• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako za kratko vreme napraviti mnogo emaila

Mister.No

Član
Tu od
21 Srp 2009
cuo sam da postoje precice...msm da nemora da se ode i da se pravi jedan nalog 3-4 min....nego da moze za kratko vreme veliki broj.....ja sad radim nesto na twitteru pa pravim dosta naloga pa mi treba to.....SURFAO SAM PO NETU I NASAO NESTO NA ENGLESKOM ALI NIJE MI BAS JASNO JER NEZNAM DOBRO ENGLESKI

UNAPRED ZAHVALAN.......

Daj postavi link ili kopiraj text tu pa ćemo prevesti.
Inače, postoje programi za to, ali naravno nisu besplatni.

InFlames20 kaže:
Daj postavi link ili kopiraj text tu pa ćemo prevesti.
Inače, postoje programi za to, ali naravno nisu besplatni.

evo adrese:

http://www.fakemailgenerator.com/

u desnom gornjem uglu je email adresa koja je vec napravljena....i ja odem na neki sajt(lupio sam bio travian)...i odem tamo da se registrujem i uspeo sam sto znaci da je email adresa ok...ali neznam kako posle da udjem na email da potvrdim registraciju.....

Ma ovo ti samo da neku fake (lažnu) adresu koju možeš koristiti pri registraciji na nekim sajtovim gdje npr. traže provjeru (validaciju) te adrese. Ali ti ne dobijaš tu adresu na korištinje, odnosno taj mail nije tvoj. Ukratko, to nije ono što ti tražiš.

InFlames20 kaže:
Ma ovo ti samo da neku fake (lažnu) adresu koju možeš koristiti pri registraciji na nekim sajtovim gdje npr. traže provjeru (validaciju) te adrese. Ali ti ne dobijaš tu adresu na korištinje, odnosno taj mail nije tvoj. Ukratko, to nije ono što ti tražiš.

a znas li mozda gde mogu naci ono sto trazim.....umreh od guglanja al nista.....msm na srpskim trazilicama nista........na engleskom ima ali ja sam tek od skoro poceo da ucim engleski..........:(

Kažem ti, postoje programi ali se uglavnom plaćaju. A da li postoje free programi neznam, nekako ne vjerujem.

InFlames20 kaže:
Kažem ti, postoje programi ali se uglavnom plaćaju. A da li postoje free programi neznam, nekako ne vjerujem.

ok...u svakom slucaju hvala..........

Mister.No kaže:
cuo sam da postoje precice...msm da nemora da se ode i da se pravi jedan nalog 3-4 min....nego da moze za kratko vreme veliki broj.....ja sad radim nesto na twitteru pa pravim dosta naloga pa mi treba to.....SURFAO SAM PO NETU I NASAO NESTO NA ENGLESKOM ALI NIJE MI BAS JASNO JER NEZNAM DOBRO ENGLESKI

UNAPRED ZAHVALAN.......

Ak oces free onda pogledaj ovaj program: http://www.ycoderscookbook.com/code/YCC_Yahoo_Bot_Maker.html

Ako to budes sta radio savjetujem ti da nikako ne koristis svoj net. Inace imam ja nekoliko programcica koji sluze sa sakupljanje ( snifanje )mail adresa i nekoliko za masovno slanje maila. Naravno sve sam ih legalno kupio na Rapidu :taunt.
Tu metodu ( tkz. sapm :crazy_grin) sam bio jednom pokusao sa clickbankom. Za nekih 5 sati sam poslao oko 500 000 mailova i u narednih tjedan dana imao samo 240 klikova na tom proivzodu i 0$ zarade. Tako da neznam bas sta se s time moze dobiti. Doduse nisi se ni izjasno za sta bi koristio.

Pozzz

Oh, citam ja sada ponovno i shvatih da sam totalno masio temu :fever

jbg :poke

ja sam dugo tražio ovo što ti sad tražiš i na kraju sam zaključio da definitivno ništa free nema!!!

možda odem malo od teme, ali šta će ti na twitteru više mailova!?

Borissajkas kaže:
ja sam dugo tražio ovo što ti sad tražiš i na kraju sam zaključio da definitivno ništa free nema!!!

možda odem malo od teme, ali šta će ti na twitteru više mailova!?

pa treba mi da bih napravio vise naloga na twitteru........e kada sam pretrazivao na googleu za brzo pravljenje emaila naleteo sam na post koji si ti postavio na krstarici....:p;)

Back
Na vrh