• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati youtube partner za 5-7 dana

O Masinimi ,sta da kazem kad je vecina cula i zna zahteve za prihvatanje . Oni imaju previse ljudi koji rade za Machinima i oni su tu da bi pregledali kanale i povezivali sa Machinima . Tako da svako(ti rekruteri koji traze kanale) ima razlicite uslove . Isplacuju preko PayPal i ,čekovima . Ako ima jos neka opcija za placanje napisite slobodno .

argeca kaže:
Kacim vesti i zanimljivosti. Aplicirala sam prekjuce za MNN i juce su prihvatili zahtev, "Music Nations has indicated it would like for you to join its network.". Aktivirala sam to na youtube-u, pojavili mi se dolarčići kod svakog snimka, ali nigde ne vidim da piše da mi je kanal povezan sa njima. Nisam nikakav ugovor potpisivala. Kako tačno ide procedura nakon što prihvatiš/aktiviraš na youtube kanalu partnerstvo sa nekom mrežom? Moraću da ih kontaktiram da mi napišu detalje. Da li bi trebalo odmah da uključim monetizaciju za svaki snimak ili procedura još nije završena a to treba da radim posle? Ništa od detalja ne piše na njihovom sajtu.

Edit: Sada vidim u settings kanala da piše "partner", Network Music Nations. Pored "partner" imam i opciju "verify". Da li moram da verifikujem? Znam da pitanja zvuče glupo, ali da mogu svaki postupak da "undo" kao u word-u, aktivirala bih sve živo i sama provalila šta i kako. :)

Moram da ispravim Mrxulu i da upozorim sve da stupanje u mrežu podrazumeva i potpisivanje ugovora koji bi trebalo detaljno pročitati pre nego što se potpiše, jer u slučaju da nešto krene naopako treba da znate vaša prava iz ugovora jer vam sam YT ne može nikako pomoći u slučaju konflikta sa mrežom. Šta je tačno ugovor zavisi od mreže do mreže, negde je pravi, elektronski koji se potpisuje u google docs, a neki su samo TOS pri aplikaciji za partnerstvo. Otvorite četvoro očiiju kada negde klikćete apply i/ili accept.
Kada si u mreži u delu analitike YT kanala na tabu Channel ti piše Network u produžetku ime mreže i opcija unlink. Nadam se da sam ti pomogao.

Ja nisam nista potpisivao . Samo sam popunio onu formu za Ime Drzave , svoje ime , ime kanala , da prihvatam da mrezi ide 80% i da se pridrzavam smernica itd . Ali valjda se to podrazumeva kao potpisivanje ugovora ;)
Dzaba unlink kada je ugovor jedna godina i ne mozes ih napustiti ( no lock in ) .

Mrxula kaže:
Ja nisam nista potpisivao . Samo sam popunio onu formu za Ime Drzave , svoje ime , ime kanala , da prihvatam da mrezi ide 80% i da se pridrzavam smernica itd . Ali valjda se to podrazumeva kao potpisivanje ugovora ;)
Dzaba unlink kada je ugovor jedna godina i ne mozes ih napustiti ( no lock in ) .

Da, kao i ja, kao i svi, ali kladim se da je samo 1% ljudi procitalo ono malo dole desno obojeno plavom bojom The Terms ;)
(Ima na linku) http://gyazo.com/733927b5d1ef994108417aec764e4d27

e to je ugovor... lol

badramirez kaže:
Mrxula kaže:

Da, kao i ja, kao i svi, ali kladim se da je samo 1% ljudi procitalo ono malo dole desno obojeno plavom bojom The Terms ;)

e to je ugovor... lol

Hmm pise da mora da ima 9.000 pregleda u toku meseca!Da li to znaci pre stupanja u mrezu 9.000 pregleda ili posle stupanja u mrezu svaki mesec najmanje 9.000 pregleda?I koja je to mreza?

sunbeach kaže:
badramirez kaže:

e to je ugovor... lol

Hmm pise da mora da ima 9.000 pregleda u toku meseca!Da li to znaci pre stupanja u mrezu 9.000 pregleda ili posle stupanja u mrezu svaki mesec najmanje 9.000 pregleda?I koja je to mreza?

Da, da bi aplicirao moras da imas min 300 dnevno (9000 mesecno). U pitanju je Zoomin.TV mreza.

badramirez kaže:
sunbeach kaže:

Da, da bi aplicirao moras da imas min 300 dnevno (9000 mesecno). U pitanju je Zoomin.TV mreza.

Dobro to kod apliciranja,ali da li je uslov da svaki mesec moras imati 9.000 posetilaca.

sunbeach kaže:
badramirez kaže:

Dobro to kod apliciranja,ali da li je uslov da svaki mesec moras imati 9.000 posetilaca.

Mislim da nije, verovatno bi i njih zacudilo tvoje pitanje jer je cilj stupanja u mrezu (pored zarade) i povecanje broja pregleda. Verujem da niko do sada nije razmisljao "a sta ako mi pregledi opadnu ispod minimuma", pa zato i nisam siguran sta se desava u tom slucaju. Po svemu sudeci sta se desava na YT i ugovorima, nema razloga da se prekine partnerstvo zbog opadanja pregleda.

sunbeach kaže:
badramirez kaže:

Ne nemoras imati 9000 pregleda . Ako si gamer onda apply sa zoomin.tv sajta ,ako nisi onda apply preko njihovih pod mreza kao sto su : Vusio , Exposure Netowork , 8byte network . Oni imaju manje zahteve , oko 100 pregleda dnevno
* I daaa Cursor network isto radi za zoomin.tv :D (nas Dado4 je napravio ti pod mrezu)

Pozdrav..

Koliki vam je CPM ovih dana? Evo ja vidim neko poboljsanje, 2-3$.

CPM je meni trenutno u poslednjih 30 dana $6 . Nije rekord ali ovo je vrh :D
Nisam znao da CPM iz Spanije moze dogurati do cak $5 o_O Pre je bio znatno manji .
*Na jednom kanalu sam nedavno postao partner(pre 2 nedelje) , samo sam kacio srpske tj Balkanske klipove i monetizovao ih sve ofc.
I CPM iz Srbije (ne racunajuci Balkan) je dosta bolji - $0.65 :)

Mrxula kaže:
CPM je meni trenutno u poslednjih 30 dana $6 . Nije rekord ali ovo je vrh :D
Nisam znao da CPM iz Spanije moze dogurati do cak $5 o_O Pre je bio znatno manji .
*Na jednom kanalu sam nedavno postao partner(pre 2 nedelje) , samo sam kacio srpske tj Balkanske klipove i monetizovao ih sve ofc.
I CPM iz Srbije (ne racunajuci Balkan) je dosta bolji - $0.65 :)

Super, valjda ce i meni ici jos gore :) S kojom si mrezom?

Music Nations I jos zarade od referala :D ali zato je bolji paypal

Mrxula kaže:
Music Nations I jos zarade od referala :D ali zato je bolji paypal

Nisam znao da imaju refferal program. Koliko % dobijas od zarade jednog refferala?

Ja uzimam 15% a Music Nation isto 15% .
Kad kazem refferal ne mislim na ono imas kanal pa tako . Nego kao sub network na to mislim
Nadam se da me razumes
Tek neke cetiri nedelje postoji i skupio sam 5 partnera :D

Mrxula kaže:
Ja uzimam 15% a Music Nation isto 15% .
Kad kazem refferal ne mislim na ono imas kanal pa tako . Nego kao sub network na to mislim
Nadam se da me razumes
Tek neke cetiri nedelje postoji i skupio sam 5 partnera :D

Koji su zahtjevi da i ja osnujem sub network?

Kad im treba sub network oni to objave ili preko sajta , twittera ili ako si zainterosovan preko njihovog maila. Zahtevi se uvek menjaju :) Ali da bi to radilo pozeljno je imati svoj sajt radi promocije (moze i twitter nalog) Ako to odobre samo budi strpljiv(oko 5 sati sam ja cekao) i na mailu ce ti doci neki kod pa onda treba da popunis ,ime prezime itd , malo je zeznuto :p Ja sam za odgovor cekao tri dana :O Valjda ce sad biti brzi :D
Uglavnom kad to sve uradis , dobices dashboard od music nations za sub network , tu gledas koliko imas partnera,kako im ide zarada,njihov kanal,CPM . Tvoj code , pomocu koga neko moze raditi za tebe (tad on uzima 5%,ako skupi 20 partnera uzima 10%) . I daa
Sa tim codom , postavis nesto script odkud znam poslacu to sliku , to postavis na sajt i preko toga kanali popunjavaju onu formu za partnerstvo(ime,prezime,drzava,kanal,mail kanala) ne u vidu linka jer preko sajta(tvpg sajta) ce vise ljudi videti ;)
njihov mail : support@musicnationsnetwork.com
I nemoj spamovati preko mail jer tad ne odgovaraju !

Back
Na vrh