• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

maremas kaže:
Kad odneseš ček na rezervaciju oni popune papir gde lepo upišu od koga je ček, npr. "Curse Inc." i sve ostalo što treba, tako da se zna da pare nisu od babe, dede ili rođaka iz Amerike na poklon :)

Da to i jos plus da cu vratiti sve pare ako se to bude trazilo od mene jer je cek ponisten i svrha uplate,jer ja imam malo vece uplate pa su me malo vise cimali ali sad sve ide direkt na racun i sve je lakse.

Ispricavam se sto ulijecem kao padobranac.

Zanima me dali postoji opcija kada sam partner sa nekom mrezom, da blokiram video da se prikazuje u određenim zemljama?

dinkO14 kaže:

Zanima me dali postoji opcija kada sam partner sa nekom mrezom, da blokiram video da se prikazuje u određenim zemljama?

Mislim da ta opcija ne postoji, a i zašto bi to uopšte radio ?

dinkO14 kaže:

Postoji valjda kod svake mreze,da track in all countries ili da izaberes gde ne treba da se prikazuje .

Pozdrav,
jucer sam povezao adsense sa yt kanalom i jedna stvar mi nije jasna. Gledam statistiku na adsensu i tamo je prije sat vremena pisalo da imam 210 prikaza stranice i 10 klikova na oglas. U proteklih sat vremena sam dobio recimo jos 20-ak prikaza stranice (ukupno oko 230) ali ne i novih klikova na oglas (i dalje su na 10). Ono sto me muci je RPM stranice koji se upravo smanjio za 15-ak centi i primjecujem sto vise imam prikaza stranice to je RPM manji - znaci li to da ja zaradu dobijam iskljucivo na temelju klikova na oglase (i tako se racuna RPM) ili i sami prikazi oglasa donose odredeni profit?
Hvala na odgovoru

Neću otvarati novu temu za ovo pitanje jer će o poruci ovdje biti obaviješteni glavni youtuberi Foruma koje svih pozdravljam i izlažem svoj problem:

Kako editirati email obavijesti za subscribere?
Naime, kada uploadiram video, moji subscriberi ne dobivaju email obavijest o tome. :(
Dobivam samo ja email, to valjda ako zaboravim što sam učinio prije par minuta. :)

Nisam našao podešavanje za ovako nešto na Youtube accountu, postoji samo definiranje za osobne poruke (email meni), ali za subscribere ne. Niti na Googleu ne vidim rješenje. :(

Eto. Vjerujem da je netko imao ovakav problem?
Kako ovo podesiti?
Hvala. :fever

Kapetan Bačvica kaže:
Neću otvarati novu temu za ovo pitanje jer će o poruci ovdje biti obaviješteni glavni youtuberi Foruma koje svih pozdravljam i izlažem svoj problem:

Kako editirati email obavijesti za subscribere?
Naime, kada uploadiram video, moji subscriberi ne dobivaju email obavijest o tome. :(
Dobivam samo ja email, to valjda ako zaboravim što sam učinio prije par minuta. :)

Nisam našao podešavanje za ovako nešto na Youtube accountu, postoji samo definiranje za osobne poruke (email meni), ali za subscribere ne. Niti na Googleu ne vidim rješenje. :(

Eto. Vjerujem da je netko imao ovakav problem?
Kako ovo podesiti?
Hvala. :fever
Pozdrav!

Kada ti se netko pretplati ima pored toga znak ključa za podešavanja tu klikne, zatim odabrati
Šalji mi ažuriranja (nekada je pisalo šalji mi na email), treba tu stavku označiti ako želi primati na email.

jigsaw kaže:
Kada ti se netko pretplati ima pored toga znak ključa za podešavanja tu klikne, zatim odabrati
Šalji mi ažuriranja (nekada je pisalo šalji mi na email), treba tu stavku označiti ako želi primati na email.

A kako sada sugerirati svojim subscriberima da kliknu tu i podese? Možda 1 od njih 20 ide ovamo… (i to sam puno rekao)
Ipak, po defaultu ne bi trebalo ovo biti podešeno na isključeno stoga što ja primam obavijesti sa nekih kanala, a nisam podešavao ovdje ništa.

Samo, kako to podesiti (da ne moraju oni)? Možda ovako: jednostavno deletirati film ako njegov upload ne pošalje obavijesti subovima. Tada napraviti upload ponovno.
Ovakav sam savjet vidio negdje na Google helpu…. A istina je da sam ja izbrisai prvi upload, tako da je ovo čak možda i istina.

Što misliš ti Jigsaw, ili vi ostali?
Ovo je jako bitna stavka jer… ako ne obaviještavate subscribere o novim filmovima; to nije dobro, naravno.
:fever

Ipak nije to uzrok što kaže Jigsaw, bilo bi to previše. :(
jigsaw kaže:
treba tu stavku označiti ako želi primati na email.

Bio sam na taj kanal odakle mi je stigla email obavijest o uploadu i vidim ovo:

kcffhc.png

Dakle nije to, nema kvačica, ovo su dodatne opcije, uploadi se šalju svakako.

Za nadati se je samo da je rješenje onakvo kakvo sam opisao gore: ponovni upload.

Kapetan Bačvica kaže:
Ipak nije to uzrok što kaže Jigsaw, bilo bi to previše. :(
jigsaw kaže:
treba tu stavku označiti ako želi primati na email.

Bio sam na taj kanal odakle mi je stigla email obavijest o uploadu i vidim ovo:

kcffhc.png

Dakle nije to, nema kvačica, ovo su dodatne opcije, uploadi se šalju svakako.

Za nadati se je samo da je rješenje onakvo kakvo sam opisao gore: ponovni upload.

To što kod tebe nije bila ta opcija označena nemam pojma zašto su ti onda dolazila videa neka greškica valjda :D ja sam provjerio kod mene i svi si kanali označeni sa tom opcijom i sa njih uvijek primam email o uploadu.

Možeš ti koliko hoćeš puta reupload video ali ako oni nisu označili tu stavku 'šalji mi ažuriranja' njima neće stići na email.
U protivnom ako bi ta stavka bila automatski označena (a ne može biti) to bi bio kao spam jer ima neki korisnici se pretplate onako bez neke zainteresiranosti ili prate vaša videa u Feedu kada uđu na youtube.

Ja kada se pretplatim na neki kanal a stvarno sam zainteresovan za ta videa uvijek označim da mi dolazi na email jer mi je to na dohvat ruke, istog momenta znam kada mi je stigao novi uploadani video sa fan kanala.

Ono što ti ostaje jedino da sugeriraš svojim posjetiteljima da se pretplate i označe tu opciju koja je potrebna da bi im stiglo na mail.
To možeš napisati u opisu ispod videa, ili napraviti mali isječak na početku videa ili na kraju po mogućnosti da traje što kraće.

Jedino što imaš opcije ovdje ali i tu korisnik mora sam odabrati, ti na to nemaš uticaja

Imam' isti problem ?????
Cak na jedan kanal imam povezan sa adsensom racun, 14 000 pregleda - zarada = 0 $. Kanal je o photoshop tutoriijalima.

Evo i naš Guglastični.
Baš dobro da si se javio, hvala ti na postu. :)

guglastican kaže:
Imam' isti problem ?????

Izgleda da baš imaš isti problem i zašto ga zanemarivati? :(
Ja sam pretplatnik na tvom kanalu (uistinu jesam jer Guglastični je moj stari frend još i dok se je drugačije zvao) :) ali - nisam dobio e mail obavijest o tvom novom videu. :(

Ti imaš nekoliko stotina pretplatnika i samo desetak pregleda novog videa, od toga je nekoliko mojih? :(
Naravno, to bi sigurno bilo drugačije i bolje da su pretplatnici dobili e-mail obavijest, jer zato se i jesu pretplatili.
Uh.

guglastican kaže:
Imam' isti problem ?????
Cak na jedan kanal imam povezan sa adsensom racun, 14 000 pregleda - zarada = 0 $. Kanal je o photoshop tutoriijalima.

Probaj partnerstvo zarada ce se pojaviti,adsense je bezveze i teze je zaraditi.
Sa Adsense je minimum za isplatu €70(valjda je 70 ispravite me ) dok danas postoje mreze koje traze $1 za isplatu preko PayPal ,a ti zivis u BiH zabole te . Mi ovde u Srbiji se zezamo sa Bank Transfer i WU :(

Mrxula kaže:
guglastican kaže:
Imam' isti problem ?????

Sa Adsense je minimum za isplatu €70(valjda je 70 ispravite me ) dok danas postoje mreze koje traze $1 za isplatu preko PayPal ,a ti zivis u BiH zabole te . Mi ovde u Srbiji se zezamo sa Bank Transfer i WU :(
Mrxula pogresno si me shvatio. Problem je pocetak zarade na youtube jer mi je kanal prije par mjeseci napravljen. Dal' ima neki ogranicen broj koliko mogu povezat kanala ili treba neki prosjek pregleda dnevno da bi pocala zarada? Ne znam.

Ali jedno znam, nemoj podcjenjivat google :). To vaše partnerstvo je dobro za igrice ali moj je kanal je o tutorijalima.
Imam jos jedan kanal o turijalima ali ne o photoshopu i vjerujem da više zaradim nego kad bi bio partner neke mreze. Ne znam kako je kod partnerstva, koliko oni placaju kada je rijec o tutorijalima.

guglastican kaže:
Mrxula kaže:
Mrxula pogresno si me shvatio. Problem je pocetak zarade na youtube jer mi je kanal prije par mjeseci napravljen. Dal' ima neki ogranicen broj koliko mogu povezat kanala ili treba neki prosjek pregleda dnevno da bi pocala zarada? Ne znam.

Ali jedno znam, nemoj podcjenjivat google :). To vaše partnerstvo je dobro za igrice ali moj je kanal je o tutorijalima.
Imam jos jedan kanal o turijalima ali ne o photoshopu i vjerujem da više zaradim nego kad bi bio partner neke mreze. Ne znam kako je kod partnerstva, koliko oni placaju kada je rijec o tutorijalima.

Nikad ne povezuj vise kanala na jedan Adsense ,jer mogu da ti iskljuce monetizaciju !
Kad si povezao Adsense ? potrebno je 2-3 dana da se zarada pojavi,mozda ti klipovi nisu monetizovani pa se zato zarada ne pojavljuje ;)
Moram da uvredim Google Adsense jer ih mrzim xDD Partnerstvo je dobro za sve samo nema potrebe ako si Vloger .
Kod partnerstva su reklame bolje jer oni na neki nacin postavljaju ,tj reklamiraju sajtove i veca je zarada. 100% si cuo za to,to ima Fullscreen i ostale mreze.

dado4 kaže:
dinkO14 kaže:
Imali jos neki network da prima bez uslova, osim freedom networka?
AwesomenessTV

Dado jel me zezas ili je Cursor Network tvoja mreza ili ih samo reklamiras ? Ako jeste Svaka cast rade za Zoomin.TV :D Mene su isto odobrili ali je sajt uzas ,mora se tu mnogo raditi pa cu i ja zvanicno postati mreza :D
Samo pitanje ,Da li mozes smanjivati zahteve za isplatu preko Banke ili WU ?

Mrxula kaže:
dado4 kaže:
AwesomenessTV

Dado jel me zezas ili je Cursor Network tvoja mreza ili ih samo reklamiras ? Ako jeste Svaka cast rade za Zoomin.TV :D Mene su isto odobrili ali je sajt uzas ,mora se tu mnogo raditi pa cu i ja zvanicno postati mreza :D
Da, jeste. Cursor Network je moja mreža. Imao sam nekih opcija da biram između CN, Freedom i Zoomin.TV ali sam se na kraju ipak odlučio za Zoomin.TV jer su oni najprofesionalniji. Što se tiče zahtjeva za isplatu to ne možeš mijenjati jer to određuje Zoomin.TV za sve svoje partnere. Ono što možeš mijenjati su minimalni zahtjevi za partnerstvo i Rev-Share.

dado4 kaže:
Mrxula kaže:
Da, jeste. Cursor Network je moja mreža. Imao sam nekih opcija da biram između CN, Freedom i Zoomin.TV ali sam se na kraju ipak odlučio za Zoomin.TV jer su oni najprofesionalniji. Što se tiče zahtjeva za isplatu to ne možeš mijenjati jer to određuje Zoomin.TV za sve svoje partnere. Ono što možeš mijenjati su minimalni zahtjevi za partnerstvo i Rev-Share.

To care ! Mozda kad budem pravio nov kanal odlucim da apply za Cursor Network . Znam ja sam partner sa Zoomin.TV ,CPM ovog meseca je opao $1.80 ali to je sad kod svakog,kad krene Septembar bice bolji(nadam se) .
Mozes mi malo pojasniti oko mreze ,kako ide sve ,proces prihvatanja slanja zahteva za partnerstvo,kako si napravio mrezu ,kako saljes novac itd. Bas me zanima ,posto su mene odobrili ali sajt je bas los . Pitacu nekog da mi napravi :D

Back
Na vrh