Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
arnaut kaže:Napravio od 0 skriptuHocete link da pogledate? Sada, mogu tu da se dodaju kategorije, panel itd... Kakvih jos ima sajtova na foru reklamiranja na facebook-u? Znam za onaj rs.strana.mk, ali oni svi ono rade u word pressu, instaliraju modul i gotovo
![]()
erik kaže:arnaut kaže:Napravio od 0 skriptuHocete link da pogledate? Sada, mogu tu da se dodaju kategorije, panel itd... Kakvih jos ima sajtova na foru reklamiranja na facebook-u? Znam za onaj rs.strana.mk, ali oni svi ono rade u word pressu, instaliraju modul i gotovo
![]()
Kako se zove modul? I gdje da ga nabavim?
AleksaS kaže:
arnaut kaže:Evo ja sam napravio skriptu koja ima admin panel, brisanje, editovanje, kategorije, youtube, slike, statusi. Postavio bih link ali ne mogu dok ne dostignem 10 postova xD (www. dzabe. tk / lajkovanje/) samo napisite sasstavljenoSajt jos uvek u izradi, kada skupim vremena zavrsavam ga.
privremena kaže:Tek danas sam video da vas zanima sajt kao sto je lajkujem.com pa sam na brzinu napravio slican tome koji ima admin panel za brisanje nezeljenih statusa i ubacio sam pored fb like i button za tweeter, googl , bookmars i mail...koga zanima kako i sta neka mi se javi kako to sve izgleda mozete videti na ovoj adresi postavi-status.site50.net
sax kaže:privremena kaže:Tek danas sam video da vas zanima sajt kao sto je lajkujem.com pa sam na brzinu napravio slican tome koji ima admin panel za brisanje nezeljenih statusa i ubacio sam pored fb like i button za tweeter, googl , bookmars i mail...koga zanima kako i sta neka mi se javi kako to sve izgleda mozete videti na ovoj adresi postavi-status.site50.net
Website Under Review
You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. :to_clue
Agent 47 kaže:I sta bi za dvoboj.com ? Jel nasao ko modul ili takozvani plugin?
Dajte bre gotovo resenje!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke