• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Doctorr kaže:
Moze li se promeniti custom URL za youtube kanal?

Moras imati min. 500 subs i mjesec dana star kanal.

Pozdrav, i imam vec par accounta pod partnerstvom raznih mreza , ali zanima me kakvi su uslovi za maker studios?
@midho14 dali ti to mozda znas?

Pozdrav svima,

Odmah da pohvalim forum, kao i članove, dragoceno znanje sam dobila na ovom mestu.

Treba mi savet, tj. misljenje Vas koji ste iskusniji u Youtube zaradi.

Znaci ima Adsense, koji je strava ukoliko su Vam snimci na engleskom, tj. ako Vam je publika iz celog sveta, a ne samo sa balkana. Veci broj klikova, i viša cena po kliku.

Partnerske firme, koliko sam pronasla, jedne od boljih su: Fullscreen i Maker Studios (za npr. personalni kanal).

Koji od ova dva metoda preporucujete , uzimajuci u obzir da ce biti na srpskom jeziku?

Hvala svima unapred na odgovoru.

Naki kaže:
Pozdrav svima,

Odmah da pohvalim forum, kao i članove, dragoceno znanje sam dobila na ovom mestu.

Treba mi savet, tj. misljenje Vas koji ste iskusniji u Youtube zaradi.

Znaci ima Adsense, koji je strava ukoliko su Vam snimci na engleskom, tj. ako Vam je publika iz celog sveta, a ne samo sa balkana. Veci broj klikova, i viša cena po kliku.

Partnerske firme, koliko sam pronasla, jedne od boljih su: Fullscreen i Maker Studios (za npr. personalni kanal).

Koji od ova dva metoda preporucujete , uzimajuci u obzir da ce biti na srpskom jeziku?

Hvala svima unapred na odgovoru.

Ne trebaju ti nikakve firme,Adsense.

Pozdrav, zanima me da li da upalim Monetizaciju dok mi je aplikacija za yt adsense na pregledu, ako šta skupim para na yt da li će kasnije to biti obuhvaćeno na adsense:

"Your AdSense Application has been submitted and is being reviewed. You will receive an email regarding the status of your application within about a week."

Vjerovatno misliš na onu zaradu što si zaradio u januaru, da meni je došla za januar

dragan.25 kaže:
Meni je problem jer mi nije doslo ni za 18. jebemu
Ne brini, nije ni meni. Sigurno nesto rade pa kasni update. Meni su update viewse ali ne i zaradu. ;)

midho14 kaže:
dragan.25 kaže:
Meni je problem jer mi nije doslo ni za 18. jebemu
Ne brini, nije ni meni. Sigurno nesto rade pa kasni update. Meni su update viewse ali ne i zaradu. ;)
da i meni je tako. mislim bilo mi je tako jednom dva puta samo nije trajalu cijeli dan nego po par sati

edit: evo nisam diobio ni za 19.2 , midho s kime si ti partner?

dragan.25 kaže:
midho14 kaže:
da i meni je tako. mislim bilo mi je tako jednom dva puta samo nije trajalu cijeli dan nego po par sati

edit: evo nisam diobio ni za 19.2 , midho s kime si ti partner?

Izgeda da je svima isto, meni fali revenue za 18 i 19.02. a za 18.02 imam samo views.

EDIT
imam views i za 19.02.

Back
Na vrh