Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maremas kaže:Naravno da nije zabranjeno snimati, sem u slučaju Nintendo igara, tipa Super Mario u smislu da čim uploaduješ, odmah će ti biti zalepljen Matched Third Party Content i onda sva zarada ide njima, a ne tebi
I nemoj odmah da juriš partnerstvo jer je velika verovatnoća da ćeš se pokajati, kreni prvo sa adsense. Posle kad budeš skupio određeni broj pretplatnika moguće da će i sami da ti se nude, ali gledaj da uzmeš za parnera neke čiji je odnos 80-20% ili još bolje 90-10% revenue share, kao što je kod Curse (Union for Gamers).
Muzika može da bude problem, tačnije ako snimaš gameplay gledaj da katuješ sinematice, jer na njih lako možeš da dobiješ Matched Third Party Content.
Ako već planiraš da ubacuješ neku muziku gledaj da to bude free https://www.youtube.com/audiolibrary/music.
Imaš i neke youtube kanale sa kojih možeš da skidaš i koristiš copyright free muziku.
Dragan022 kaže:Pozdrav narode..."upartnerisao" sam se sa Fullscreen-om,i stigao do stranice gde se traze podaci za PayPal,kojeg naravno nemam...pitanje glasi : da li prijatelj u nekoj susednoj zemlji moze da otvori PayPal na svoje ime(naravno),i da unesem njegove podatke,i da na taj nacin podizem novac...tj.,da li ce Fullscrean prihvatiti jedno ime na na nalogu,a drugo,za prijem novca na PayPal account-u.Hvala unapred na odgovoru.
badramirez kaže:Dragan022 kaže:Pozdrav narode..."upartnerisao" sam se sa Fullscreen-om,i stigao do stranice gde se traze podaci za PayPal,kojeg naravno nemam...pitanje glasi : da li prijatelj u nekoj susednoj zemlji moze da otvori PayPal na svoje ime(naravno),i da unesem njegove podatke,i da na taj nacin podizem novac...tj.,da li ce Fullscrean prihvatiti jedno ime na na nalogu,a drugo,za prijem novca na PayPal account-u.Hvala unapred na odgovoru.
Ja sam, u pocetku, uradio istu stvar sa Zoomin.TV i nisam imao nikakvih problema. Najbolje je da kontaktiras njihov support i postavis to pitanje (verujem da nisi ni prvi ni poslednji)
Dragan022 kaže:badramirez kaže:Ja sam, u pocetku, uradio istu stvar sa Zoomin.TV i nisam imao nikakvih problema. Najbolje je da kontaktiras njihov support i postavis to pitanje (verujem da nisi ni prvi ni poslednji)
...hvala Badramirez.Za formulisanje pitanja koje cu poslati support-u,trebace mi sa mojim znanjem engleskog,barem mesec dana :stars ...nadam se da ce mi jos neko odgovoriti...ne znam gde bih i kome uopste i mogao postaviti ovo pitanje,osim ovog foruma,sve ostalo je luk i voda.
badramirez kaže:Dragan022 kaže:...hvala Badramirez.Za formulisanje pitanja koje cu poslati support-u,trebace mi sa mojim znanjem engleskog,barem mesec dana :stars ...nadam se da ce mi jos neko odgovoriti...ne znam gde bih i kome uopste i mogao postaviti ovo pitanje,osim ovog foruma,sve ostalo je luk i voda.
Vidim da si iz Srbije pa istu muku mučimo :crazy_grin
Mene je takav način isplate odrao od raznih provizija, ako ikako možeš probaj nešto drugo. A sad sam pogledao kako sam ja upisao u Zoomin.TV-u podatke o PayPal-u i video sam da ima samo 1 polje gde se upisuje adresa i polje sa komentarom. POgledaj i ti na njihovom dashboard-u kako to izgleda, ako je tako, nemoj da brineš - uostalom, njih baš **bole gde šalju novac![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke