• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Kako napraviti sajt sličan lajkujme.com ili lajkujem.com?

arnaut kaže:
Ovo je napraviti opustencija, naravno bez admin panela kao sto pricate, samo obicna opcija za dodavanje, brisanje i editovanje :)

Nema veze sto je lako napraviti, odlicno izgleda ;)

Napravio od 0 skriptu :D Hocete link da pogledate? Sada, mogu tu da se dodaju kategorije, panel itd... Kakvih jos ima sajtova na foru reklamiranja na facebook-u? Znam za onaj rs.strana.mk, ali oni svi ono rade u word pressu, instaliraju modul i gotovo :D

arnaut kaže:
Napravio od 0 skriptu :D Hocete link da pogledate? Sada, mogu tu da se dodaju kategorije, panel itd... Kakvih jos ima sajtova na foru reklamiranja na facebook-u? Znam za onaj rs.strana.mk, ali oni svi ono rade u word pressu, instaliraju modul i gotovo :D

Kako se zove modul? I gdje da ga nabavim?

erik kaže:
arnaut kaže:

Kako se zove modul? I gdje da ga nabavim?

GOOGLE :) Procitaj prethodne postove ;)

AleksaS kaže:
arnaut kaže:
Ovo je napraviti opustencija, naravno bez admin panela kao sto pricate, samo obicna opcija za dodavanje, brisanje i editovanje :)

Nema veze sto je lako napraviti, odlicno izgleda ;)

Ajde ako netko želi objasniti kako, ili samo kažite šta trebam napisati u google potrudit ću se sam pronaći, ali ako mi možete skratiti vrijeme zašto ne? Ako želite, naravno!

Instaliraj na host wordpress skriptu, pronadji modul i izmeni ga po potrebi :)

moze li nekako da mi objasni neko kako se ovo uplaoduje na hosting, ako je neko dokon da mi objasni to sve, jer sam nasao free skriptu na foru tih a mozda bas i isto, ali ista je kao na ovom sajtu vanzemaljac.org.
ako moze da mi neko pojasni malo u inbox bio bih mu veoma zahvalan!!

Nasao sam na netu, jedan sajt, na kome se prodavala ta skripta, za 40$, ako nadjem sajt odmah saljem ovdje !

@paka ako se placa preko paypal-a i da je direktan download ja ti mogu skinuti free. imam jednu takvu skriput.

optimista kaže:
@paka ako se placa preko paypal-a i da je direktan download ja ti mogu skinuti free. imam jednu takvu skriput.

Sceko kaže:
Cek imas scriptu koja moze da probije to i da skines free?

Izvodljivo je ali je žešći Black Hat
U pitanju je mućka sa source kodom

da u pitanju je neka skripta koja zaobilazi taj deo sto je predvidjen za placanje.

Evo ja sam napravio skriptu koja ima admin panel, brisanje, editovanje, kategorije, youtube, slike, statusi. Postavio bih link ali ne mogu dok ne dostignem 10 postova xD (www. dzabe. tk / lajkovanje/) samo napisite sasstavljeno :) Sajt jos uvek u izradi, kada skupim vremena zavrsavam ga.

arnaut kaže:
Evo ja sam napravio skriptu koja ima admin panel, brisanje, editovanje, kategorije, youtube, slike, statusi. Postavio bih link ali ne mogu dok ne dostignem 10 postova xD (www. dzabe. tk / lajkovanje/) samo napisite sasstavljeno :) Sajt jos uvek u izradi, kada skupim vremena zavrsavam ga.

Tek danas sam video da vas zanima sajt kao sto je lajkujem.com pa sam na brzinu napravio slican tome koji ima admin panel za brisanje nezeljenih statusa i ubacio sam pored fb like i button za tweeter, googl , bookmars i mail...koga zanima kako i sta neka mi se javi kako to sve izgleda mozete videti na ovoj adresi postavi-status.site50.net

privremena kaže:
Tek danas sam video da vas zanima sajt kao sto je lajkujem.com pa sam na brzinu napravio slican tome koji ima admin panel za brisanje nezeljenih statusa i ubacio sam pored fb like i button za tweeter, googl , bookmars i mail...koga zanima kako i sta neka mi se javi kako to sve izgleda mozete videti na ovoj adresi postavi-status.site50.net

Website Under Review
You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. :to_clue

sax kaže:
privremena kaže:

Website Under Review
You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. :to_clue

Kod mene normalno otvara http://postavi-status.site50.net/ cak je neko i ispisivao statuse koji su moralki biti izbrisani :sigh

I sta bi za dvoboj.com ? Jel nasao ko modul ili takozvani plugin?
Dajte bre gotovo resenje!

Agent 47 kaže:
I sta bi za dvoboj.com ? Jel nasao ko modul ili takozvani plugin?
Dajte bre gotovo resenje!

sta kazes agente..hoces sve na gotovo? malo ambiciozno za prvi post..elem..ljudi nemaju gotovo..zato i nisu dali odgovor, inace ekipa je ovde extra, tako da i ako na lete na nesto, postavice..

Back
Na vrh