Znači čitam šta pišete i ne mogu da vjerujem svojim očima, posebno zato što je možda večina vas iskusnija od mene, po tom mislim samo da ste ranije krenuli u pohod za internet zaradom.
NIJE TAČNO da se ne može upasti u Youtube partnership s Balkana. I to nigdje ne piše! Samo trebate ispuniti navedene uslove, a to je da je sve regularno, da su viewsi pošteni, da ih moraš imati određen broj, unikatan video, etc... A kod nas jednostavno i dalje vlada Balkanski mentalitet i bit je u svemu da nekoga zajebeš i ne daj Bože se potruditi za nešto. :stars
Da ovo sve ne bude prazna priča primjer vam je "Gastozz stories" odnosno lik ima nick Gastozz, ima svoj kanal na youtube, lik je iz SRBIJE, glupira se pred kamerom, zabavlja raju, na jednom videu ima oko 600 000 pregleda, ima mnogo subscribera, uglavnom momka krenulo, na svakom videu reklamica ispod i lik bere pare. I svako malo objavljiva novi video koji vrlo brzo dosegne nekih 100k pregleda, bruku komentara i gluposti. :tease
Nego, hele nejse, da ne dužim. Raja, moguće, itekako je moguće, samo s njima treba igrati pošteno, biti kreativan, željeti nešto i cilj je blizu. Ja lično samo ovo probao, ali nije baš ovo za mene, lijepi moj CPA sistem, dobro mi ide, ali što uopšte ne znači da nekad neću pokušati.
E da, evo link od kanala, da potvrdim cijelu priču
http://www.youtube.com/user/gasttozzstories