Mrxula
Iskusan lik
- Tu od
- 5 Svi 2014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marezmaj kaže:Partner sa Zoomin.tv , ovo je tuga http://www.dodaj.rs/f/1d/J8/1vHpNrqX/tuga.png
65000 monetizovanih pregleda, ukupna zarada 8,47$ , ili treba da postanem Lukas ili me gledaju samo iz Zimbabvea pa je ovoliki ocaj ..
marezmaj kaže:Partner sa Zoomin.tv , ovo je tuga http://www.dodaj.rs/f/1d/J8/1vHpNrqX/tuga.png
65000 monetizovanih pregleda, ukupna zarada 8,47$ , ili treba da postanem Lukas ili me gledaju samo iz Zimbabvea pa je ovoliki ocaj ..
Gilez96 kaže:marezmaj kaže:Partner sa Zoomin.tv , ovo je tuga http://www.dodaj.rs/f/1d/J8/1vHpNrqX/tuga.png
Adsense,batalite te mreze i ostale gluposti![]()
Mrxula kaže:marezmaj kaže:Partner sa Zoomin.tv , ovo je tuga http://www.dodaj.rs/f/1d/J8/1vHpNrqX/tuga.png
Video sam ti klipove . Ako su iz Srbije a ne velika gledanost ne ocekuj zaradu . Ja sam odavno odustao od Zoomin.TV
I krenuo sa Quiz Group , za 1k pregleda zarada zarada $4.3Ali ranije je bilo i $7 znaci extra
![]()
Gilez96 kaže:Adsense,batalite te mreze i ostale gluposti![]()
Adsense i Sport ? Bravoo za tebe , pokusavao sa JSL klip nece da se monetizuje , znam trikove za Adsense kako bi se klip monetizaovao , ehh iskustvo . Ali sport nikako ne ide uz Adsense.
Tako da @marezamaj posle tri meseca napusti Zoomin.TV i dodji u QuizGroup![]()
*samo im posalji ticket na dashboard da hoces unlink kanala . Ako je vec toliko bedno ...
marezmaj kaže:
Ma tebra ovo je katastrofa, brdo pregleda nigde para, a znam za adsense 70% snimaka koji su isti kao onih 30% a nece da se unovce, lol samoZasto moram da cekam 3m, mogu li odmah da idem opoziv veze? I kod Quiz Group moze isto direktno na devizni racun kao i kod zoomin.tv ?
Mrxula kaže:marezmaj kaže:Ma tebra ovo je katastrofa, brdo pregleda nigde para, a znam za adsense 70% snimaka koji su isti kao onih 30% a nece da se unovce, lol samoZasto moram da cekam 3m, mogu li odmah da idem opoziv veze? I kod Quiz Group moze isto direktno na devizni racun kao i kod zoomin.tv ?
Ma sa Adsense , Sport nema sanse da se unovci ! Uradi sad , i reci im to preko dashboard , posalji im tikcet :
Hi Exposure Network . This network is great but after one month , what i know , i want unlinkSorry but i want to try other networks . Can you unlink my channel with Zoomin.TV Entertainment after 3 months ?
To im posalji i cekaj taj treci mesec![]()
Sto se tice QuizGroup , da moze samo je potrebno skupiti $1000 (po 100x pisem to ali niko ne cita) . Ali ima opcija preko Web Money da povezes bank account i onda pare da idu na racun direktno . Za WM ti treba $5 da bi te isplatili![]()
Mrxula kaže:
marezmaj kaže:
Mrxula kaže:
sunbeach kaže:I u adsense pise mnogo toga znas u svakom momentu koliku imas zaradu CPM ,pregleda za taj dan,taj sat npr otvoris adsense u 14h i vidis koliko si dosad zaradio koliko imas pregleda za taj dan ili do tog dana do tog sata,koliko imas pregleda iz kojih zemalja,sa kog uredjaja...u 14h vidis da imas toliko eura u 17h vidis za koliko vise imas...kad god hoces vidis i pratis zaradu i jos plus ubacis koliko hoces sajtova.
MilanRE kaže:sunbeach kaže:I u adsense pise mnogo toga znas u svakom momentu koliku imas zaradu CPM ,pregleda za taj dan,taj sat npr otvoris adsense u 14h i vidis koliko si dosad zaradio koliko imas pregleda za taj dan ili do tog dana do tog sata,koliko imas pregleda iz kojih zemalja,sa kog uredjaja...u 14h vidis da imas toliko eura u 17h vidis za koliko vise imas...kad god hoces vidis i pratis zaradu i jos plus ubacis koliko hoces sajtova.
OFF
sunbeach has reached their private message quota so your message could not be sent.
Isprazni sanduce da ti posaljem odgovor!![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke