Igor Tomić
Legenda
- Tu od
- 24 Ožu 2011
Molim vas da ne trazite linkove od kanala. Ako neko zeli sam ce da pokaze svoj kanal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ev1L kaže:Jeste, ali ste dobili partnerstvo direktno preko Youtube-a, to je oduvek moglo ( od skoro i za srbe, za ostale vec god-2 ako se ne varam ).
Ja ne znam zasto se zacudjavate?
Kako ste ga lako dobili, tako cete ga i lako izgubiti
Zasto se mi cimamo i pisemo kako da dobijete preko nekog networka, pogledajte pros and cons pa ce vam sve biti jasno
Pozz
privremena kaže:ev1L kaže:Jeste, ali ste dobili partnerstvo direktno preko Youtube-a, to je oduvek moglo ( od skoro i za srbe, za ostale vec god-2 ako se ne varam ).
Ja ne znam zasto se zacudjavate?
Kako ste ga lako dobili, tako cete ga i lako izgubiti
Zasto se mi cimamo i pisemo kako da dobijete preko nekog networka, pogledajte pros and cons pa ce vam sve biti jasno
Pozz
Iskren da budem nemam pojma ni sta bi snimao i postavljao a da je legalno i sa puno viewsa jer sam dosad uvek snimao neke tutoriale i onda u opis stavim adf.ly link i tako sam zaradjivao dosad na youtubu,nego kazite mi kako vama ide to sa zaradom jel se zaradi ista?
zilla kaže:Kod mene u početku oko 1$ al sad sam izgurao na 10+$ uz 0 rada :taunt Jedini rad je što moram svaki dan uletit na nalog da vidim kolko sam zaradio :lol
Po meni bolje je furat sa adsense-om nego sa partnerstvom jer u prvom slučaju možeš postavljat skoro sve i svašta a kad si partner ograničen si max...
zilla kaže:Kod mene u početku oko 1$ al sad sam izgurao na 10+$ uz 0 rada :taunt Jedini rad je što moram svaki dan uletit na nalog da vidim kolko sam zaradio :lol
Po meni bolje je furat sa adsense-om nego sa partnerstvom jer u prvom slučaju možeš postavljat skoro sve i svašta a kad si partner ograničen si max...
zilla kaže:Zarada je od adsense-a, dnevno imam oko 5000 pregleda na ovim monetiziranim klipovima i u prosjeku od 300 - 450 klikova na reklame... Zarada ide od 10-16$ u zadnjih 7 dana... Što se tiče materijala ima svega pa čak i muzike...
privremena kaže:
darkoooo kaže:privremena kaže:Kako nisi partner pa napisao si da jesi ? i kako ide zarada od klikova ili viewsa na adsense?
Nisam partner ono mi je stiglo, to je kao svi koji monetize bar jedan klip su "partneri" ja sam hteo da mi objasni neko kako dalje to ide, ja mislim da tako postepeno dobijas baner i to znas vec. Zarada ide samo od klikova...
ev1L kaže:Jos jednom da vam napomenem za vase dobro
nije da zelim da potpisete za neki network ili bilo sta, nego samo hocu da vam pokazem sve opcije pa vi izaberite najbolju
Jeste da partnerstvo preko youtube-a direktno ( monetize ) donosi vise novca
ali ako vam slucajno ugase nalog na adsense-u, oprostite se od tog kanala i svega sto ste izgradili
Zasto rizikovati? Bolje dati deo zarade nekome ko vam garantuje da ne mozete izgubiti kanal ( osim ako uploadujete copywrite materijal..![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke