• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako ste došli do ovog foruma?

Ma da, i ja se nadam da će se sve to još dobrano razviti i da će ljude na ovim prostorima sve više početi interesirati neke korisnije stvari na netu a ne samo Facebook, igranje igrica i sl. Ali za sve treba vremena pa tako i za to. Nadam se lijepoj budućnosti i dobroj monetizaciji :)

Evo to je moj slucaj.Svi oko mene (moji vrsnjaci) igraju igrice i idu na facebook a niko
ni ne razmislja o tome kako internet moze da se iskoristi i kako to moze da bude zanimljivije
nego facebook i myspace.

I sam neznam kako sam dosao. Valjda googlanjem.
Uglavnom najbolji forum ove vrste na ex-yu prostorima:gore

Dosao sam putem googla :)

Prvih 3-4 posta sam bio (nekulturan) pa mi je dbomestar lepo zavalio jednu :smack i ja se opametio :) manje pitanja postavljao i poceo da citam....

Nisam dugo u ovome al sam vec neke $$ zaradio tako da polako krecem ka vecem broju $$$$

Sve u svemu svaka cast za forum i hvala na toliko informacijama SVIMA :)

:google
U google ukucao: internet zarada bih
... i privukao me naslov: "BiH affiliate programi!" koji vodi na ovaj forum.

Haha, bas sam sad bacio oko na taj thread i zanimljivo taj sto ti je preporucio kaze da smo mi rekli da ces za godinu dana biti milioner. Bas cudno posto osim sto smo GPT (kliktanje) skroz zabranili na forumu svaki put isto govorimo kako nema lake i brze zarade na netu. Ali eto sta ces, sto ljudi sto cudi :)

ulysses kaže:
Preko interfejs.tv forum neko je ostavio link tamo i predlozio da posetimo ovaj forum i tako. :crazy_grin

dbomestar kaže:
Haha, bas sam sad bacio oko na taj thread i zanimljivo taj sto ti je preporucio kaze da smo mi rekli da ces za godinu dana biti milioner. Bas cudno posto osim sto smo GPT (kliktanje) skroz zabranili na forumu svaki put isto govorimo kako nema lake i brze zarade na netu. Ali eto sta ces, sto ljudi sto cudi :)

ulysses kaže:
Preko interfejs.tv forum neko je ostavio link tamo i predlozio da posetimo ovaj forum i tako. :crazy_grin

Pa dobro mozda se ljudi ne ramuje u IZ on je izracuno za PTC mozda nezna da postoje drugi nacini zarade kao sto ni ja nisam znao nista, dobro neznam ni sad mnogo ali vise nego pre nego sto sam zakoracio na ovaj prag. :)

Preko yuportala ima spisak od par foruma sa ex-yu prostora. A i tematika me zanima :)

Back
Na vrh