• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

midho14 kaže:
dragan.25 kaže:
pa to je nemoguce ja nemogu vjerovati...

Zasto brines toliko?
zato sto imam par testova koje radim da vidim sto mi se vise isplati, s koje stranice se ljudi dulje zadrzavaju, a oni mi sada 2 dana kradu.

dragan.25 kaže:
midho14 kaže:
Zasto brines toliko?
zato sto imam par testova koje radim da vidim sto mi se vise isplati, s koje stranice se ljudi dulje zadrzavaju, a oni mi sada 2 dana kradu.
Ne kradu ti nista, samo sto ces duze cekati.

Kradu mi 2 dana statistika nisi ti skuzio sta ja zelim reci.nije meni bitno koliko cu zaraditi u ta dvana nego mi je bitna statistika za sljedece dane ;)
edit : dali vam je dosla potpuna statistika , meni ne

Sorry na dp al evo da obavijestim , dosle su statistike znaci 18.2 30 dolara a 19.2 10 dolara o tome vam pricam..

Oke, sve sam shvatio ovo s promjenom zemlje, ali me još zanima, ako mi je adsense namješten da mi čekovi dolaze u RH, youtube naravno namjestim na neku zemlju koja je dostupna za adsense, hoće li to funkcionirat? I da li YT partnership zarada i adsense su povezani ili je to sasvim zasebna zarada, to još ne razumijem?

Hvala unaprijed :)

Procitaj prethodne postove pa zakljuci sam da li ce funkcionisati ili nece,jer niko ti to ne moze garantovati 100% jer sve je to ilegalno.

Planiram otvoriti kanal na kome cu snimati gameplay-eve, a u nedoumici sam sa kojom mrezom napraviti partnerstvo? Imam jos dva pitanja vezana za ovu temu:
1. Ako nisam partner sa nekom mrezom, da li je onda zabranjeno da snimam gameplay (i da li isto vazi ako sam partner sa youtube-om)?
2. Kada ne smijem koristiti muziku iz igrice?

Naravno da nije zabranjeno snimati, sem u slučaju Nintendo igara, tipa Super Mario u smislu da čim uploaduješ, odmah će ti biti zalepljen Matched Third Party Content i onda sva zarada ide njima, a ne tebi :)

I nemoj odmah da juriš partnerstvo jer je velika verovatnoća da ćeš se pokajati, kreni prvo sa adsense. Posle kad budeš skupio određeni broj pretplatnika moguće da će i sami da ti se nude, ali gledaj da uzmeš za parnera neke čiji je odnos 80-20% ili još bolje 90-10% revenue share, kao što je kod Curse (Union for Gamers).
Muzika može da bude problem, tačnije ako snimaš gameplay gledaj da katuješ sinematice, jer na njih lako možeš da dobiješ Matched Third Party Content.
Ako već planiraš da ubacuješ neku muziku gledaj da to bude free https://www.youtube.com/audiolibrary/music.
Imaš i neke youtube kanale sa kojih možeš da skidaš i koristiš copyright free muziku.

maremas kaže:
Naravno da nije zabranjeno snimati, sem u slučaju Nintendo igara, tipa Super Mario u smislu da čim uploaduješ, odmah će ti biti zalepljen Matched Third Party Content i onda sva zarada ide njima, a ne tebi :)

I nemoj odmah da juriš partnerstvo jer je velika verovatnoća da ćeš se pokajati, kreni prvo sa adsense. Posle kad budeš skupio određeni broj pretplatnika moguće da će i sami da ti se nude, ali gledaj da uzmeš za parnera neke čiji je odnos 80-20% ili još bolje 90-10% revenue share, kao što je kod Curse (Union for Gamers).
Muzika može da bude problem, tačnije ako snimaš gameplay gledaj da katuješ sinematice, jer na njih lako možeš da dobiješ Matched Third Party Content.
Ako već planiraš da ubacuješ neku muziku gledaj da to bude free https://www.youtube.com/audiolibrary/music.
Imaš i neke youtube kanale sa kojih možeš da skidaš i koristiš copyright free muziku.

Negdje sam čitao da je zabranjeno snimati igrice ako nemaš partnerstvo, pa zato pitam nekoga ko ima iskustva sa tim. Pošto sam još na par mjesta čitao da u početku treba koristiti na AdSense (kao što si i ti rekao), to ću i uraditi. Puno hvala na odgovoru! :waving:taunt

Ja nikad nisam koristio adsense, snimam odavno, a od septembra 2013 sam partner sa Curse.

Pozdrav narode..."upartnerisao" sam se sa Fullscreen-om,i stigao do stranice gde se traze podaci za PayPal,kojeg naravno nemam...pitanje glasi : da li prijatelj u nekoj susednoj zemlji moze da otvori PayPal na svoje ime(naravno),i da unesem njegove podatke,i da na taj nacin podizem novac...tj.,da li ce Fullscrean prihvatiti jedno ime na na nalogu,a drugo,za prijem novca na PayPal account-u.Hvala unapred na odgovoru.

Dragan022 kaže:
Pozdrav narode..."upartnerisao" sam se sa Fullscreen-om,i stigao do stranice gde se traze podaci za PayPal,kojeg naravno nemam...pitanje glasi : da li prijatelj u nekoj susednoj zemlji moze da otvori PayPal na svoje ime(naravno),i da unesem njegove podatke,i da na taj nacin podizem novac...tj.,da li ce Fullscrean prihvatiti jedno ime na na nalogu,a drugo,za prijem novca na PayPal account-u.Hvala unapred na odgovoru.

Ja sam, u pocetku, uradio istu stvar sa Zoomin.TV i nisam imao nikakvih problema. Najbolje je da kontaktiras njihov support i postavis to pitanje (verujem da nisi ni prvi ni poslednji :))

badramirez kaže:
Dragan022 kaže:

Ja sam, u pocetku, uradio istu stvar sa Zoomin.TV i nisam imao nikakvih problema. Najbolje je da kontaktiras njihov support i postavis to pitanje (verujem da nisi ni prvi ni poslednji :))

...hvala Badramirez.Za formulisanje pitanja koje cu poslati support-u,trebace mi sa mojim znanjem engleskog,barem mesec dana :stars ...nadam se da ce mi jos neko odgovoriti...ne znam gde bih i kome uopste i mogao postaviti ovo pitanje,osim ovog foruma,sve ostalo je luk i voda.

Dragan022 kaže:
badramirez kaže:

...hvala Badramirez.Za formulisanje pitanja koje cu poslati support-u,trebace mi sa mojim znanjem engleskog,barem mesec dana :stars ...nadam se da ce mi jos neko odgovoriti...ne znam gde bih i kome uopste i mogao postaviti ovo pitanje,osim ovog foruma,sve ostalo je luk i voda.

Vidim da si iz Srbije pa istu muku mučimo :crazy_grin
Mene je takav način isplate odrao od raznih provizija, ako ikako možeš probaj nešto drugo. A sad sam pogledao kako sam ja upisao u Zoomin.TV-u podatke o PayPal-u i video sam da ima samo 1 polje gde se upisuje adresa i polje sa komentarom. POgledaj i ti na njihovom dashboard-u kako to izgleda, ako je tako, nemoj da brineš - uostalom, njih baš **bole gde šalju novac ;)

badramirez kaže:
Dragan022 kaže:

Vidim da si iz Srbije pa istu muku mučimo :crazy_grin
Mene je takav način isplate odrao od raznih provizija, ako ikako možeš probaj nešto drugo. A sad sam pogledao kako sam ja upisao u Zoomin.TV-u podatke o PayPal-u i video sam da ima samo 1 polje gde se upisuje adresa i polje sa komentarom. POgledaj i ti na njihovom dashboard-u kako to izgleda, ako je tako, nemoj da brineš - uostalom, njih baš **bole gde šalju novac ;)

...uzdam se u ovo zadnje sto si napisao...hm,na jednoj strani su CONTACT INFORMATION,a na sledecoj Payment Address(bez mogucnosti da promenim licno ime),sto znaci,ako dobro razumem napisano,da je vec ostavljena mogucnost za tako neke stvari;) ...dakleM,negde gde je PayPal "regularan" ,prijatelj ce otvoriti racun u banci,ja kod nas otvaram PayPal,u koji ukucavam brojeve kartice koje mi on da i stvar treba da funkcionise...ups,nece moci,on mora napraviti PP,da bih imao isplatu novca...jel to redosled poteza,ili negde bagujem...sad tek vidim koliko sam mator :( .

Da li neko može da preporuči par mreža koje plaćaju preko WU ili preko računa?
Probala sam QuizGroup ali užasno kasne sa isplatom.

Back
Na vrh