Ako ste u fullscrean networku, oni otkupljuju prava na raznorazne klipove, tako da mnogo sto sta mozete da izbacujete kao fair use

Tehnicki bi moglo to da se monetizuje, ali sta bi vam mnogo pomoglo je ili dozvola vlasnika tih klipova da ih postavite, ili komentarisanje za vreme klipova

Nadam se da ce MadafakaFuark da vam odgovori detaljnije posto on to radi vec duze vreme
Interesantnu stvar sam procitao na cruse-ovom sajtu, cisto ako nekog gejmera zanima, kod njih u network-u, ako ste clan, ne morate da komentarisete klipove da bi bili sigurni da cete necete dobiti content id ili strajk , mozete samo da stavite svoj intro + watermark na klip ( u nekom cosku ime vaseg kanala ili tako nesto ) i to je to.
Dok kod ostalih networka, svi traze da komentarisete, jer je kao "zabranjeno postavati gameplay materijal, gde samo igrate igru odredjeni deo minuta,bez komentarisanja, to onda nije vas materijal, i nije podobno za monetizaciju "

Nije da neko pravi problem trenutno oko toga,ali mogu
Da dodam samo, kako dokazati da je klip vas, jednostavno, samo ga izbacite

Niko vas nece pitati dal je vas ili nije, tek kad neko "ulozi" zalbu, onda imate "problem" ali posto znate da je vas,nemate sta da brinete

Mislim da se lako to sredi, nisam imao takvih problema, tako da ne znam detaljnije