• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

MadafakaFuark kaže:
privremena kaže:

Ima vise od 5 subscribera i nema copyrighta sto zadovoljava sb kriterijum ...

Ja sam jedva primljen sa kanalom koji je imao 230 subscribera 16 video snimaka i na dan 700 pregleda bez copyrighta i sve je kriterijume ispunjavao, prvi put su mi ovo poslali:

Dear ,

We really appreciate you getting in touch about joining our network.

Unfortunately, due to your low viewership, we are unable to offer you partnership at this point.

Some key points that could help grow your audience and develop your channel are:
1. Upload regularly. Even if your video isn’t perfect, fans respond and become more engaged when there is regularity and frequency in uploads.
2. Be active on social networks. Reach out to your audience through other formats and drive them to your channel and inform them of new videos.
3. Engage with your fanbase. YouTube is amazing because you can engage and respond to viewers which helps build subscriber loyalty.

We look forward to hearing from you down the road.

Sincerely,
The RPM Team

i kad sam ih zamolio i povecao na dan 1.000 poseta tek onda su me primili.

Aleksandar92 kaže:
Pozz, meni na youtube računu piše monetizacija na 2 videa imam sve ukupno 15k pregleda. E sad pošto sam imao blog i adsense ukinuli su mi zbog loše posete, a i sve je išlo u propast. Sad pošto je račun ukinut na bratovom mailu a na moje podatke , da li ja mogu otvoriti račun na svom mailu i na te iste podatke? Čitao sam dosta ovde i svašta sam nalazio... Ako može pomoć i da li se povezuje youtube sa adsense koliko sam shvatio. poz

Na tvoje podatke vise ne mozes najmanje godinu dana toliko traje ban (tako je bilo meni) ispisi bratove podatke ili bilo koga kome verujes a napravi drugi mail za adsense i povezi sa youtube,e sad to povezivanje kako ide to ne znam.I nemoj da klikas na svoje google reklame oni po ip adresi vide to klikanje.

Pozdrav ljudi zanima me kolko se ceka na odgovor od social blade-a posto sam popunio i poslao ugovor jos pre vise od 2 nedelje zadnje su mi poslali samo kopiju ugovora i to je bilo pre vise od 2 nedelje pa me zanima koliko ste vi cekali?

moj jedan kanal ima 4 000 000 pregleda... i 217 sub.
sta mi vi predlazete da se povezem sa adsense ili sa social blade ?
imam jednu opomenu ,prijavio me grand za jedan klip sto sam "ukrao"
da li mogu da skinem tu opomenu nekako ?
posto adsense nece da me prihvati zbog opomene

Androlegend kaže:
moj jedan kanal ima 4 000 000 pregleda... i 217 sub.
sta mi vi predlazete da se povezem sa adsense ili sa social blade ?
imam jednu opomenu ,prijavio me grand za jedan klip sto sam "ukrao"
da li mogu da skinem tu opomenu nekako ?
posto adsense nece da me prihvati zbog opomene

Sam si sebi dao odgovor ako nemozes da povezes adsense sa yt nalogom probaj sa sb ...

@privremena , dobio je partnerstvo preko drugog kanala, ovo mu je drugi,treci itd kanal, tipa kad dobijes partnerstvo na jednom kanalu, mozes da ubacis jos par kanala pod to isto partnerstvo jedino sto treba da zadovoljavaju jeste da se svi vode na tebe, tvoje ime i prezime :)
@Androlegend, ako si dobio strike, ne mozes da dobijes partnerstvo narednih 6 meseci, toliko nazovi traje strike. Ali posto cenim da imas muziku na kanalu, posto ti je grand dao strike, najvernovatnije zaboravi partnerstvo, jer ne posedujes nikakva prava na tu muziku. :)

I da zaboravih, za Socialblade su smanjili kriterijume, sada treba min 2000 pregleda mesecno i oko 87 pregleda dnevno za partnerstvo :/

auuuu :( muzika je sva sa duge ,m

auuuu muzika je sva sa duge tv,da li bi mi dali oni autorska prava kad bi zatrazio ?
nzm vec kako to ide ...
podsjecam kanal mi ima preko 4,5 miliona pregleda... i blizu 300sub
a da li ce ta opomena da se makne za 6 mjeseci ?

Postavi disclaimer. Pogledaj na nekim klipovima kako ide. Imaš pravo postaviti neke pjesme ako ne kršiš autorska pravila. A u disclaimer stavi po kojem članu imaš pravo da postaviš to. ;)

Poz Imam par pitanja, Na samom sam pocetku i planitao sam da pravim kanal sa tutriale za igrice gamplayove itd. I sad mi treba muzicka podloga za klipove. Na jednom klipu mi je stiglo "Matched third party content", a na ostalima ne. Da li to znaci da na ostalim klipovime nema autorska prava na muziku ili da youtube nije detektovao to ?
Da li ce me primiti u parnerstvo sa tim "Matched third party content" ?
Da li to moze da se skloni ?
Koju muziku je moguce stavljati na video klipove ?
I sta tacno znaci voice-over, da li to znaci da tokom celog klipa moras brbljati ili je moguce samo da pocetku klipa ubaciti recenicu i cao zdravo imam voice over ? :smack

Edit: I da sta se desava sa pregledima koje ja napravim, mislim ne namerno posto ulazim da etitujem nesto ili ti da vidim kom nemam pojma zbog cega sve i time povecavam view a ne zelim da se to desava. Da li smem uopste ja da pustam taj video ? :D

"makerstudios"da li je neko partner sa ovim networkom ???
kako isplacuju ?
koliko uzimaju od zarade za sebe ??

brate ovo je odavno pisano,zanima me sad kakvi su uslovi ?koliko uzimaju zarade za sebe ?
nidje nisam nasao da pise to za ovaj marker studios...
i ne mogu da nadjem sta je disclaimer ???

Androlegend kaže:
brate ovo je odavno pisano,zanima me sad kakvi su uslovi ?koliko uzimaju zarade za sebe ?
nidje nisam nasao da pise to za ovaj marker studios...
i ne mogu da nadjem sta je disclaimer ???

Postoji jedan odlican sajt koji se zove www.google.com. A sto se tice 1. pitanja procitaj par strana unazad, ako te mrzi to da radis i ako ocekujes ogovor "na gotovo" - neces ga dobiti. Ako imas zelju da radis i da zaradis moras malo da se potrudis. ;)

Imam jedno pitanje koje stvarno nemogu naci odgovor :(
Zasto klikom na partnerstvo mi se vraca na glavnu strankcu youtubea?
Molim pomoc,nemogu shvatiti zasto nemogu kliknuti na zaradivanje :/ :([/font]

Rina 14 kaže:
Imam jedno pitanje koje stvarno nemogu naci odgovor :(
Zasto klikom na partnerstvo mi se vraca na glavnu strankcu youtubea?
Molim pomoc,nemogu shvatiti zasto nemogu kliknuti na zaradivanje :/ :(

Ne razumem sta oces da kazes, gde kliknes ? Moze li slika problema gde kliknes? ( printscreen )
btw, ako zelis ovo da radis imperativ je znati engleski, bar toliko da mozes da procitas i razumes, a sve o cemu pricamo imas na stranim forumima, ako vec ovde ne mozes da nadjes, Mada sve je odgovoreno u ovih 694 posta :)

Verovatno misli na onaj link sa youtube-a partners sto ne radi na nasim prostorima,tako da ako hoces da budes partner moras preko nekog networka da ides npr Social blade,cruse i sl. ali vec je ovde to spominjano 300k puta,tako da procesljaj malo ovaj thread.

Verovali ili ne kriterijumi su vrlo niski. Ispricacu vam pricu kako sam ja postao partner a mozda vama pomogne. (Fullscreen)
Napravio sam kanal kojem je glavna tema Crvena Zvezda, sakupio nekoliko stranica na facebook-u i tamo reklamirao klipove i trazio da mi svi lupaju subscribe, sakupio sam preko 800 suba za cas posla. Prvo sam prihvacen a onda kad su uvideli da imam copyright strike odbili su me. Taj iz firme mi je rekao da mu se javim ako resim taj copyright. To nije moguce pa sam napravio nov nalog opet sakupljao dok nisam stigao do 500 i onda pitao ovog iz Fullscreena da bolje postanem partner na novom i on je prihvatio. Na tom kanalu imao sam manje od 10 000 pregleda.
Najbitnije je da imate facebook stranicu na neku temu (na primer fudbalski klubovi i to) i da izbacujete sadrzaj na istu temu. Dobra stvar je sto mozete da razmenjujete Admine sa drugim stranicama i tako sirite.
Nadam se da vam je pomoglo! Ako nije jasno pitajte na PM-u.
AKO IMATE NAMERU DA SAD NAPRAVITE KANAL I POSTANITE PARTNER NIKAKO NE PISITE DA STE IZ SRBIJE BOSNE ITD. AMERIKA OBAVEZNO!

phantomPI kaže:
Verovali ili ne kriterijumi su vrlo niski. Ispricacu vam pricu kako sam ja postao partner a mozda vama pomogne. (Fullscreen)
Napravio sam kanal kojem je glavna tema Crvena Zvezda, sakupio nekoliko stranica na facebook-u i tamo reklamirao klipove i trazio da mi svi lupaju subscribe, sakupio sam preko 800 suba za cas posla. Prvo sam prihvacen a onda kad su uvideli da imam copyright strike odbili su me. Taj iz firme mi je rekao da mu se javim ako resim taj copyright. To nije moguce pa sam napravio nov nalog opet sakupljao dok nisam stigao do 500 i onda pitao ovog iz Fullscreena da bolje postanem partner na novom i on je prihvatio. Na tom kanalu imao sam manje od 10 000 pregleda.
Najbitnije je da imate facebook stranicu na neku temu (na primer fudbalski klubovi i to) i da izbacujete sadrzaj na istu temu. Dobra stvar je sto mozete da razmenjujete Admine sa drugim stranicama i tako sirite.
Nadam se da vam je pomoglo! Ako nije jasno pitajte na PM-u.
AKO IMATE NAMERU DA SAD NAPRAVITE KANAL I POSTANITE PARTNER NIKAKO NE PISITE DA STE IZ SRBIJE BOSNE ITD. AMERIKA OBAVEZNO!

Zasto bi pisao da si iz Amerike ?
Zasto lagati? Ako oces profesionalno da se bavis time i zaradjujes novac, ne smes da lazes, taj ugovor koji potpises sa njima, nije obicno parce papira.
Nemoj samo da se za*** , to ti je moj savet.
A to sa klipovima zvezde itd, neces se mnogo mnogo zaraditi jer su ti ciljna grupa zvezdasi, kojih nije da nema, ali ne toliko, koliko ima ljudi na svetu + ti ljudi su iz Srbije ( veoma bitna stavka ) jer, ako srbin klikne na video, reklamu itd, dobijas mnoooooooogo manje nego amerikanac isto to da uradi.
Uradi domaci pre no sto krenes bilo sta da radis. :)
Koliko god da ti bude popularan kanal, mnogo para ovim putem zaraditi neces :)
Moj savet kreni globalno, najlepsi golovi itd, e tu vec ima i stranih pregleda itd, i da najbitnije sve na engleskom, nikako srpski :)
Nadam se da sam ti bar malo pomogao, pozz

ev1L kaže:
Zasto bi pisao da si iz Amerike ?
Zasto lagati? Ako oces profesionalno da se bavis time i zaradjujes novac, ne smes da lazes, taj ugovor koji potpises sa njima, nije obicno parce papira.

Vidim da si zapamtio ono sto sam ti rekao. :)

Back
Na vrh