• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Pa hajde neka neko objasni u cemu je stvar, kako to uopste Quizgroup "stiti" od stike-ova, jer kada neko objavi neki film ili seriju, to odmah prođe kroz tzv. skener i klip je odmah blokiran, tako da mi nije jasno šta tu može tačno Quizgroup da uradi i zašto bi neko ko stavlja piratski sadrzaj izabrao Quizgroup a ne neku drugu mrežu, na koji način ih to oni štite od vlasnika autorskih prava ?

Pozdrav svima, ovako klinci me gnjave da bi htijeli kanal kao npr. ovaj:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Znači oni bi radili nekakav gameplay, npr. igranje u Robloxu.
Ili igraju Lego igrice, GTA, itd. e mene zanima sad autorska prava...
Dali se mogu objavljivati ti gameplay-i znači ti komentiraš igricu za vrijeme igranja,
ili kakva je situacija sa Android igricama smiju li se one stavljati na Youtube uz promjenu glazbe?
Spominju se da Baby Hazel, Talking Tom-a, Pepu prase i doru explorera se nesmju raditi review-i... ima li takvih još?

E, sad kako čitam ovaj forum već tri dana zaredom moram priznati da su i mene zainteresirale ove teme.
Čitam postove iskusnog forumaša ev1L-a i nevjerujem... da se takva lova može natući.. wow...
Jbg. plaće su mizerija, žena, deca...ajooooj... I vidim kada čitam ovaj forum kao da lova prolazi pored mene a ja stojim s rukama u đepovima i ništa ne poduzimam...

Dakle teoretski ako bi išao raditi neki dječi kanal, djecu imam ;) (treba i njih za nešto iskoristiti), znači što preporučate, kako se i gdje promovirati sa novim kanalom, što napraviti...jasno mi je da to nedolazi preko noći da su potrebne možda i godine?
I naravno, zaista nebi htio krasti tuđi sadržaj i popiti ban.

Molim za prijedloge i savjete, hvala! :sigh

Nikola00 kaže:
Pa hajde neka neko objasni u cemu je stvar, kako to uopste Quizgroup "stiti" od stike-ova, jer kada neko objavi neki film ili seriju, to odmah prođe kroz tzv. skener i klip je odmah blokiran, tako da mi nije jasno šta tu može tačno Quizgroup da uradi i zašto bi neko ko stavlja piratski sadrzaj izabrao Quizgroup a ne neku drugu mrežu, na koji način ih to oni štite od vlasnika autorskih prava ?
Pa tacno tako, kad krades tudje ban ces dobiti odmah, za dan dva ili najvise 7 dana ;)

Nego ako vec hocete imate naseg forumasa dadu on ima svoju mrezu cursornetwork.com
revshare 80% tako da razmislite kontaktirajte ja sam u pregovorima sa njim :)

Sad mi je jasno otkud odjednom ne valja quizgoup na raznim stranim forumima,jer je prestala da vazi ova opcija,ovo objasnjenje sam nasao na drugim forumima:

“The payment to you shall be sent in 60 days after the end of the month, when your channel has been terminated. The payment for June will be made after the 30th of August.

The channel is terminated because of infringements, which were detected within 30 days before the date of termination.

The access to your personal QuizGroup Partners dashboard is still available.

If any of your channels got terminated by YouTube, this does not affect your other channels.”

Quizgoup je ranije placao i za ugasene kanale ali to vise ne moze.

Za placanje su napisali da nije do njih nego do paypala:

Unfortunately, it's usual for PayPal to review and suspect high value transactions. Public explanation is maintaining high security level and users fraud protection. Our experience shows it causes a headache for all parties involved without any logical link to the security issues. It's a matter of luck to get suspected. PayPal system starts either making occasional choice of payments to suspect or suspects all payments after a certain period of time. Nothing is possible to predict. Potentially, all payments above 100 USD are in a risk zone. Consequently, PayPal limits functionality for both accounts, seller and buyer ones.

Za vece iznose,preporucuju direktnu uplatu na racun banke.

Nisam cuo za te probleme sa PayPalom. Ovog meseca treba da me isplate na jednom akauntu preko paypala,bas QuizGroup. Manje od 100$ je u pitanju. Da li ce mi praviti probleme, da li su jos nekom pravili probleme preko paypal isplate ?

Ovo je strasno.
Vi drugari tako haoticno pisete u ovoj temi,tako da ko cita prvi put o ovome,moze samo da se zaglupi.
Dakle prosto i jednostavno napisite odgovor na sledece:
Otvorim youtube kanal,natrpam brdo raznih mojih licnih snimaka i cekam ...
Dobijem nekih 5000-6000 pregleda za desetak dana i hocu da se povezem sa nekim sigurnim partnerom.
Znaci ne sa Youtube adsens nego sa partnerom.
Sta ciniti?

Nije haoticno pisanje,nego se menjaju pravila,sto je vazilo pre mesec dana ne vazi danas na primer,@mico mozes da biras mreze jer vecina prima sa 1000 mesecnih prikaza,jedina je razlika koliki je rewshare i CPM ali to moze znati onaj ko je obisao sve mreze danas,jer npr vec sutra rewshare i RPM mogu da budu drugaciji.

Najbolji primer ti je BroadbandTV koji prima sa 1000 mesecnih pregleda,da kanal bude star 30 dana i da bude originalan sadrzaj.Pre su bili mnogo tezi uslovi.

Ok i kako sad ja da se povezem recimo sa BroadbandTV?

Prvo monetizujem nalog pa saljem neki zahtev na BroadbandTV ili prvo saljem zahtev pa se monetizujem ...?

Kako da preskocim Youtube-Google adsens jer pretpostavljam ako se povezem sa youtube adsensom onda ne mogu sa partnerskom mrezom.

Znaci slaba pomoc na ovoj temi.

Da sam uspeo negde da procitam temeljno objasnjenje,sigurno ne bih pitao.

Nema nigde temeljno,ako te nesto zanima to ces istraziti,a ja sada da pisem nesto sto je 200 puta napisano ne pada mi na pamet,evo ti clan sa ovog foruma koji ima svoju mrezu https://internetzarada.org/member.php?action=profile&uid=16787

ovo je njegova mreza http://cursornetwork.com

Objasnio sam ti ukratko,necu da pisem memoare a i uslovi se menjaju pa ce ispasti eto ja napisao a nije tako.

Ako neces kod dade evo ti spisak od nekih mreza pa ih kontaktiraj i pitaj za uslove jer su se uslovi menjali

https://internetzarada.org/showthread.php?tid=10765&highlight=youtube+monetizacija

Gilez96 kaže:
Nisam cuo za te probleme sa PayPalom. Ovog meseca treba da me isplate na jednom akauntu preko paypala,bas QuizGroup. Manje od 100$ je u pitanju. Da li ce mi praviti probleme, da li su jos nekom pravili probleme preko paypal isplate ?
Nema to veze QG je po meni prevario veliki broj nas manjih yt/bera ali nek stoji, ja mogu dokazati da mi nisu isplatili na jednom kanalu 39$ a kanal niti je banovan niti imam opomenu :)
Posaljes zahtev za raskid ugovora i prc ne moze potpisan bas u junu na 3 godine hahahahha http://prntscr.com/8gdy8s
smesna situacija ali nema veze halalio sam 2 kanala ali sad pamet u glavu :)

Moguce da se nesto mulja,jer sam citao pitanje jednog njihovog clana koji je pitao da li cete nas opet banovati pred isplatu na sta mu je iz podrske odgovoreno "ne znam salim se mozda" sto znaci neozbiljnost velika.Promenili su uslove a nisu obavestili,tako da bi trebalo da se moze raskinuti ugovor,vise ne isplacuju ugasene naloge,vecina je koliko vidim da pisu po forumima zbog toga i aplicirala.

Evo sad mi je prijatelj poslao poruku da mu je na dashboard-u prikazana uplata preko 300$...javicu da li mu je isplata legla na paypal.

Skoro napravio PayPal, preko Curse sam partner i dobijao sam čekove do sad... tražio da mi to promene da isplata ide preko PayPala i sad desetog su pare poslali bez problema, čak dan ranije jer im je isplata 10-og.
A što se tiče njihove podrške, uvek su bili brzi i efikasni, jednom mi baš dugo kasnio ček, ja im javio i poslali su mi novi.

Ne znam kako je kod drugih mreža, ali bi svakom preporučio Curse bez razmišljanja. Kod njih sam evo više od 2 godine.

maremas kaže:
Skoro napravio PayPal, preko Curse sam partner i dobijao sam čekove do sad... tražio da mi to promene da isplata ide preko PayPala i sad desetog su pare poslali bez problema, čak dan ranije jer im je isplata 10-og.
A što se tiče njihove podrške, uvek su bili brzi i efikasni, jednom mi baš dugo kasnio ček, ja im javio i poslali su mi novi.

Ne znam kako je kod drugih mreža, ali bi svakom preporučio Curse bez razmišljanja. Kod njih sam evo više od 2 godine.

Jel prave probleme ,sa copyrightom ,kad dobijes strike ili kad ti yt ugasi kanal ?

sunbeach kaže:
Moguce da se nesto mulja,jer sam citao pitanje jednog njihovog clana koji je pitao da li cete nas opet banovati pred isplatu na sta mu je iz podrske odgovoreno "ne znam salim se mozda" sto znaci neozbiljnost velika.Promenili su uslove a nisu obavestili,tako da bi trebalo da se moze raskinuti ugovor,vise ne isplacuju ugasene naloge,vecina je koliko vidim da pisu po forumima zbog toga i aplicirala.

Evo sad mi je prijatelj poslao poruku da mu je na dashboard-u prikazana uplata preko 300$...javicu da li mu je isplata legla na paypal.
Brat moj ima kanal na kome stoji prikaz 329$ za jun nisam jos uvek isplacen niti je banovan, ne znam meni sve tu smrdi u toj prici i besan sam na aljkavost, ako saljem 5/6 emailova i pitam zasto novac nije poslat ljudi su pukli samo "SEEN"i boli ih dupe :) a ugovor ne mozes raskinuti 3 godine pa vidi kako drze monopol nad kanalima tudjim ;)
Javi jel tvoj drug dobio isplatu :waving

Pošto je ovde tema "Kako postati Youtube Partner?" moje mišljenje je da bi trebali svi da pružimo informacije o partnerstvu sa kojim imamo ugovor i uslove koje traže i nude. Valjda bi to svima koristilo i ko želi promenu i ko želi da počene.
Takođe bi valjalo da se jave i oni koji imaju svoju mrežu i kažu šta imaju reć, pa valjda im je stalo da imaju što više korisnika.
Pa evo samo za informaciju partnestvo koje mi je ponudio VOUStudios lično mailom, sa njihovim uslovima (kao što sam naveo u predhodnim postovima) od prijave do danas nisam dobio odgovor, a stajalo je da će odgovoriti za 24 časa - prošlo već 4 dana.
Neozbiljno kako god da se uzme - šta bi bilo oko drugih stvari?
Samo još da dodam da je poslat mail gospodinu koji mi je ponudio uslove i popunjen zahtev za prijem na njihovom sajtu.

YT rusi QuizGroup, i to bukvalno. Upali su im i gase sve zivo sto postoji. Sinoc i jutros su mi ugasili nekoliko kanala i prethodnih dana takodje, drugaru isto ,retko sta ostavljaju. YT im je upao i trenutno cisti mrezu. Zato sto je QG pustao sve redom u njihovu mrezu. Predlozite neku mrezu koja ne pravi probleme sa copyrightom i ugasenim kanalima ? Ne znam vise sta radim, ovamo Adsense skida sve, sad i QG roka sve redom. Ako ima neko neki predlog neka napise, ili ako ima iskustva sa tom mrezom neka podeli ovde,bio bih mu jako zahvalan.

Gilez96 kaže:
YT rusi QuizGroup, i to bukvalno. Upali su im i gase sve zivo sto postoji. Sinoc i jutros su mi ugasili nekoliko kanala i prethodnih dana takodje, drugaru isto ,retko sta ostavljaju. YT im je upao i trenutno cisti mrezu. Zato sto je QG pustao sve redom u njihovu mrezu. Predlozite neku mrezu koja ne pravi probleme sa copyrightom i ugasenim kanalima ? Ne znam vise sta radim, ovamo Adsense skida sve, sad i QG roka sve redom. Ako ima neko neki predlog neka napise, ili ako ima iskustva sa tom mrezom neka podeli ovde,bio bih mu jako zahvalan.
Sad ste videli sto sam ja ogorcen ;) samo da mi ne ugase muzicki kanal gde imam snimke sa tatom i bratom kako sviramo harmoniku imam 650k pregleda a nece da me puste da izadjem iz QG i da udjem u dadinu mrezu ludilo :(
Sta ce sve biti od strane YT videcemo za kratko vreme ali moje misljenje je da je QG uzeo nase pare i sad ih yt rushi skroz a moguce je da ce cak i vlasnik mreze odgovarati za sve to sve je u igri :)

Back
Na vrh