Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igor Tomić kaže:Imam osećaj da se ponavlja pitanje u formatu:
"Imam blog/sajt i imam x.xxx poseta mesečno, kako zaraditi."
Bitno je razumeti da je velika razlika u startu da li je blog na domaćem ili stranom jeziku. Tj. bitnije je odakle dolazi poseta, ali je logično da će sajt na engleskom imati dosta posete iz top tier zemalja, onih najskupljih kod manje više bilo kog oglašivača (recimo UK, USA, Austalia itd.)
Drugo, bitna je tematika. Sajt na srpskom čija poseta zavisi od spamanja naslova koji počinju sa "Šokantno", "Neverovatno", i moj favorit "Nećete verovati..." na Facebook grupama zabavne tematike ne vredi skoro pa ništa.
Nasuprot tome, blog na engleskom na kome se okupljaju small business owneri bi sa takvom količinom posete sigurno moglo jako lepo monetizovati.
Dakle, od same brojke bitnija je tematika bloga, jezik na kome se piše, ko su posetioci...
sunbeach kaže:Samo vazi za dnevno.
mishop kaže:
sunbeach kaže:
djetlic kaže:Stavi paypal i skrill button za donacije i affiliate bannere od poznatijih online kladara tipa bwin, bet-at-home, ekspekt, unibet.. Ovo sa popupom i link shrinkom je smijesna zarada za tu posjetu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke