volimdaucim
Iskusan lik
- Tu od
- 4 Sij 2016
A gde su nasli brojku od 10.000? u cemu je tu razlika 10 a 5 hiljada ili hiljadu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logika je ta, da su ljudi shvatili da mogu da uzmu kintu na tudjoj muci.volimdaucim kaže:Pa to jeste da ispod 10.000 i nema neke zarade ali opet i mala zarada od 2e od 2000 pregleda bi bila mala stimulacija,kako ce oni znati da li je ukraden ili neprikladan sadrzaj preko pregleda...nikakvu logiku ne vidim ako je preko 10.000 pregleda da je onda moguce unovcavati...
Top Rakun kaže:Pozdrav, pošto sam nov u ovim vodama i tek od pre nedelju dana sam dobio monetizaciju i adsens.
Ima li neka dobra duša da mi pojasni kako se gleda zarada.
Primetio sam da analitika na jutubu obično kasni par dana, a i da kad zaradu gledam na adesensu (ono products/hosted adsense...) prikaže mi neki "Total earnings" koji se razlikuje od one zarade koja je prikazana u analitici jutuba za taj isti dan npr.
U čemu je fora, koja suma je tačna?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke