• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

sale89ns kaže:
^ 1 dan. A danas evo vec mogu i na dashboard da dujem.

Evo već drugi dan i nikakve povratne informacije :bored

Oni imaju svoj forum pa tamo okaci objavu odgovorice ti ;)
Dok ih ne podsetis nema odgovora veruj mi , ja sam odmah temu stavio i posle nekih 10 sati mi odgovorili i poslali invitation na youtube dashboard :D tako da opusteno

midho14 kaže:
Evo obracunata zarada za 1. oktobar. Za ostale dane nije nista, kod vas?

Ista prica, i to jako mali CPM. Samo zarada za 01.10.

badramirez kaže:
midho14 kaže:
Evo obracunata zarada za 1. oktobar. Za ostale dane nije nista, kod vas?

Ista prica, i to jako mali CPM. Samo zarada za 01.10.

Hmm, probaj kako targetovati SAD, Australiju, Njemacku...

Da meni je i zarada pala za oko 40-50% ... !? O cemu se radi,jel zna neko?

midho14 kaže:
Je li jos neko ima problema sa CPM padom ? :(

mislim da svi imaju pad jer je pocetak meseca, barem je meni uvek tako bilo, a pred kraj meseca se poveca CPM. BTW dosla je zarada sa sva 4 dana oktobra.

ljudi zarada se vraca na normalno Sad vidim od MN dashbaord za 2,3 i 4 Oktobar tako da opusteno vratice se i vama :D

Estimated earnings and ad performance data is delayed. We are currently addressing this. Please check back over the next few days.

Процењена зарада и податке о перформансама огласа касни. Тренутно се баве овим. Молимо Вас да проверите у наредних неколико дана.

Ma kasni i nama na youtube analitici,koji smo monetizovali preko youtube monetizacije a na adsense sve redovno prikazuje.

Nema ni onih zelembaca

Zaista ne mogu da petljam po ovih 79 strana. Da li je sigurno uraditi promenu lokacije da bi mi proradio YT Partner program? tj da li banuju za to? Ako može da odg neko sa iskustvom iz prve ruke bio bih zahvalan..

Mislis da promenis drzavu ? Promeni je na USA i radice ti monetizacija , ne ne banuju

Postao i ja partner sa CN nakon pregledavanja onih preporuka od Mrxule btw hvala

makson kaže:
Postao i ja partner sa CN nakon pregledavanja onih preporuka od Mrxule btw hvala

Svaka cast :D Niste svesni koliko ljudi je postalo partner sa mrezama posle mojih objava xD Super za pocetak CN . Samo kaci dobar sadrzaj , posto oni nekad ne placaju za kanale sa copyright sadrzajem :( Ja sam imao iskustva sa tim pa sam jedva dobio pare nakon silnih ticketa preko dashboarda ... Sto se tice njih , preko mreze Creative Nation sam prvi put dobio novac preko interneta :)

Mrxula kaže:
Mislis da promenis drzavu ? Promeni je na USA i radice ti monetizacija , ne ne banuju
To je upravo ono sto me zanima.. Bio bi mi jako veliki problem da mi banuju adsense radi promene drzave..
Hvala puno..

Sad sam napravio novi kanal aktivirao monetizaciju i nemam problema :D A na tom kanalu nemam adsense , tako da moram da vidim ovih dana partnerstvo sa quiz group ili slicnom mrezom :)

Back
Na vrh