumu. Ubacite sve forume u svoj softver, i onda vam program izlista sve forume gde nema topic sa tom temom, izvucete sve forume, i ubacite u thema poster, i on automatski napravi sve nove threade.
Recimo ova mala ce biti sigurno buduca bomba
http://www.imdb.com/media/rm881965568/tt1192628
Gracie Dzienny I odmah napravite sve nove teme u vezi nje

Tamo gde postoji tema, te teme ubacite u reply listu, i onda imate sve slozeno.
Pratite imdb,vidite ko je nov i ima potencijala i odmah je nadjete na twitteru i face-u, i dobijate svez materijal.

sax kaže:
freemind kaže:
Sax, slazem se, bilo bi dobro cuti tudja iskustva. Ja kontrolisem nekoliko adsense naloga, od bliskih ljudi, pomazem im kod oglasa , i nikada nijedan nalog nije imao problema sa slikama.
Naravno, treba paziti, a ko se boji neka napravi vecu cenzuru za svoj materijal.

Eto a moja iskustva su drugacija, prvu put sam popio ban zbog kao nedovoljno sadrzaja... A sa drugim nalogom im zaradjujem lepo oko 1000 e mesecno, ali ipak su mi blokirali jedan domen ( koji istina nije zaradjivao mnogo mozda oko 100 e mesecno ), ali kao eto bila neka adylt slika mislim cudni su jako ko zna sta im sve moze pasti na pamet.

Vidim i na ovom drugom imas masivnu posetu http://
videolike.uk.to.Ali i ovde nemas bas nesto sadrzaja za adsense,verovatno ti nece potrajati i zavrsice kao i prethodni.

Super post kao prvo!
Mene zanima kako točno funkcionira taj poster na forume,treba mi za jednu nepovezanu djelatnost..
Kad se registriraš na puno foruma,jel u softver ubaciš sve te registracije username/pass pa onda on sam posta ili kako?
Jel to spam ili je to korisno privlačenje posjetilaca foruma..?Nisam se susretao s tim,pa ako može pojašnjenje?

ljudi jel neko poceo ozbiljno ovo da radi ?

kako vam ide ?

ja sam skoro sve spremio, imagehost sajt je spreman, poster sam kupio
sad razmisljam kako postaviti oglase i koje
kad to sredim, pocinjem :taunt

Svako ko krene moze postaviti screenshot od jedne strane da vidimo da li je dobro ubacio reklame.Sajtove sa adsense reklamama ne treba sherovati i pokazivati javno.
Takodje, svako ko ima neko pitanje, neka ga postavi ovde, velika verovatnoca je da jos nekoga isto zanima, pa ce biti korisno za zajednicu da mu se odgovori na forumu, i nema razloga zbog toga da mi saljete PP, da ne bi morao da odgovaram na ista pitanja po nekoliko puta.

Šta misliš o ovoj poziciji reklama koju su stavili sa mycity.rs foruma na njihov image host?
Kod:
http://fotkica.com/slike.php?slika=1_132501841_avatar.jpg

Oglasi koji se pomeraju - nisu moja preporuka. Pogotovo kada se radi sa adsense reklamama.
Sasvim je ok, kada je procenat 0.35% , i sto od tebe zavisi koliko ces imati pregleda, tako da, dve veze linkova- iznad i ispod slike je sasvim dovoljno, plus jedan kvadrat iznad ili ispod headera.

@freemind

Da li koristis samo adsense i bi li se dalo sta jos ubaciti, a da donosi zaradu?

Mali off :stars Da li jos primas kandidate vezano za kurs?

Nisam koristio za ovu vrstu zarade nista osim adsense-a, mislim da i ne treba nista vise samo treba da se skoncetrisete na sadrzaj i ubacivanje kvalitetnih foruma u poster.Mozda pop up za facebook fan page, ali recimo podesiti da se otvara svakom 10 ili 100-tom.
Da, prijave su jos u toku za kurs.

i ja sam mislio da bi se mozda moglo jos nesto pokusati, na primer, staviti baner od nekog affiliate dating sajta, na toliko poseta mozda bi islo dobro

Mislio sam ga staviti ispod ovoga

BBCode for Forum
HTML Code for Site
Hotlink for Forum
Hotlink for Site

Sta mislite ?

freemind kaže:
Oglasi koji se pomeraju - nisu moja preporuka. Pogotovo kada se radi sa adsense reklamama.
Sasvim je ok, kada je procenat 0.35% , i sto od tebe zavisi koliko ces imati pregleda, tako da, dve veze linkova- iznad i ispod slike je sasvim dovoljno, plus jedan kvadrat iznad ili ispod headera.

taj kvadrat

koje reklame - samo slike ili samo text ili zajedno ? ;)

Hvala jos jednom na odlicnoj temi.I evo da pitam da li bi ovo bio dobar raspored oglasa?
dcc64b5c64.jpg

ste kupili autoposter? na sajtu mu pise jedan monebokers e-mail..a na chatu mi rece 2..na koji vi e-mail ste uplatili..

Na koji god da pošalješ svejedno je. Kontaktiraj ih prvo, nebitno koji je mail, i reci da hoćep da platiš program, dobićeš instrukcije šta i kako i kad platiš oni će poslati Frediju mail a ti ćeš dobiti od njega aktivacioni kod.

Nesone, da, to je ta konfiguracija veza, samo mi je donja veza nekako suvise slepljena sa slikom ili mi se cini? I jos jedan kvadrat u ad1 sekciji i sto bi rekli "ja tu ne bi nista diro" :)

Inace, gledam reklame, koje ti baca google, nesto nisi dobro podesio, title, domen., description.... Pored svega toga, mozete u footer staviti linkove koji vode do galerija, i samim tim jos jednom javiti google-u, kakve reklame zelite.

Back
Na vrh