• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako vam se čini ovaj YT kanal?

nekompetentan

Novi član
Tu od
12 Pro 2012
Pozdrav forumaši,
kako vam se čini ovaj pokušaj: youtube(.)com/appsrooster
Siguran sam da veterani mogu malo pomoći savetom kako da budemo bolji.
Unapred se zahvaljujem svima na ostavljenom komentaru.
Pozz

Pa po meni ovaj kanal je upravo onakav kakav treba i da bude - ima relativno mnogo sadrzaja na njemu!
..ali po mom ukusu jako malo pregleda na svaki od klipova. Sad ne znam da li je to zbog (lose) optimizacije
videa odnosno tagova, ili teme nisu bas aktuelne, posto ne poznajem bas ovo trziste. U svakom slucaju
ne bi ti naskodilo i da malo vjestacki poguras preglede, lajkove itd, kako bi malo bi oupadljiviji...
Ukoliko se odlucis na taj korak samopromocije, preporucujem ti da u svakom slucaju maknes adsense.

Slažem se sa anarchoxom da je youtube kanal skroz ok. Sviđaju mi se efekti u videima i profesionalan izgled koji (barem prividno) ukazuje i na jednaku ako ne i veću kvalitetu aplikacija.
Što se tiće pregleda koje je anarchox napomenija vjerujem da će sve sa kvalitetnim radom doći na svoje.
To se može pogurati i prirodno malo boljom optimizacijom titlova i tagova, tj testiranjem za koji oblik naslova i kombinaciju tagova dobivate najveću posjetu. Na kraju sve sitnice i detalji ovise o svrsi vašeg kanala, koju neznam.

Još jedna stvar mi je upala u oko, a to je da nema nikakvih linkova u descriptionu, nego su svi napisani u videu. A to je malo nepraktično, jer rjetki su oni kojima se da prepisivat link od facebook stranice sa videa u drugi tab. I siguran san da na taj način gubite potencijalnu posjetu i fanove.

Sviđa mi se kanal, vidim da i dalje radite i ne posustajete, to je za svaku pohvalu. Broj poseta je mali jer bez dobro plaćene reklame nema ništa, pogotovo u niši kao što je "reviews" gde je velika konkurencija. Probajte experimentisati sa različitim pristupima režiji, prezentovati recenziju na način koji nije konvencionalan jer bi vas to moglo izdvojiti od drugih. U svakom slučaju nemate šta da izgubite, možete samo da dobijete :)

YT kanal je veoma solidan, ali ne izgleda toliko popularan. Pokusajte dodati Pinterest u tvoj arsenal za promociju. Nadjite finu sliku i pinujte sa tvojim linkom. Proizvodi i recenzije su jako popularne tamo. Ja imam 1000+ follovera tamo I dobijem sa svakim pinom izmedju 70-140 pregleda na moju stranicu. Jednom sam dobio 300 jer su neki bili re-pinovani moje pinove. Kad ovo kazem mislim za 24h prema mom goggle analyticsu

Pitanje.
Kako snimas ekran na svom mobitelu?

Back
Na vrh