• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Sve je moguce, ali ne verujem da ce odgovarati, zato sto mreza i dalje postoji i nece biti skroz ugasena , to je sigurno. A to sto se tice pustanja iz mreze to nece ne daju, imas ugovor potpisan na 3 godine. A najjaca fora drugar ima 1000 i nesto $ za prosli mesec na jednom kanalu, i taj kanal mu je ugasen jutros. I sad 100% nece da dobije isplatu. Ne moze cak ni da udje na Q.G. zato sto su mu svi kanali koji su bili povezani sa tim Q.G. ugaseni ,i ne zna kako da udje da ih kontaktira samo. A dada mi je rekao da trenutno ne moze da pusta u mrezu skoro nikog ,zato sto je yt uveo nova sranja,koja vaze za sve mreze. I sad cekamo da prodje neko vreme ,da se sve stisa i onda polako u novu mrezu.

Pa ne mogu oni da bukvalno ukradu tih 1000 dolara tvom drugu, jer ipak je on te pare zaradio dok mu kanal još nije bio ugašen.
Meni srećom nijedan kanal još nije ugašen, a i na dashboard-u mi stoji da je obračunata zarada za avgust, valjda će poslati pare na vreme.

Gilez96 kaže:
Sve je moguce, ali ne verujem da ce odgovarati, zato sto mreza i dalje postoji i nece biti skroz ugasena , to je sigurno. A to sto se tice pustanja iz mreze to nece ne daju, imas ugovor potpisan na 3 godine. A najjaca fora drugar ima 1000 i nesto $ za prosli mesec na jednom kanalu, i taj kanal mu je ugasen jutros. I sad 100% nece da dobije isplatu. Ne moze cak ni da udje na Q.G. zato sto su mu svi kanali koji su bili povezani sa tim Q.G. ugaseni ,i ne zna kako da udje da ih kontaktira samo. A dada mi je rekao da trenutno ne moze da pusta u mrezu skoro nikog ,zato sto je yt uveo nova sranja,koja vaze za sve mreze. I sad cekamo da prodje neko vreme ,da se sve stisa i onda polako u novu mrezu.
Pa i meni je par dana pred isplatu banovan kanal i nisam dobio pare za jun, a i drugi je isto tako prosao za Juli navlacenje cisto :) pare koje su poslali pise da je racun u Dubai-u a vlasnik rus nikakve logike

Aleksandar92 kaže:
http://prntscr.com/8h34p6

Tacno mi propade dobar kanal jel nece da me puste da izadjem iz mreze ubicu se :( , da li postoji neka mogucnost izlaska ili tek za 3 godine kad istekne ugovor wtf :(

Probaj da iskljucis reklame i privatizujes sve snimke i onda zatrazi zahtev da izadjes. Ako ne budu hteli ni tada , onda ostavi tako sve na private snimke, da oni ne bi zaradjivali na tebi a tebe da ne isplacuju . I za 2 godine ce da te puste ,a za to vreme kreni nesto novo sve. Mislim da ti je to najbolje resenje ako te ne isplacuju i ako se prave ludi,onda budi i ti lud ;)

Gilez96 kaže:
Aleksandar92 kaže:
http://prntscr.com/8h34p6

Tacno mi propade dobar kanal jel nece da me puste da izadjem iz mreze ubicu se :( , da li postoji neka mogucnost izlaska ili tek za 3 godine kad istekne ugovor wtf :(

Probaj da iskljucis reklame i privatizujes sve snimke i onda zatrazi zahtev da izadjes. Ako ne budu hteli ni tada , onda ostavi tako sve na private snimke, da oni ne bi zaradjivali na tebi a tebe da ne isplacuju . I za 2 godine ce da te puste ,a za to vreme kreni nesto novo sve. Mislim da ti je to najbolje resenje ako te ne isplacuju i ako se prave ludi,onda budi i ti lud ;)
Snimci ce izgleda biti izbrisani najverovatnije a kanal cu obrisati ako postoji mogucnost mada ne verujem da ima ta opcija ne bitno, bas razmisljam sta i kako da krenem ali mi ne ide nesto na um neka fina idejica mozda dodje za 2 godine :crazy_grin

Aleksandar92 kaže:
Gilez96 kaže:
Snimci ce izgleda biti izbrisani najverovatnije a kanal cu obrisati ako postoji mogucnost mada ne verujem da ima ta opcija ne bitno, bas razmisljam sta i kako da krenem ali mi ne ide nesto na um neka fina idejica mozda dodje za 2 godine :crazy_grin

Moze da se obrise kanal,ima ta opcija. I ja trenutno razmisljam sta da pocnem...

Gilez96 kaže:
Jel prave probleme ,sa copyrightom ,kad dobijes strike ili kad ti yt ugasi kanal ?
Misliš da li će te šutnuti sa mreže ako dobiješ Copyright? Neće, ali sve zavisi kakav materijal kačiš... znam da su davno davno banovali jednog sa Curse, zato što je kačio klipove kako skinutu i krekovati tu i tu igru, još se lik žalio kod njih na forumu :D
Što se mene tiče nikad nisam dobio kopirajt, ali sam podelio dosta zbog krađe mog materijala, jednom sam i skinuo jer se lepo izvinio :p

Ne razumem ovo gore, zašto gase kanale "ako" je na njima sadržaj ok?

Btw, kod Curse niste vezani ugovorom na godinu, dve, tri već možete napolje kad hoćete.

Cao svima,

cesto se na ovoj temi postavlja pitanje koje mreze su dobre/kvalitetne po pitanju zarade, isplate i drugih benefita a sve cesce mi i clanovi pisu PM da ih informisem o tome. Zato sam resio da donekle osvetlim taj deo i postavim neke smernice:

Mislim da je opise mreza (uslove, zaradu, itd) ostavio nas (bivsi) clan foruma Mrxula u sledecem postu, pa treba krenuti odatle https://internetzarada.org/showthread.php?tid=10765. Sledeca stanica je (mozda) ova stranica http://www.ytcheck.com/safe-networks.html. Na kraju evo i Socialblade-ove top liste gde po mom misljenju prvih 10,12 mreza su sasvim ok http://socialblade.com/youtube/top/networks.

Naravno, potrebno je da se i izguglaju malo njihovi uslovi, revshare i ostalo, nakon toga mozete aplicirati ALI dobro PROCITAJTE ugovor i ukoliko imate nedoumica OBAVEZNO postavite pitanje. - Vidim da se neki zale na QG i da su potpisali ugovor na 3 (!) godine, treba da znate da su 3 godine na Internetu citava vecnost... (a i QG je ruska mreza, a rusija je pod sankcijama, tako da je to moguci razlog zasto ne isplacuju svoje partnere)

Ja sam bio u Zoomin.TV-u i NIKOM ih ne bi preporucio jer su, blago receno, diletanti. Trenutno sam u BroadbandTV-u i jako sam zadovoljan. Treba da napomenem da sam sa BBTV napravio custom ugovor koji je podrazumevao posebne uslove (koje nazalost ne mogu da iznesem) koji su drugaciji od onih koji se dobijaju kada se regularno aplicira kod njih, ali svejedno mislim da su savim ok.

Takodje sam dobijao pitanja u vezi sa problemima koji umrezeni kanali imaju sa copyright-om, gasenjem kanala, isplatom takvih kanala itd. Moram da kazem da mreza nema apsolutno nikakav uticaj na to (osim ako je neki od kanala u Managed statusu) osim na isplatu kada mogu da vas lazu da je vasa zarada Under Review od strane YT, sto moze i ne mora biti istina (bilo je ovakvih slucajeva).

Pozdrav!

Aleksandar92 kaže:
Gilez96 kaže:

Sta kada bi ti u dogovoru sa vlasnikom uploadovao tri tudja video snimka i dobio od vlasnika 3 strajka,ugasili bi ti nalog ali vlasnik bi povukao strajkove,da li bi ti vratili nalog,raskinuto partnerstvo sa mrezom i bio slobodan...nikada nisam ovo proverio ovo je samo predlog sta bi bilo kad bi bilo.

Ja sam jos davno na pocetku pristupio socialblade,rpm,maker studio.. kako god da se zove ista je firma i zaboravio sam na taj kanal jer je bio test kanal,i stigne mi poruka da je moj video sumnjiv (copyright) :) a na tom video snimku ja i moji prijatelji,ja odma trazim da raskinem partnerstvo evo odgovora:

Hi

I'm really sorry to hear that you want to leave the network. I truly believe we can resolve any issues you have had with the network and improve your experience with us. I reviewed your channel, and it looks like your channel has made a lot of great progress and has grown significantly since being partnered with us.

Your current contract is a 1 year term beginning April 10, 2013 and auto renewed.

Ovo znaci da oni automatski produzavaju partnerstvo koje je potpisano na 1 godinu!

Taj kanal mi je bio test kanal i zaboravio sam bio za njega,tako da mi nije bio ni vazan,pa sam ga ugasio.

ZileZ96 ja ne znam sta ti i tvoj drug stavljate na svoje kanale kada ste banovani,to je tvoje iskustvo i prica,ja sto se tice Q.G. kod kojih sam bas dugo uvek su na vreme isplacivali cak za avgust sam danas dobio novac na racun,sta ce se desavati u buducnosti sto se tice bilo koje teme pa ko to zna ali nemoj napadati celu mrezu zbog svog loseg iskustva ja sa njima imam odlicnu saradnju sta vise cak savrsenu.NIKO ne moze da ti BANUJE kanal sa LEGALNIM materijalom tako da prvo ti pomeni problem zbog cega su bili banovi sigurno ne zato sto im se cefnulo

Ivan001 kaže:
ZileZ96 ja ne znam sta ti i tvoj drug stavljate na svoje kanale kada ste banovani,to je tvoje iskustvo i prica,ja sto se tice Q.G. kod kojih sam bas dugo uvek su na vreme isplacivali cak za avgust sam danas dobio novac na racun,sta ce se desavati u buducnosti sto se tice bilo koje teme pa ko to zna ali nemoj napadati celu mrezu zbog svog loseg iskustva ja sa njima imam odlicnu saradnju sta vise cak savrsenu.NIKO ne moze da ti BANUJE kanal sa LEGALNIM materijalom tako da prvo ti pomeni problem zbog cega su bili banovi sigurno ne zato sto im se cefnulo

Ivan001 Gde si dobio novac ? Prikazan na dashboard ili na paypal,bankovni racun ili wm..drug mi pravi tutorijale,sve legalno ali mu jos nije legla uplata na paypal...

Na racun u banci,ali bas sam se iznenadio,uvek sam dobijao ranije jer oni salju bas rano uvek je to 20 npr. u mesecu sem ako ne zapadne vikend dan, a danas ipak prerano prvi put,dobijam na mobilni poruku devizni priliv i ono razmisljam kako jer od momenta kada oni posalju obicno prodje dan dva sto znaci da su mi poslali u ponedeljak,utorak.

Jos jedan veliki problem sa Quizgroup-om, iz banke kazu da su oni poslali novac, medjutim da oni iz sigurnosti ne smeju da prime novac od te firme zbog pranja novca. Da li iko zna kako da resim ovaj problem ???

Ivan001: To sto ja i drug stavljamo,nikad neces da znas, od toga samo ja i on znamo koliko moze da se zaradi. Bez ikakvog razloga su banovali kanale, apsolutno bez ikakvog, sada prelazim na drugu mrezu gde ne prave probleme, kao ovi retardi iz QG. Ja strike nisam dobio ne pamtim, a ni losu reputaciju, nista,apsolutno sve full je bilo ,dok nisu poceli da gase. Sto se tice isplate, ok su, pre neki dan su mi izracunali zaradu za prosli mesec na svim QG nalozima koje imam. I isplacivali su ok, preko webmoneya preporucujem. Sad cekam da vidim na paypalu za prosli mesec. Na jednom Q.G. nalogu.

Nikola00: Tacno je brate, isto tako su mi jos dvojica likova rekla. Izaberi Webmoney ili paypal ako mozes sad. Trebao si malo vise da se informises pre nego sto si izabro bank transfer sa njima. Jbg,nema veze,na greskama se uci.

Pa ja se bas i jesam raspitao pre nego sto sam izabrao bank transfer i svuda, bukvalno svuda su svi rekli da je bank transfer najbolja opcija,a da je dosta ljudi imalo problem sa paypal-om, pa cak i na njihovom sajtu pise da ne preporucuju paypal za isplate preko 100 dolara (kao ova sad) jer ce sam paypal da pravi problem, dok za bank transfer nisam nigde nasao neku primedbu.
I sta sad ? Oni ce vratiti te pare njima i bukvalno ce mi ukrasti pare, ne mogu da verujem.
Da li postoji ikakva sansa da ja nekako i dalje dobijem taj novac ?

A lepo sam mom prijatelju rekao da se prikljuci na moj adsense ili da napravi adsense ali on nece,jer treba cekati verifikacioni kod...i nece meni da ometa posao.Za sada nema nikakve uplate na paypal cekacu do 27-og do kada je rok za isplatu,ako bude isplata od preko 300 dolara na paypal javljam.

Ovo je njihovo objasnjenje za isplatu na njihovom sajtu:
Kod:
QuizGroup makes payments via PayPal and WebMoney (WMZ purses http://www.wmtransfer.com/). Payment threshold is: $5 or more, if your payment method is PayPal; $1 or more, if your payment method is WMZ.

Payments to you can be sent by QuizGroup to your bank account, provided that your monthly earned balance is $100 or more.

You can change your payment method (or some details). To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 10th day of the month.

Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 10th of October. If you change payment method/details on the 10th of October or later, new payment method/details will be applied in November.

We strongly suggest you to choose the bank transfer or WebMoney option to avoid a problem with receiving your payment in the future via PayPal. You may receive payments to your bank account. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Unfortunately, it's usual for PayPal to review and suspect high value transactions. Public explanation is maintaining high security level and users fraud protection. Our experience shows it causes a headache for all parties involved without any logical link to the security issues. It's a matter of luck to get suspected. PayPal system starts either making occasional choice of payments to suspect or suspects all payments after a certain period of time. Nothing is possible to predict. Potentially, all payments above 100 USD are in a risk zone. Consequently, PayPal limits functionality for both accounts, seller and buyer ones.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee. To our point of view, it's much better to pay this fee and forget about a headache with PayPal.

P.S. Vec godinama sam youtube partner i primam zaradu preko adsense i nikada nije bilo problema,ne bih menjao adsense pa makar moj prijatelj zaradjivao duplo vise,jer ipak je bolji miran san.

O čemu mi pričamo kad ni banka neće da prihvati njihove uplate, jer su te firme korišćene za pranje para. Ne znam stvarno da li ikako mogu da izvučem taj novac ili od toga nema ništa.
Strašno stvarno, ovo treba da bude nauk za svakog da ni ne pomisli da se poveže sa njima.

sunbeach kaže:
A lepo sam mom prijatelju rekao da se prikljuci na moj adsense ili da napravi adsense ali on nece,jer treba cekati verifikacioni kod...i nece meni da ometa posao.Za sada nema nikakve uplate na paypal cekacu do 27-og do kada je rok za isplatu,ako bude isplata od preko 300 dolara na paypal javljam.

Ovo je njihovo objasnjenje za isplatu na njihovom sajtu:
Kod:
QuizGroup makes payments via PayPal and WebMoney (WMZ purses http://www.wmtransfer.com/). Payment threshold is: $5 or more, if your payment method is PayPal; $1 or more, if your payment method is WMZ.

Payments to you can be sent by QuizGroup to your bank account, provided that your monthly earned balance is $100 or more.

You can change your payment method (or some details). To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 10th day of the month.

Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 10th of October. If you change payment method/details on the 10th of October or later, new payment method/details will be applied in November.

We strongly suggest you to choose the bank transfer or WebMoney option to avoid a problem with receiving your payment in the future via PayPal. You may receive payments to your bank account. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Unfortunately, it's usual for PayPal to review and suspect high value transactions. Public explanation is maintaining high security level and users fraud protection. Our experience shows it causes a headache for all parties involved without any logical link to the security issues. It's a matter of luck to get suspected. PayPal system starts either making occasional choice of payments to suspect or suspects all payments after a certain period of time. Nothing is possible to predict. Potentially, all payments above 100 USD are in a risk zone. Consequently, PayPal limits functionality for both accounts, seller and buyer ones.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee. To our point of view, it's much better to pay this fee and forget about a headache with PayPal.

P.S. Vec godinama sam youtube partner i primam zaradu preko adsense i nikada nije bilo problema,ne bih menjao adsense pa makar moj prijatelj zaradjivao duplo vise,jer ipak je bolji miran san.

Kako te ne diraju ? Jel imas vise kanala, jel koristis svoj sadrzaj ili ne ? Jel su ti gasili kanale i jel si dobijao strajkove,jel dobijas ?

Back
Na vrh