• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako ste došli do ovog foruma?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Da li vas je netko uputio, preko nekog linka, tražilice? Ako ste preko tražilice napišite šta ste tražili.

Da vidimo di se sve spominje naš forum :D

preko linke.rs...naletio na neki clanak,al se i ne sjecam sta je bilo,a ko da je i bitno:D

Preko linkersa kažeš? Super :) Prijavljivao sam nekih par dana članke tamo pa sam pauzirao sad malo dok se ne nakupi materijala pa opet krećem s promocijom tamo, očito se isplati :)

Napiso sam prosto u brauzeru "forumi YU ". U Yandexu ovog foruma nije bilo ( bar na prvih nekoliko strana a na guglu je bio na drugoj strani

mene je pozvao neki dražen, sa njim sam se malo dop. i tražio neke savete, i on me je uputio ovde! i zahvalan sam mu :D

mojim blogom :)
stvarno admini i moderatori, postavio sam link na blogu ka ovom forumu, nadam se da je to ok?

ma heheh kako nebi bilo ok, tako samo pomazes forumu, dao si jos jedan backlink, procitaj sekciju o SEO-u pa ces vidjeti o cemu se radi i kako si pomogao.
Hvala =)

ovom forumu ne bi pomogao samo onaj ko ne zna da ovako nesto postoji! mislim da je jedina internet stranica na nasim prostorima vezana za internet zaradu koja zaista funkcionise i sluzi svrsi. od mene uvek samo reci hvale za vas i forum! sorry sad za spam jer tema nije vezana za ovo o cemu ja pricam, samo nisam mogao da sakrijem svoje odusevljenje ovim forumom! tako da ajd' zdravo sa ove teme i :pivo

Preko Google-a, tražeći neka mišljenja o WNT Clubu... (i nisu bila baš povoljna, ali vrlo korektna, realno obrazložena), ali zato sam naišla na fenomenalne tekstove, neke vrlo interesantne članke vezane za tražilice, za AlertPay... pa se opet nekoliko puta vraćala i tražila isti sajt da pogledam nove postove, pa lutalaaa... i na kraju, rešila da se prvi put negde učlanim...
Sada uživam u vašem znanju, gledajući kako nesebično pomažete jedni drugima, pogledam blog... i uvek ostanem duže nego što sam planirala...

uuu covjece ovakve pohvale nikad nismo dobili, ajde sretno i tbei bilo sa zaradom i upijanjem znanja tako da i ti mozes sudjelovati sa nama, pozz i zivjela :pivo

Hvala na ovim rijecima u ime osoblja. Zasigurno kad cujemo ovako nes nam daje motivacije da se i dalje trudimo ;)

Ja sam došao istom putanjom kao i i.m.warrior, i mogu reći da je forum zaista super osmišljen i izradjen.

Hvala svima na komplimentima :)
Lijepo je gledat kako forum svakim danom sve više raste. Mi također svakodnevno radimo i planiramo nove stvari za forum tako da ćete uskoro vidjeti još puno toga novog. A kad riješimo tehničke stvari na forumu (još par korisnih pluginova) sve snage ćemo usmjeriti ka privlačenju posjeta i novih korisnika i raditi na stvaranju još boljeg i zanimljvijeg sadržaja.

Thubs up, dude. Vjerujem kako će se na našim prostorima razviti svijest o internet poslovanju, pa tako i o IM-u i kako će ovo za par godina stvarno postati balkanski warrior forum.

Evo ja sam se u biti prebacio skoro skroz ovdje, na warrioru sam dosta rijetko. A i više sam sad skoncentriran na radnje i realizaciju, nego na čitanje i učenje. Tj, ajmo reći da je omjer 50:50 =)

Držim fige da ovo i dobro monetiziraš ;)

Back
Na vrh