Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadafakaFuark kaže:Za svaki video ti u principu mozes da dobijes permission ... Ali pitanje je ,zasto bi tebi neko tek tako dao dozvolu da koristis njegove klipove i da zaradjujes na njima ,a da on kao autor istih nema nikakve koristi od toga ?
Zato uvek kad trazis permission od autora probaj da mu kazes da ces mu davati odredjeni deo od tvoje zarade ukoliko ti je video monetizovan ... AKo pak nije kazi da nemas nikakvu materijalnu korist od istog i da ti samo reklamiras njegov materijal i da to moze biti samo njemu na korist ...
Imas i trecu opciju da kad' ti video stoji u "third party" ides da osporis video tako sto kazes da imas dozvolu za koriscenje i video automatksi salje upitnik autoru da li ti je dao ili ne ,ukoliko autor nije tu duze od 30 dana i youtube ne dobije povratni odgovor tebi ce video preci u "regularan" video . Ukoliko se autor javi i kaze da ti nije dao dobijas "copyright strike" .
sax kaže:
Spartanac kaže:Zdravo svima.
Od skoro sam i ja počeo da se bavim ovime pa imam par pitanja za vas, iskusnije, članove
Naime, sticajem okolnosti u svom posedu imam jedan jako lep YouTube kanal sa 1.500 subscribera i preko 2.000.000 gledanosti. U pitanju je muzički kanal.
E sada ja ne znam, koji network bi najvise odgovarao jednom ovakvom muzičkom kanalu ?
Isto tako trazim network koji pored opcije, isplate na paypal moze da isplaćuje i na neki drugi način.
Hvala unapred. Pozdrav!
midho14 kaže:Koliko ja znam nema ni jednog networka koji prima korisnike sa copyright muzikom.
Jedino ako ne snimas sbe kako pjevas. :crazy_grin :crazy_grin :crazy_grin
Spartanac kaže:midho14 kaže:Koliko ja znam nema ni jednog networka koji prima korisnike sa copyright muzikom.
Jedino ako ne snimas sbe kako pjevas. :crazy_grin :crazy_grin :crazy_grin
Ko je rekao da imam pesme kojima krsim autorska prava ?
Kanal je potpuno legalan, tj. sadrzi muziku za koju imam autorska prava. U suprotnom mislis da bih nabio 1.500 subscribera i preko 2 miliona view-a ?
And by the way, ovo sto sam ti stisnuo thanks button, to je bilo mahinalno, mala greska.![]()
Znak uzvika ti se pojavljuje pored klipa nakon sto ti dugo vremena stoji "under review" ,sax kaže:MadafakaFuark kaže:Za svaki video ti u principu mozes da dobijes permission ... Ali pitanje je ,zasto bi tebi neko tek tako dao dozvolu da koristis njegove klipove i da zaradjujes na njima ,a da on kao autor istih nema nikakve koristi od toga ?
Zato uvek kad trazis permission od autora probaj da mu kazes da ces mu davati odredjeni deo od tvoje zarade ukoliko ti je video monetizovan ... AKo pak nije kazi da nemas nikakvu materijalnu korist od istog i da ti samo reklamiras njegov materijal i da to moze biti samo njemu na korist ...
Imas i trecu opciju da kad' ti video stoji u "third party" ides da osporis video tako sto kazes da imas dozvolu za koriscenje i video automatksi salje upitnik autoru da li ti je dao ili ne ,ukoliko autor nije tu duze od 30 dana i youtube ne dobije povratni odgovor tebi ce video preci u "regularan" video . Ukoliko se autor javi i kaze da ti nije dao dobijas "copyright strike" .
Da znam kontao sam to i ja da sam slavan i poznat da imam neku muziku ne bi svakome davao verovatno...
Pa nista posto se muzika ne moze nikako izmeniti onda ostaje da se pita za dozvolu ako odbiju onda kud koji mili moji :crazy_grin
A bas steta finih klipova imam po 10 000 000 pregleda XD Samo jos neko pomenu sta se desava kada je uzvicnik na videima ovaj :![]()
Jel on nije machet third party content nemam pojma sta se dogadja sa tim...
MadafakaFuark kaže:Znak uzvika ti se pojavljuje pored klipa nakon sto ti dugo vremena stoji "under review" ,
Znaci da ti nije stavljen u "third party" ali za monetizovanje moras da dokazes da imas sva autorska prava za komercijalnu upotrebu ...
Ukoliko imas klipove kao sto kazes sa 10 milki potrudi se malo vise,daj neku kintu za licence pa monetizuj to ...
smilika kaže:Molim vas da ne trazite linkove od kanala. Ako neko zeli sam ce da pokaze svoj kanal.
smilika kaže:Molim vas da citate prije nego postavite glupa pitanja. Ova tema ima vec previse spama.
darkoooo kaže:Ovako jedno pitanje ko bolje placa machinima ili fullscreen, pregovori sa fullscreenom su vec gotovi poslali mi ugovor i sve to jos samo cekam youtube da posalje i da kliknem nesto i partner sam dobijam one opcije. A danas mi machinima odgovorila da sam isto prihvacen pa sad ne znam sta da radim ? machinima ili fullscreen? shvatam da sam se presao sto sam i jednima i drugima poslao zahteve za partnestvo ali machinimi sam jos kad pa reko nisu me prihvatili idem na fullscreen...?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke