sunbeach
U samoizolaciji.
- Tu od
- 17 Lis 2011
MadafakaFuark kaže:privremena kaže:Po kojoj logici je ovaj kanal dobio partnerstvo https://www.youtube.com/user/NipptonStudios:stars
http://socialblade.com/youtube/user/NipptonStudios
Ima vise od 5 subscribera i nema copyrighta sto zadovoljava sb kriterijum ...
Ja sam jedva primljen sa kanalom koji je imao 230 subscribera 16 video snimaka i na dan 700 pregleda bez copyrighta i sve je kriterijume ispunjavao, prvi put su mi ovo poslali:
Dear ,
We really appreciate you getting in touch about joining our network.
Unfortunately, due to your low viewership, we are unable to offer you partnership at this point.
Some key points that could help grow your audience and develop your channel are:
1. Upload regularly. Even if your video isn’t perfect, fans respond and become more engaged when there is regularity and frequency in uploads.
2. Be active on social networks. Reach out to your audience through other formats and drive them to your channel and inform them of new videos.
3. Engage with your fanbase. YouTube is amazing because you can engage and respond to viewers which helps build subscriber loyalty.
We look forward to hearing from you down the road.
Sincerely,
The RPM Team
i kad sam ih zamolio i povecao na dan 1.000 poseta tek onda su me primili.
Aleksandar92 kaže:Pozz, meni na youtube računu piše monetizacija na 2 videa imam sve ukupno 15k pregleda. E sad pošto sam imao blog i adsense ukinuli su mi zbog loše posete, a i sve je išlo u propast. Sad pošto je račun ukinut na bratovom mailu a na moje podatke , da li ja mogu otvoriti račun na svom mailu i na te iste podatke? Čitao sam dosta ovde i svašta sam nalazio... Ako može pomoć i da li se povezuje youtube sa adsense koliko sam shvatio. poz
Na tvoje podatke vise ne mozes najmanje godinu dana toliko traje ban (tako je bilo meni) ispisi bratove podatke ili bilo koga kome verujes a napravi drugi mail za adsense i povezi sa youtube,e sad to povezivanje kako ide to ne znam.I nemoj da klikas na svoje google reklame oni po ip adresi vide to klikanje.