• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati youtube partner za 5-7 dana

Badramirez ,kako iz Srbije a isplatili te o_O
1. Inace maloletan sam a,isplacuje me preko Raiffeisen Banke.
2.Pa mislim da mi je trajalo mozda 3-4 nedelje
3.Provizija od zoomin.tv ,zavisi od zarade , mislim da je zadnji put bila 20 ili 25 $(mozda i manje)
4.Samo prvi put , neznam sta je cale pricao sa ovima iz banke xD
5.Prvi put 45 dana

Jako zanimljivo
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mrxula kaže:
Kapetan Bačvica kaže:
Zar ove dvije stvari ne pobijaju jedna drugu? Snimaš utakmicu, za koju naravno nemaš autorska prava. :(

Napravi, molim te. Da izbrojimo koliko tu ima copyright i raznih drugih prekršaja. :)
Mrxula, ne shvati ovo krivo, molim te: ako ta mreža dopušta takve filmove, i nitko se ne buni, ni televizija ni Fifa (na koncu), onda odlično. :)
Zašto tada uopće razbijati glavu kakav film snimiti? :)

P.S. Samo jedna offtopic rečenica, vezano za večerašnju utakmicu; javljaju mi bi'će Brazil - Hrvatska 0:2! :) Ajmo Vatreni !

kapetane :D ja imam licencu za FIFA ,UEFA i la Liga BBVA i mogu da zaradjujem na njihovom sadrzaju! . Copyright nemam jer sam verifikovan(ne mislim na ono pored imena) od strane FIFA. Sutra me isplacuju :D . Kad sam bio sa Adsensom ,bez obzira sto imam prava nece da se monetizuje klip (stoji !) tako da me to nerviralo i nasao sam zoomin.tv i prihvatili me istog dana. I imam savet za vas koji kacite fudbalske utakmice ,postanite partner sa Base79 . Jer ako ne dobijete za nedelju dana prava od FIFA , slobodno ce te dobiti od base79,jer oni na neki nacin imaju vezu sa fifom.

Pa sto ne zaradjujes sta cekas,sto ne postavljas utakmice,golove,najzanimljivije detalje...!!!

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:
kapetane :D ja imam licencu za FIFA ,UEFA i la Liga BBVA i mogu da zaradjujem na njihovom sadrzaju! . Copyright nemam jer sam verifikovan(ne mislim na ono pored imena) od strane FIFA. Sutra me isplacuju :D . Kad sam bio sa Adsensom ,bez obzira sto imam prava nece da se monetizuje klip (stoji !) tako da me to nerviralo i nasao sam zoomin.tv i prihvatili me istog dana. I imam savet za vas koji kacite fudbalske utakmice ,postanite partner sa Base79 . Jer ako ne dobijete za nedelju dana prava od FIFA , slobodno ce te dobiti od base79,jer oni na neki nacin imaju vezu sa fifom.

Pa sto ne zaradjujes sta cekas,sto ne postavljas utakmice,golove,najzanimljivije detalje...!!!

Pa koje je rekao da ne kacim o_O

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:

Pa ja nigde ne vidim rezultate na youtubu,sve izbrisano ili prijavljeno od strane fife,ostali neki video snimci gde su samo slike,nigde da se vide golovi!

Lakisa94 kaže:
Ovi kanali isto nisu losi, ko je pocetnik a hoce da se bavi kacenjem fudbalskih/kosarkaskih utakmica
https://www.youtube.com/user/rom7oooHD1/videos
https://www.youtube.com/channel/UCpBmw9WXFlhFI5_26S72UVg/videos

I od takvih nekih manjih klipova se moze zaraditi, ja se inace ne bavim youtube zaradom itd, ali uskoro planiram da se oprobam i u tome, kad kaplje sa svih strana tad je najbolje :)

Takodje sam procitao da se ovde mogu boostovati klipovi, a to pomaze kad si u pocetnickoj fazi.

view2.be

Rom7ooo znam ga 2 godine, a ovaj drugi kanal UEFA je bio moj ,ali vise ga ne koristim zbog nekih probolema. Inace tutorijali ce biti na ovom kanalu https://www.youtube.com/user/MrxulaShow ,na kome ne zaradjujem :)

Kako im ne disejblaju zaradu zbog krsenja kopirajta? Ove sve snimke pripadaju UEFA-i i FIFA-i zar ne?

Ace_ kaže:
Kako im ne disejblaju zaradu zbog krsenja kopirajta? Ove sve snimke pripadaju UEFA-i i FIFA-i zar ne?

Evo i on jos opstaje,ali nema zarade,nema reklama a nema ni logo od fife ili rezultat http://www.youtube.com/channel/UC_cR6__aAcxN5bjbhltZzwA ali je ipak morao obrisati urugvaj kostarika.

https://www.youtube.com/user/rom7oooHD1/videos pripada nekoj mrezi Iricom i on je izbrisao sve logoe ali brisanje logoa i nije neka velika sigurnost jer ako oni hoce da uklone oni ce i ukloniti video tako da manite se snimanja utakmica nema tu leba to je zasticeno sve i kad tad mogu vas kazniti.

sunbeach kaže:
Ace_ kaže:

Evo i on jos opstaje,ali nema zarade,nema reklama a nema ni logo od fife ili rezultat http://www.youtube.com/channel/UC_cR6__aAcxN5bjbhltZzwA ali je ipak morao obrisati urugvaj kostarika.

https://www.youtube.com/user/rom7oooHD1/videos pripada nekoj mrezi Iricom i on je izbrisao sve logoe ali brisanje logoa i nije neka velika sigurnost jer ako oni hoce da uklone oni ce i ukloniti video tako da manite se snimanja utakmica nema tu leba to je zasticeno sve i kad tad mogu vas kazniti.

Pa zasto user . UEFA ne dobije copyright? Zasto moj kanal na kome zaradjujem ne dobije copyright,100 puta sam rekao da imam prava (licencu) ali niko ne cita.Kacenje utakmica je vrh i svakome preporucejum da radi ovo,ne slusajte sunbeach . Pre neki dan sam zaradio prvi put u mrezi Zoomin.TV ,a zaradio sam na tudjem sadrzaju bec Content UD ili copyright. I ja takodje zamaglim logo i rezultat,bez obzira sto imam licencu to mora svako da uradi. Ali ipak to mi nije jasno imam licencu i kad je video FULL HD dobijem "matched third part content". Kad zamaglim one delove gde se vidi FIFA logo i sve ne dobijem content ID,to je vrh ! Kako placa Irikom?

Meni nije jasno kako ovaj kanal nema nikakvih problema https://www.youtube.com/user/UniformediaMusic/videos ,covek ubacuje svakakve kompilacije i nema problema,uzima i JUKIN media i od ostalih ma sve sto vidi,a ovi JUKIN media imaju svoj kanal i prodaju klipove ali ne za koriscenje drugih korisnika na YT vec za sve ostalo.
Inace sunbeach je vec pomenuo nekog korisnika koji ubacuje svasta a partner je sa Iricomom i ovaj je isto sa njima u partnerstvu,na koji nacin izbegava bilo koji problem nije mi jasno.

Ivan001 kaže:
Meni nije jasno kako ovaj kanal nema nikakvih problema https://www.youtube.com/user/UniformediaMusic/videos ,covek ubacuje svakakve kompilacije i nema problema,uzima i JUKIN media i od ostalih ma sve sto vidi,a ovi JUKIN media imaju svoj kanal i prodaju klipove ali ne za koriscenje drugih korisnika na YT vec za sve ostalo.
Inace sunbeach je vec pomenuo nekog korisnika koji ubacuje svasta a partner je sa Iricomom i ovaj je isto sa njima u partnerstvu,na koji nacin izbegava bilo koji problem nije mi jasno.

Uniformedia verovatno pita autore klipove za dozvolu,ali ako mu bas svako dozvoli onda mu svaka cast. Sto se tice rom7ooo ,valjda vidis kakvi su mu klipovi,sa strane stavi neki crni efekat u Sony Vegas-u ,sakrije rezultat,tv kuću,pesme koristi sa kanala NoCopyrightSounds i slicno, i tako se lakse izvuce. Ali nije to tako lako,ipak tu treba detaljno pratiti svaku utakmicu,snimiti golove,pratiti jednog igraca,editovanje...

+ Jedan mali UPDATE ! Zoomin.Tv je u poslednjih mesec dana primio svega oko 5 kanala ! Razlog je zato sto su mnogi kanali apply sa njihovog sajta,a apply sa sajta je namenjen samo gejmerskim kanalima. Tako da ako vam se kanal bavi drugacijom stvarima apply preko njihovih sub Networka : Ferox,VUSIO,Exposure Network,8byte.

Meni je nedavno partnerstvo ponudio MusicNationsNetwork. Kada sam pretraživala informacije o njima pronašla sam podatak da rade pod Zoomin.Tv. Ima li neko iskustvo sa MNN-om?

argeca kaže:
Meni je nedavno partnerstvo ponudio MusicNationsNetwork. Kada sam pretraživala informacije o njima pronašla sam podatak da rade pod Zoomin.Tv. Ima li neko iskustvo sa MNN-om?

Kako ti je ponudilo partnerstvo? Da li su te pitali preko poruke na Youtube ili su ti odmah poslali zahtev preko dashboard Invitation: MusicNationsNetwork would like you
to join its Network on YouTube.Jer mislis na ovo drugo? Ja mislim da nije sub network Zoomin.Tv .

Poziv su poslali preko poruke na Youtube-u.

"Music Nations Network is under ZomminTV"

30w1ens.jpg

argeca kaže:
Poziv su poslali preko poruke na Youtube-u.

"Music Nations Network is under ZomminTV"

30w1ens.jpg

Pa dobro,mozda se ova sub network vise bavi Muzikom , a ne nekim drugim kategorijom . A sta ti kacis ?

Kacim vesti i zanimljivosti. Aplicirala sam prekjuce za MNN i juce su prihvatili zahtev, "Music Nations has indicated it would like for you to join its network.". Aktivirala sam to na youtube-u, pojavili mi se dolarčići kod svakog snimka, ali nigde ne vidim da piše da mi je kanal povezan sa njima. Nisam nikakav ugovor potpisivala. Kako tačno ide procedura nakon što prihvatiš/aktiviraš na youtube kanalu partnerstvo sa nekom mrežom? Moraću da ih kontaktiram da mi napišu detalje. Da li bi trebalo odmah da uključim monetizaciju za svaki snimak ili procedura još nije završena a to treba da radim posle? Ništa od detalja ne piše na njihovom sajtu.

Edit: Sada vidim u settings kanala da piše "partner", Network Music Nations. Pored "partner" imam i opciju "verify". Da li moram da verifikujem? Znam da pitanja zvuče glupo, ali da mogu svaki postupak da "undo" kao u word-u, aktivirala bih sve živo i sama provalila šta i kako. :)

argeca kaže:
Kacim vesti i zanimljivosti. Aplicirala sam prekjuce za MNN i juce su prihvatili zahtev, "Music Nations has indicated it would like for you to join its network.". Aktivirala sam to na youtube-u, pojavili mi se dolarčići kod svakog snimka, ali nigde ne vidim da piše da mi je kanal povezan sa njima. Nisam nikakav ugovor potpisivala. Kako tačno ide procedura nakon što prihvatiš/aktiviraš na youtube kanalu partnerstvo sa nekom mrežom? Moraću da ih kontaktiram da mi napišu detalje. Da li bi trebalo odmah da uključim monetizaciju za svaki snimak ili procedura još nije završena a to treba da radim posle? Ništa od detalja ne piše na njihovom sajtu.

Edit: Sada vidim u settings kanala da piše "partner", Network Music Nations. Pored "partner" imam i opciju "verify". Da li moram da verifikujem? Znam da pitanja zvuče glupo, ali da mogu svaki postupak da "undo" kao u word-u, aktivirala bih sve živo i sama provalila šta i kako. :)

Ne ne treba da potpisujes nista . Kad si partner ,video se odmah monetizuje.Oni ce ti za 24h napraviti dashboard za Zoomin.Tv .
Kad udjes link treba da ukucas svoj e-mail.Zatim odes na mail da bi verifikovala,oni ce ti dati username i sifru,samo povezes svoj youtube kanal,i pronenis sifru i username kako ti hoces i postaces sa njima partner.Mada nisi trebala sa MMN vec sa 8byte ,ali nema veze :D

Kad smo već kod ove teme, šta je sa Fullscreenom i Machinemaom? Imate li iskustva s njima?

Back
Na vrh