• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postaviti google adsense na blog???

vucina

Član
Tu od
21 Ruj 2010
zna li netko kako postaviti google adsense na blog,konkretno na blog.com,nikako da uspijem a uspješno sam postavio adsense na blogspot ,sad na ovom blogu koji mi je na blog.com imam dobru pojećenost pa bi bila šteta da ne postavim adsense pa ako netko ima iskustva sa ovim blog servisom molim da pomogne

Udji u hml kod izaberi gdje ces da postavis.Ja sam prije 2 godine koristio taj bloger i bez problema sam na njemu drzao adsense.

kreiras oglas, onda kopiras onaj code i ubacis na blog
konkretno imas onaj gadget na blogger.com koji ti omogucuje html codove i sacekas par minuta i oglas ce se pojaviti

Back
Na vrh