• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook kako slati dosta zahtjeva na FB,a ne dobiti blokadu ?

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
Ovako,zanima me da li je moguce slati dosta zahtjeva a pri tom ne dobiti blokadu od FB na mjesec dana ,15 dana i slicno ...
Napravio sam profil jedan (gmail-meil) i poslao 50-100zahtjeva i posle me fb pitao da prepoznam osobe sa slike,to sam odradio i vratili su mi account.
imao sam jednu blokadu za zahtjeve, i kad je istekla poslao sam odmah mzd 15 zahtjeva odjednom i sad me je blokirao FB na 14 dana :(
kako slati dosta zahtjeva a ne dobiti blokadu ?

ako mislis napucati da ti acc ima sto vise "prijatelja" nadi neku mailing listu i samo uvezi kontakte na fb :)

Mislim da na Facebooku možeš otvoriti profil samo na pravo ime i prezime, dakle sebe. Da li ti to pokušavaš dodati sve svoje prijatelje od jednom? Ili si kreirao lažni account kojem pokušavaš natuć šta više prijatelja kako bi kasnije reklamirao neku stranicu ili proizvod?

U prvom sllučaju ne bi trebalo biti problema, a ako ti i dođe da prepoznaješ slike to bi trebao odraditi bez problema (pošto znaš osobe), ako ti se to često događa preporučam ti da ih kontaktiraš sa opisom problema, jer to su uveli zbog toga šta se događalo da su ljudi počeli masovno kreirati lažne profile.

U ovom drugom slučaju to je protuzakonito i ne preporučam ti da to radiš, jer prije ili poslije će te FB otkriti i sav tvoj trud pasti će u vodu, a potrošeno vrijeme nitko ti neće nadoknaditi, zato je bolje da odmah od početka počneš raditi sa pravim stvarima.

izf kaže:
Ovako,zanima me da li je moguce slati dosta zahtjeva a pri tom ne dobiti blokadu od FB na mjesec dana ,15 dana i slicno ...
Napravio sam profil jedan (gmail-meil) i poslao 50-100zahtjeva i posle me fb pitao da prepoznam osobe sa slike,to sam odradio i vratili su mi account.
imao sam jednu blokadu za zahtjeve, i kad je istekla poslao sam odmah mzd 15 zahtjeva odjednom i sad me je blokirao FB na 14 dana :(
kako slati dosta zahtjeva a ne dobiti blokadu ?

Nije lazni profil, profil sam napravio za youtube kanal npr. IZF youtube kanal ,i zelim dodati prijatelje sto se bave istom tematikom kao ja ,npr. profil tipa internet zarada,izf forum,forum izf itd....
ali te naravno ljude nzm licno....

a sto se tice mailing liste,jel znate neku sa nasim ljudima (nasi meilovi) ???

e sada da ti dajem svoju koju sam legalno stekao kršio bi onda ugovor koji su korisnici potpisali kad su se upisivali da dobiju sadržaj :)

imaš kupiti na par dolara vidi .. neznam

koliko se moze poslati zahjeva za jedan dan pri tom ne dobiti blokadu ?
jel moze na svakih 1h slati po 5 zahtjeva ?

koliko ?
jel ima negdje ta info.tacna ,trazio sam na google ali nisam naso nista

izf kaže:
Nije lazni profil, profil sam napravio za youtube kanal npr. IZF youtube kanal ,i zelim dodati prijatelje sto se bave istom tematikom kao ja ,npr. profil tipa internet zarada,izf forum,forum izf itd....
ali te naravno ljude nzm licno....
Krivo radiš.
Profil je za fizičku osobu.
Dakle, ovaj tvoj jest lažni.

Page (stranica) je za organizacije i sl.

I onda skupljaš lajkove.

izf kaže:
koliko ?
jel ima negdje ta info.tacna ,trazio sam na google ali nisam naso nista

cca. 40 zahtjeva po danu i ne više...
za početak ne smiješ ni više od 40 poruka poslati dok ti je profil još "fresh":)

Mozes da se uclanis u grupe "dodaj me" i da pises po tim grupama: dodaj te me, dodajte me za prijatelja...Tako mozes dobijati i do 100 zahteva za prijateljstvo dnevno, to zavisi koliko je tvoj profil zanimljiv drugima.

Zavisi šta ti treba , ja sam radio na primer profil jednom liku treba 2000 prijatelja na svaki profil ukupno 3. Stavim neko žensko strano ime i prezime, sliku neku onako bolju i imaš stranica add me i sličnih , samo napišeš neku provokativnu poruku , znao sam po 7 dana da ne pišem ništa a zahtevi samo lete kao ludi, nekada sam i ja slao po 20-25 zahteva u toku dana , ali naravno moraš imati nekih slika 50-80 komada sam ja uploadovao , i kad sam sve završio fino naplatio, dok sa druge strane imam profile sa našim ljudima mlađa populacija to nisam reklamirao već u vezi kantera pa uglavnom ga i svi igraju koji su prijatelji , ali od njih nikakve koristi. tako da sad radim samo sto mogu naplatiti :)

@Aleksandar92, nikada nisam radio FB stranice niti imam za te svrhe, mada razmisljam.

Na koji nacin se moze naplatiti?

Da li prodas tu stranicu ili iznajmis za reklame neki deo stranice ili...

Prodao sam par stranica, i par profila jer su to ljudi trazili sa kojima sarađujem.

FB će, prije ili kasnije te profile uništiti.

Tražiće da prepoznate prijatelje na slikama, a vi nemate pojma ko su oni..

Već sam tako izgubio par profila po 3000+ prijatelja.

Neznam ni čemu takvih 3000 prijatelja, jer su netargetirani, najčešće iz Indije i ostalih azijskih zemalja, a vrlo često nisu ni pravi profili. A na kraju kao šta je hajro2 reka ti profili budu uništeni.
U svrhu promocije i zarade najbolje je radit niche facebook stranice, koje se vrte oko određene demografije ljudi na koje ciljate. Stranice je u startu teško pokrenit ali nakon nekog vrimene i kvalitetnog rada stranice se šire viralno i svako malo imate preljev novi fanova na stranicu, a fanovi znaće novac.
Naravno, čita san i o metodama za zaradu preko PVA profila, ali i tu se ciljaju targetirani fanovi(kvaliteta, a ne kvantiteta) i dosta se često radi nekoliko tierova i sa low quality profila, fanovi se slijevaju na jedan PVA profil.

Kod mene nisu bili iz Indije i nisu bili netargetirani, naprotiv. Imao sam oko 3000 prijatelja iz Amerike, i to baš ciljana skupina. Ubacim sliku vezanu za tu nišu, bude po 300-400 lajkova, lajkuju i neki ljudi što mi nisu prijatelji..

Dok sam ja tražio način da monetizujem taj profil-traffic.., fb je zaključao profil i moram da prepoznam te ljude.

''Ode mast u propast'' , zato ja radim samo što mi drugi traže, inače šta će meni koji đavo takav profil , da se bakćem sa cpa zaradom pa hoću li zaraditi neki $ ili ništa mnogo truda i vremena, ima i drugih metoda koje su efikasnije ;)

hajro2 kaže:
FB će, prije ili kasnije te profile uništiti.

Tražiće da prepoznate prijatelje na slikama, a vi nemate pojma ko su oni..

Već sam tako izgubio par profila po 3000+ prijatelja.

Evo i ovde da napisem moju metodu da se izbegne ovo zakljucavanje facebooka

Kada imas profil na koji masovno dodajes prijatelje bilo kojom metodom i ocekujes da ce te face zablokirati obavezno dodas neki svoj drugi profil za prijatelja. I obavezno da moze da ti vidi sve prijatelje.

Znaci u trenutku kada te zablokiraju sto ce se kad tad desiti i kada ti da da prepoznas 5 prijatelja ti upalis drugi profil, udjes u prijatelje tvog zablokiranog facea i trazis. Mozes metodom copy paste imena

Nacin da sa jednog kompa udjes na dva facea neprimeceno, bar koji ja koristim, je putem Virtual Box-a i npr jos jednog operativnog sistema na njemu. Ja imam win7 na VB-u i imam instaliran VPN na njemu, samim tim facebook ne moze da me skonta.. Nadam se da sam ti pomogao

A sto se tice dodavanja prijatelja dve najbolje metode za koje ja znam su sa uclanjivanjem na stranice tipa add me i traziti da te ljudi dodaju ( ako si napravio profil sa slikama neke dobre ribe ) a drugi je import email kontakta... Ovo nisam radio, ali poenta je da sastavis sto veci broj emailova , nadjes neki email lists generator i da importujes u facebook

Back
Na vrh