• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

@Felix sve može.
@Keba od 1 do 7 dana. 2 sedmice je previše.

Ja imam prelud problem i kontam ko je ovdje lud. Znači ne prikazuju mi se reklame i dalje i pošaljem ljudima drugim da vide, ni kod njih se reklame ne prikazivaju, a meni hladno se puni račun na google adsensu (izvor zarade je samo youtube, nema neka web stranica ili nešto drugo). Ne kontam kako šta. :O Ako iko ima neki smislen i logičan odgovor volio bih da čujem ? :S

Reklame se jedino ne pokazuju npr na chrome-u kad imas ukljucen adblock.
Probaj da otvoris link preko internet explorera, opere, il nekog drugog sveze instaliranog browsera..ako i tamo baguje,onda ne znam :)

Evo sta sam dobio od social blade cekao sam na odgovor 20 dana i odbijen sam sto sam i znao ali sam hteo da vidim razloge.

Dear Blablabla,

We really appreciate you getting in touch about joining our network.

After reviewing the content on your channel, we have determined that we cannot bring you into the network at this time. It appears that your videos are primarily based on content you may not own or have the appropriate rights to.

You might have been denied for the following reasons:
1. You are using copyrighted music in your videos that you do not have the artist's permission to use.
2. You do not have relevant audio commentary over your gameplay videos.
3. You have videos posted to your channel that you do not own.

Once you have deleted your copyrighted content, you may not have enough views to reapply. You cannot reapply unless you have a minimum of 2500 views a month. Here's how you can check. http://socialblade.com/

Feel free to reapply when you've successfully deleted your copyrighted content and have achieved 2500 views a month or more.

Sincerely,
The RPM Team

Kod Socialblade po novom ako izbrisete video koji je krsio autorska prava gubite i br pregleda a najmanje ih treba imati 2.500 mesecno i traze da video koji prikazuje video igre ima komentar.

A kod youtube partnertstva/monetizacije je izmenjn nacin slanja zahteva jer sad traze verifikaciju naloga tj broj mobilnog.

I kao sto sam vec pisao kazna zbog povrede autorskih prava traje 6 meseci i evo posle 6 meseci moj nalog koji je imao kaznu zbog povrede autorskih prava sada ima dobru reputaciju (odlezao je posteno)

Trebam hitno odgovor na ovo pitanje:

Mogu li postati Socialblade partner sa klipovima na kojima nema tona,tj. mislio sam praviti video tutorijale,ali bez zvuka?

Mislio sam da snimam tutorijale npr. kako downloadoti odredjeni fajl itd. ali da korake pisem u txt dokumentu umjesto da pricam na mikrofon . Valjda znate na sto mislim. ;)

midho14 kaže:
Trebam hitno odgovor na ovo pitanje:

Mogu li postati Socialblade partner sa klipovima na kojima nema tona,tj. mislio sam praviti video tutorijale,ali bez zvuka?

Mislio sam da snimam tutorijale npr. kako downloadoti odredjeni fajl itd. ali da korake pisem u txt dokumentu umjesto da pricam na mikrofon . Valjda znate na sto mislim. ;)

Ne moze ja sam imao takve video snimke i odbili su me eto dokaza iznad.

Jbg .. :bored

A kad bih objavljivao klipove u kojima samo pricam tj. u ovom slucaju govorim upute za tutorijal, bi li me onda primili u partnerstvo ;)

midho14 kaže:

A kad bih objavljivao klipove u kojima samo pricam tj. u ovom slucaju govorim upute za tutorijal, bi li me onda primili u partnerstvo ;)

Mislim da to ovde niko ne moze da zna jer niko ovde ne radi za social blade i niko nije ni video kako izgledaju tvoji video snimci pa da ti moze napisati DA PRIMICE TE ili NECE TE PRIMITI nego lepo ti napravi najmanje 5 video snimaka bez muzike sa komentarom i naguraj na dan oko 90 pregleda ili 2.500 mesecno i onda ces moci da apliciras kod social blade i oni ce da ti jave da li te primaju tj. poslace ti da potpises ugovor ili da te ne primaju i napisace razloge zasto te ne primaju,ako te ne prime ti procitas razloge ispravis ako mozes sta treba i ponovo apliciras.

privremena kaže:
midho14 kaže:

Mislim da to ovde niko ne moze da zna jer niko ovde ne radi za social blade i niko nije ni video kako izgledaju tvoji video snimci pa da ti moze napisati DA PRIMICE TE ili NECE TE PRIMITI nego lepo ti napravi najmanje 5 video snimaka bez muzike sa komentarom i naguraj na dan oko 90 pregleda ili 2.500 mesecno i onda ces moci da apliciras kod social blade i oni ce da ti jave da li te primaju tj. poslace ti da potpises ugovor ili da te ne primaju i napisace razloge zasto te ne primaju,ako te ne prime ti procitas razloge ispravis ako mozes sta treba i ponovo apliciras.

Pa ja sam mislio da treba oko 1K viewsa po danu,a to za mene nije nikakav problem, kamo li onda 90 :p

I koliko sam skontao socialblade uzima 40% zarade? Ima li ikoja druga mreza koja ne uzima toliko ? ( imam paypal)

Npr. tgn,fulscreen.. znate li sta o njima?

student_zarada kaže:
@Felix sve može.

Ja imam prelud problem i kontam ko je ovdje lud. Znači ne prikazuju mi se reklame i dalje i pošaljem ljudima drugim da vide, ni kod njih se reklame ne prikazivaju, a meni hladno se puni račun na google adsensu (izvor zarade je samo youtube, nema neka web stranica ili nešto drugo). Ne kontam kako šta. :O Ako iko ima neki smislen i logičan odgovor volio bih da čujem ? :S

i ja imam problem kao ti kod prikazivanja oglasa... jednostavno na oko 80% klipova mi se ne prikazuju oglasi, pokušao sam i na poslu otvoriti klipove al oglasa nema iako ima onaj znak da je video monetizovan... Zarada mi se trostruko smanjila u zadnje vrijeme... ista stvar mi se dešava i na drugom kanalu koji je vezan za moj adsense nalog... pokušao sam sve i svašta al opet ista situacija :(:(:(

stvarno ne znam u čemu je problem, đavo ga odnio :(:(:(

zilla kaže:
student_zarada kaže:
@Felix sve može.

i ja imam problem kao ti kod prikazivanja oglasa... jednostavno na oko 80% klipova mi se ne prikazuju oglasi, pokušao sam i na poslu otvoriti klipove al oglasa nema iako ima onaj znak da je video monetizovan... Zarada mi se trostruko smanjila u zadnje vrijeme... ista stvar mi se dešava i na drugom kanalu koji je vezan za moj adsense nalog... pokušao sam sve i svašta al opet ista situacija :(:(:(

stvarno ne znam u čemu je problem, đavo ga odnio :(:(:(

Ad Formats
✔ Overlay in-video ads
TrueView in-stream ads
Standard in-stream ads

Ova poslednja 2 NE cekirajte ...

Imao bi nekoliko pitanja:
YouTube nalog ima odobrenu opciju Monetization i poslao sam zahtjev da pristupim socialblade networku. Koliko se ceka od trenutka popunjavanja forme i da li postoji neki njihov sajt gdje pratim statistiku i zaradu ili je to sve preko YT.
Na tom i na drugom nalogu pored imena pise Partner | Verified . Znaci li to da sa vec parter i ako jesam sa kim jer nisam primijetio da ne nesto znacajno promijenilo u podesavanjima kanala.
Inace kanali nisu nesto na jednom ima 2subs i oko 4k pregleda dok na drugom gdje mi je odoboren SocialBlade partner 6subs i 18k pregleda(dnevno oko 150)

@konte29, prva stvar u tom ugovoru koju si trebao da procitas je, NE DELI SVOJ UGOVOR NIKOME, samo ti smes da ga vidis i osoba koja ti salje to, ukoliko saznaju da si postovao ovde, mogu da ti oduzmu partnerstvo + da te tuze.
Nije da ce neko da im kaze za to, ali nije mi jasno kako sve ovo olako svatate.
To je legalan ugovor i ako ga prekrsite mozete platiti veliku kaznu..:)
I to partner znaci da imas odobrenu monetizaciju, ja sam socialblade partner i nemam to u settings-u :)
@midho14, mislim da samo TGN nudi 80% zarade, tj uzima 20%, ako potpises ugovor sa njima na 5 godina il vise nisam siguran :)
Ali zato mali cpm imaju, $ na hiljadu pregleda :)

Poz ljudi partner sam pa me sad zanima da li mogu tek tako da uzmem tudje klipove npr failove i da napravim fail competition ?

ch1naa kaže:
Poz ljudi partner sam pa me sad zanima da li mogu tek tako da uzmem tudje klipove npr failove i da napravim fail competition ?

Ma naravno da mozes ,pogotovo da pravis "fail competitione" to ti je obavezno kad udjes u neki network .

P.S. Nadam se da nisi ozbiljan u vezi ovog pitanja .

MadafakaFuark kaže:
ch1naa kaže:

Ma naravno da mozes ,pogotovo da pravis "fail competitione" to ti je obavezno kad udjes u neki network .

P.S. Nadam se da nisi ozbiljan u vezi ovog pitanja .
Zapravo ozbiljno sam mislio posto jedan moj drug koji je odavno partner uzeo je oko 10ak popularnih klipova i stavio na svoj kanal i nista mu nisu rekli,cak su mu se i racunali u zaradu

Desilo se kod mene na što su me par članova foruma upozoravali. Pošto sam išao s adsense samo popio sam ban, i to vjerujte mi radeći čist i pošten posao. Malo sam se iznervirao, malo više doduše, ali ne odustajem. Napravio sam novi kanal, prijavio socialblade partnership i nadam se pozitivnom odgovoru. Klipove radim u movie makeru, ništa komplikovano, ali imam gdje reklamirati pa mi ide mnogo dobro. Pozadina je instrumental (gitara, klavir) ali za sve imam autorska prava koja se nalaze u deskripciji čak svakog linka i koja su potpisana od strane autora. Čak sam to naglasio prijavljujući se za partnership. Iskreno se nadam i radujem tome da ću biti primljen, nakon truda koji sam uložio. Ako ne, ja odustajem.

video sam na tim nekim fail/funny kanalima,da u deskripciji imaju spisak linkova odakle su pokupili snimke,takodje i napisu ako su necija autorska prava povredjena snimak ce obrisati. isto tako i za muziku,navedu spisak pesama koji se pojavljuju u kompilaciji,samo aj sad ti bas svaku pesmu prepoznaj koja je ,tesko

e sad,na nekima to u opste nisam video,ali ono sto sam ovde cuo je da trebas traziti napismeno odobrenje svakog tog lika ciji snimak koristis,i ako on nije prvi i pravi vlasnik snimka,vec ko zna koji po redu koji ide copy-paste

ne znam da li bi youtube odgovorio ako bi im se poslao mail sa ovim pitanjem,konkretno da li treba postavljati linkove izvora,skupljati napismene dozvole,ako ima pesma koja je copyrated u snimku,brisati je...

student_zarada kaže:
Desilo se kod mene na što su me par članova foruma upozoravali. Pošto sam išao s adsense samo popio sam ban, i to vjerujte mi radeći čist i pošten posao. Malo sam se iznervirao, malo više doduše, ali ne odustajem. Napravio sam novi kanal, prijavio socialblade partnership i nadam se pozitivnom odgovoru. Klipove radim u movie makeru, ništa komplikovano, ali imam gdje reklamirati pa mi ide mnogo dobro. Pozadina je instrumental (gitara, klavir) ali za sve imam autorska prava koja se nalaze u deskripciji čak svakog linka i koja su potpisana od strane autora. Čak sam to naglasio prijavljujući se za partnership. Iskreno se nadam i radujem tome da ću biti primljen, nakon truda koji sam uložio. Ako ne, ja odustajem.
Rekoh ti za adsense..trebao si da me slusas..:D
A sto se tice Socialblade-a, i da te ne prime, nije smak sveta, nisu oni jedini..:D
Imas hiljade networka gde mozes da upadnes..:)

ev1L kaže:
student_zarada kaže:
Rekoh ti za adsense..trebao si da me slusas..:D
A sto se tice Socialblade-a, i da te ne prime, nije smak sveta, nisu oni jedini..:D
Imas hiljade networka gde mozes da upadnes..:)

Ma meni bude krivo jer fakat ne radim ništa da nekoga izlevatim, prevarim, nego sve po pravilima i opet po njušci dobijem. A gledam likovi na svemu prolaze, čak s pjesmama. No dobro, hele nejse. A nisu jedini, ali vjerovatno bi bili mnogo dobri za početak. Čekam odgovor, pa javim. Napismeno sam sve prikazao, ako ne prime, dođe mi da advokata uzmem pa da nešto radim :crazy_grin Žžž

Ako npr. potpisem ugovor sa socialblade-om mogu li onda posle da se prebacim na drugi network?

Back
Na vrh