dado4 kaže:
Da bi monetizovala sadržaj sa youtube kanala potrebno je da promjeniš državu, mislim da bez toga ne možeš zarađivati novac. Najlakše je ući u partnerstvo sa Creative Nation i Freedom mrežom zato što oni traže 1000 mjesečnih pregleda. Mislim da Freedom prihvata kanale i sa manjim brojem mjesečnih pregleda. Što se tiče isplate mislim da je najbolji način Paypal jer korištenjem paypal-a u većini slučajeva bit ćeš isplaćena ako zaradiš više od $1.
Moras da imas opciju za monetizaciju.
Ako si iz Srbije moras da promenis drzavu, a sto se tice nacina isplate dobro pazi - ili da podrzavaju bank wire sto je retko, ili cekom, jer paypal ne funkcionise u Srbiji sto se tice podizanja novca.
Sto se tice copyrighta, najbolje bi bilo da napravis novi kanal ako ti strike jos nije istekao jer mreze proveravaju to.
Znaci sve u svemu nema muljanja, moj savet ti je da napravis novi gmail nalog (mail), sa njim napravis novi kanal, samo podesis da si iz USA, JAP, GB,SWE ili koju zemlju vec (nema nikakve frke za to, meni je tako, i do sada nisam imao nikakvih problema (ni sa YT, ni sa mojom mrezom ni sa isplatama), povezes sa adsensom i postavis u pocetku nekoliko videa da ti se skupljaju views jer je to uglavnom uslov za mreze; posle toga apliciras i kraj.