• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

sunbeach kaže:
Nema kod networka u pocetku ili na kraju manje ili vise kod RPM network-a zarada je 50% od ukupne zarade sto znaci ako zaradis 100$ dobijas 50$ a kod googl adsense zarada je 100% znaci zaradis 100$ tvoje je 100$ ja sam zaradio 160e i povecana mi je zarada i sad imam 5.32$ na 1000 prikaza sto znaci da ce sledeca isplata biti duplo veca.

50% naravno, ali 50% od kog dela? Nije isto 50% od 5 dolara i 50% od 50 dolara. Hteo sam da kazem da se nadam da ce mi biti povecan broj pregleda, samim tim i monetizovanih pregleda, a samim tim i da ce se zarada povecati - UZ POMOC MREZE.
Ja stvarno vise nemam sta da dodam, zao mi je sto se trudis da ne razumes sta hocu da kazem.

Neko je pomenuo da ima 10ak kanala i od tih 3-4 preko mreza i ostali svi preko adsense-a, ako ti iz bilo kog slucaja lupe bananu na adsense, mozes da se oprostis od svih tih kanala :)
Uvek,uvek,uvek idite preko networka pre nego preko adsense-a, zato sto ste sigurni da nista "lose" ne moze da vam se desi, osim ako ne uploadujete copyright stvari , mada i tad moze mreza da vam pomogne da se izcupate dok adsense ima samo da vas odj.
Bilo dal radite zbog para ili dodatnih opcija ili cega god, sigurnost je najbitnija. Tako da i ako network uzima i 50% zarade, mada 99% njih uzima 40 i manje ( osim ako imate veoma slab kanal pa da nadoknade svoje "troskove" uzimaju veci procenat , prvih godinu dana ).
Nikoga ja ne teram u neki network ili sta vec, ali samo vam kazem zasto biti zeljan par dolara vise ako znas da sutra mozes da izgubis sve :)

ev1L kaže:
Neko je pomenuo da ima 10ak kanala i od tih 3-4 preko mreza i ostali svi preko adsense-a, ako ti iz bilo kog slucaja lupe bananu na adsense, mozes da se oprostis od svih tih kanala :)
Uvek,uvek,uvek idite preko networka pre nego preko adsense-a, zato sto ste sigurni da nista "lose" ne moze da vam se desi, osim ako ne uploadujete copyright stvari , mada i tad moze mreza da vam pomogne da se izcupate dok adsense ima samo da vas odj.
Bilo dal radite zbog para ili dodatnih opcija ili cega god, sigurnost je najbitnija. Tako da i ako network uzima i 50% zarade, mada 99% njih uzima 40 i manje ( osim ako imate veoma slab kanal pa da nadoknade svoje "troskove" uzimaju veci procenat , prvih godinu dana ).
Nikoga ja ne teram u neki network ili sta vec, ali samo vam kazem zasto biti zeljan par dolara vise ako znas da sutra mozes da izgubis sve :)

Pozdrav ev1L citao sam sve tvoje postove svaka cast na detaljnim objasnjenjima i pomoci,inace svestan sam i idem na rizik sa adsense i kad mi lupe bananu onda prelazim definitivno na network-e a te kanale svakako sam i mislio koristiti samo za adsense a sa drugih kanala cu da pravim ugovore.

Ljudi, ja zarađujem od AdSensa, ali od poslednja 23 klipa, odobrili su monetizaciju na samo 3! Ja snimam nešto sa utakmica i stavljam, drugi kanali stavljaju materijal sa istih tih utakmica, njima prihvate, meni odbiju, zašto to?!
Da li mislite da bih trebao (ako mogu) da postanem pun partner, jer se onda automatski prihvata? Koja firma bi mi bila najbolja?

LizarazuCZV kaže:
Ljudi, ja zarađujem od AdSensa, ali od poslednja 23 klipa, odobrili su monetizaciju na samo 3! Ja snimam nešto sa utakmica i stavljam, drugi kanali stavljaju materijal sa istih tih utakmica, njima prihvate, meni odbiju, zašto to?!
Da li mislite da bih trebao (ako mogu) da postanem pun partner, jer se onda automatski prihvata? Koja firma bi mi bila najbolja?

cudi me da ti odobre i jedan :busted

LizarazuCZV kaže:

Sigurno tu gde ti nije odobreno imas neku opomenu pored video snimka

Ауторско право и управљање правима - YouTube Помоћ

Ma nemam opomenu. Ovo sadržaj treće strane imam samo na jednom, ovo ostalo nemam, a samo odbijaju. Na drugim kanalima isto to prihvataju...
asd.jpg

iako krsis autrska prava, izgleda da nemas srece, jer drugima to prolazi a tebi ne... Treba da znas da nemas prava da kacis bilo sta sto ima oznaku "RTS2", "PINK", B92" i slicno na ekranu, bez njihove dozvole. Ako si ti licno snimao moze, ali snimke sa TV nemas prava da kacis bez njihove dozvole.

LizarazuCZV kaže:
Ma nemam opomenu. Ovo sadržaj treće strane imam samo na jednom, ovo ostalo nemam, a samo odbijaju. Na drugim kanalima isto to prihvataju...
asd.jpg

Hoce da bude ta opomena ako npr uploadujes snimak na jedan svoj kanala i sa tog kanala skines taj snimak i isti uploadujes na drugi svoj kanal meni su se tad te opomene pojavljivale.

sunbeach kaže:
LizarazuCZV kaže:
asd.jpg

Hoce da bude ta opomena ako npr uploadujes snimak na jedan svoj kanala i sa tog kanala skines taj snimak i isti uploadujes na drugi svoj kanal meni su se tad te opomene pojavljivale.

Nisam to radio, samo snimim na TV kartici i postavim

LizarazuCZV kaže:
sunbeach kaže:

Nisam to radio, samo snimim na TV kartici i postavim

Probaj napraviti novi kanal prijavi ga na isti mail od adsense i probaj na njemu postavljati video snimke jer jako mnogo ljudi radi to sto ti radis i imaju reklame i zaradjuju,znaci ti imas tv karticu povezanu sa antenom ili kablovskom tv i to snimas ali kako i cime snimas mozda je i to problem.

Ja na svoj kanal kacim neobicne golove,promasaje i slicno iz svetskih fudbalskih liga, na neke dobijem reklamu, na neke ne, ali u sustini ja sam zadovoljan :)

ciprijani kaže:
Ja na svoj kanal kacim neobicne golove,promasaje i slicno iz svetskih fudbalskih liga, na neke dobijem reklamu, na neke ne, ali u sustini ja sam zadovoljan :)

Ako si ti onaj Cipri, znam tvoj kanal, dobar je :) Ma ja sam bio prezadovoljan do skoro, sad u poslednje vreme samo nešto odbijaju :/

Pozz svima...mene zanima da li je trenutno moguce podici novac u srbiji sa PayPala,preko 2checkout-a?Jel koristio neko to?
I da li neko koristi trenutno WebMoney?
Imam sansu da postanem partner sa networkom ali moram da imam paypal ili webmoney...

LizarazuCZV kaže:
Ako si ti onaj Cipri, znam tvoj kanal, dobar je :) Ma ja sam bio prezadovoljan do skoro, sad u poslednje vreme samo nešto odbijaju :/

Ja sam taj, ali kanal mi je izgubljen :( Ali navikao sam, to mi je vec drugi kanal sa preko 5mill pregleda koji je izgubljen. A svaku prijavu sam skoro dobio od grupa, jer sam se vec upraksao sta sme da ide na YT, a sta ne...Ali grupe me ubijaju, a ja nisam clan ni jedne, radim preko adsensa

imam satelitsku karticu i non stop snimam neke utakmice, narocito one sa africkog ili azijskog kontinenta, koje slabo ljudi prate i gledaju, pa ako se desi neki zanimljiv detalj, maltene sam ja jedini koji ima snimak :) a reklam na to ide lagano :)

ciprijani kaže:
LizarazuCZV kaže:

Ja sam taj, ali kanal mi je izgubljen :( Ali navikao sam, to mi je vec drugi kanal sa preko 5mill pregleda koji je izgubljen. A svaku prijavu sam skoro dobio od grupa, jer sam se vec upraksao sta sme da ide na YT, a sta ne...Ali grupe me ubijaju, a ja nisam clan ni jedne, radim preko adsensa

imam satelitsku karticu i non stop snimam neke utakmice, narocito one sa africkog ili azijskog kontinenta, koje slabo ljudi prate i gledaju, pa ako se desi neki zanimljiv detalj, maltene sam ja jedini koji ima snimak :) a reklam na to ide lagano :)

Pa kako onda uopste zaradis preko adsense ako te non stop prijavljuju jel si povezao kanale pa glavni kanal za adsense cuvas a povezani tj.drugi kanal koristis za zaradu ili kako.

Dot2Hot kaže:
Pozz svima...mene zanima da li je trenutno moguce podici novac u srbiji sa PayPala,preko 2checkout-a?Jel koristio neko to?
I da li neko koristi trenutno WebMoney?
Imam sansu da postanem partner sa networkom ali moram da imam paypal ili webmoney...

Ne mogu se jos primati pare na paypal ko je iz Srbije samo se moze placati preko paypal-a

Nemam glavni kanal uopste...tri kanal su mi ugasena (jedan bezveze i dva "jaka") a adsense mi bez problema radi. Kada me ugase napravim novi YT i spojim ga na svoj adsense i sve radi regularno. Cekovi stizu, nikakvih problema nema. Mail na koji se logujem u adsense je izgubio mogucnos za youtube, ali adsense i dalje radi.

Znaci, njima je bitno da ja ne varam u adsensu (tj. ne klikcem na svoje oglase), a to sto sam izgubio youtube kanal, to je izgleda nebitno, za njih

ciprijani kaže:
Nemam glavni kanal uopste...tri kanal su mi ugasena (jedan bezveze i dva "jaka") a adsense mi bez problema radi. Kada me ugase napravim novi YT i spojim ga na svoj adsense i sve radi regularno. Cekovi stizu, nikakvih problema nema. Mail na koji se logujem u adsense je izgubio mogucnos za youtube, ali adsense i dalje radi.

Znaci, njima je bitno da ja ne varam u adsensu (tj. ne klikcem na svoje oglase), a to sto sam izgubio youtube kanal, to je izgleda nebitno, za njih

Da shvatam ti si napravio adsense posebno za neki sajt ili blog npr.i njega si povezao sa youtube,da to je stara dobra opcija koja jos dobro funkcinise a nadam se da ce funkcionisati jos dugo jer ovaj youtube pravi neke izmene pa da i to ne promeni jer po novom nema statistike za youtube na adsense za hostovan nalog samo ima na youtubu statistika.

Upravo tako! Napravio sam blog za adsense i naknadno dodajem YT kanale.
A i dalje se preko adsensa moze videti zarada sa Yt.
Samo klikni ovde uloguj se i gore levo izaberi vremenski opseg i videces ukupnu zaradu ;)

ciprijani kaže:
Upravo tako! Napravio sam blog za adsense i naknadno dodajem YT kanale.
A i dalje se preko adsensa moze videti zarada sa Yt.
Samo klikni ovde uloguj se i gore levo izaberi vremenski opseg i videces ukupnu zaradu ;)

Ne moze to je sa tvog naloga pa ispadne ovako Bad Request
Error 400

Back
Na vrh