• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Hmmm...
Sad sam pogledao stari nalog, regovan pre 4-5 godina, i imam opciju monetize na njemu,
a nisam dobio nikakav poziv...
Moracu malo da procackam da vidim sta se tu krije.
Srdjane, jel imas 10ak min da procaskamo malo ? :)

zna li neko odgovor na moje prethodno pitanje ?

da znam sta da radim :sigh:sigh

rakicko kaže:
ja imam adsense, al ne na tom nalogu :(

taj problem imam i ja
ponudili su mi partnerstvo na accountu koji sam otvorio bez veze, da bi uploadovao neki video za cpa

a na ovom pravom nalogu, na kojem mi je i adsense nema nista, pa ne znam sta da radim sad
da povezem ovaj nalog sa ovim pravim ili da cekam ? :sigh

Pa imate opciju da stavite account na kojem vam je adsense,tj. treba sam pub da upisete,adresu i ime i prezime.

da li je moguce promeniti ime naloga ( username ) ?

ja sam sad pokusavao ali nisam uspeo, mail moze, ali username izgleda ne moze :sigh

Damien kaže:
Hmmm...
Sad sam pogledao stari nalog, regovan pre 4-5 godina, i imam opciju monetize na njemu,

Gde nalazite opciju monetize odnosno tu ponudu o partnerstvu?
Nisam se 100 godina logovala na neke moje YT naloge a znam da imam hrpu pregleda pa bih da vidim da me se nisu setili ;)

BlackSwan kaže:
Damien kaže:
Hmmm...

Nisam se 100 godina logovala na neke moje YT naloge a znam da imam hrpu pregleda pa bih da vidim da me se nisu setili ;)

Ides na settings, pa pogledaj sa leve strane, treba da pise channel setting i ispod toga monetization.

Kod mene nigdje nema postavke kanala, samo u podacima korisnika ima "prikaži" i "ne prikaži" oglase.

Srdjan87 kaže:
BlackSwan kaže:

Ides na settings, pa pogledaj sa leve strane, treba da pise channel setting i ispod toga monetization.

Pronašla sam :D
Sad me zanima ako ja imam više YT naloga sa više adresa, da li mogu sve da ih monetizujem preko jednog jedinog Adsense naloga koji mi je odobren?

BlackSwan kaže:
Srdjan87 kaže:

Sad me zanima ako ja imam više YT naloga sa više adresa, da li mogu sve da ih monetizujem preko jednog jedinog Adsense naloga koji mi je odobren?

Da koristis jedan nalog adsensa na jednom nalogu YT-ba. Ove ostale zaboravi i posveti se jednom.

Srdjan87 kaže:
BlackSwan kaže:

Da koristis jedan nalog adsensa na jednom nalogu YT-ba. Ove ostale zaboravi i posveti se jednom.

A da li to mora da bude onaj nalog na onom mejlu preko kog je registrovan adsense ili mogu da odaberem neki drugi?

Ti moras da stavis mail,pub ime i prezime od adsens-a ima opcija tamo. Nalog od Youtube moze biti na nekom trecem mailu,ali od adsense stavis u toj opciji,nadji je negde tamo.

Srdjan87 kaže:
Nije moguce menjati username.

aaa steta
ovaj account gde si ponudili monetize opciju mi bas ne odgovara: verybadgirl333 :crazy_grin

ima li neko da hoce da se zamenimo ? :)

a video sam ovde http://www.youtube.com/watch?v=2DOQYw17eSk
da ne pise username, nego stoji slika, mozda bi to moglo da bude resenje ako ne uspem nista drugo.

zna li neko kako to namestiti ? ja sam stavio sliku tamo u setings, ali se nista nije promenilo :sigh

e ovako, napravio sam nov akaunt, namestio sve i ima Monetization!
kada idem Monetization ima adsense, povezao sam sa svojim adsenseom i radi!!!
javio sam problem, zato sam ostavio ovaj replay, ali ako sam isao post, popravila se greska i sad je super xD

Nedavno youtube je uveo novu opciju "Account Monetization" koja omogucava skoro svima da zarađuju ali bez nekih dodatnih opcija koje imaju u Youtube Partnership-u.

Znaci postoje 3 vrste Youtube partnerstva (da ga tako nazovem):

1. Youtube Partnership - account monetization + dodatna zarada + dodatne opcije (extra ad features, branding options)

2. Individual Partnership Program: Omogucena vam je zarada samo na 'popularnim' klipovima koji su odabrani od strane youtube-a, nemate dodatne opcije niti mozete ostale klipove monetizirat po vasoj zelji. (Glupost)

3. Account Monetization: Ovo je ta nova opcija, koja omogucava monetiziranje svih vasih klipova. Znaci ako imate monetization opciju to ne znaci da ste u youtube partnershipu ali imate mogucnost zarade (Super stvar).

.

Da, samo sto sam ja provalio u cemu je fora. Juce sam bas pogledao i video sam da mi pod drzavom stoji USA, i promenim na Srbija i automatski mi nestala opcija monetization,ali i dalje mi stoje reklame na klipovima i ona druga opcija za podesavanje reklama. Sad ne znam kako su mi uopste odobobrili sve,posto dodatno moraju da pregledaju kako bi vam dopustili reklame, vide valjda da nije IP adresa iz Amerike. Ne znam ni da li ce isplatiti kasnije ako nesto zaradite, posto ocigledno je kad stavim srbiju i odem na link account_monetization kaze ovo nije dostupno u vasoj drzavi. Ostavicu ga, probacu do prve isplate da dodjem pa cemo videti.

@Srdjan87

u pravu si, to sam i ja juce skontao, slucajno sam video da mi je za zemlju stavljena Francuska, promenio sam na Srbija i nestala opcija monetize

Sad sam vratio France i imam opciju monetization :)

edit: evo sad sam i na svom pravom accountu stavio France, i odmah se pojavila opcija monetize

Ovako, za svakog ko hoce da upadne u program ..jedino sto je potrebno je da imate vec adsense iz Srbije....Kreirate nov youtube akaunt..stavite da ste iz United States...imacete odma moneterize, onda kada povezujete sa adsesneom, stavite taj racun iz Srbije i to je to...sacekata jedno sat vremena i radice :)

Back
Na vrh