• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Kako napraviti sajt sličan lajkujme.com ili lajkujem.com?

FacebookAds

Član
Tu od
11 Velj 2011
Zanima me kako napraviti sajt na kome posjetioci mogu da postavljaju status updates. Slično sajtu lajkujem.com i sličnima.
Da li postoji neki gotov template ili nešto slično da se to napravi. Tražio sam po google-u, ali ne polazi mi za rukom. A ni na engleskom kad tražim ništa mi ne izlazi, očito ne kucam odgovarajući keyword. ;)

Pomoz'te! ;)

Pozdrav svima, vidim da je ovaj sajt i ideja postala pravi boom! Ja sam autor ovog sajta lajkujme.com, lajkni.info... Najnoviju verziju koju sam napravio je na ispostujme.com sa kategorijama i jos imam par stvari da sredim.
Ove skripte sam sam pravio od nule i prodajem ih po ceni od 4000 din. Ukoliko zelite "kljuc u ruke" znaci skriptu + domen + hosting cena je 5500 din.
Ako nekome treba info, neka se javi na striming@gmail.com. Pozdrav! Igor

Može.Tko želi,tolika je cijena.Stranicu je veoma lako postaviti i veoma lako urediti pozadinu te dodati google ads s vrlo malo znanja...

rain.blader kaže:
Može.Tko želi,tolika je cijena.Stranicu je veoma lako postaviti i veoma lako urediti pozadinu te dodati google ads s vrlo malo znanja...

ja cu ju napravit besplatno ako netko zeli neka se javi na PP

Napravljena je i stranica zbog velikog interesovanja. Od sada sva pitanja za ovu skriptu i sajt mozete postaviti na info@fblikescript.info ili na web stranici fblikescript.info. Uskoro ce biti nesto novo sto se tice ove skripte i radice se na stalnom usavrsavanju. ;)
Mislim da, sto se tice cene skripte uopste nije mnogo iz razloga sto od google reklama ili neke druge marketinske agencije mozete za nedelju dana da povratite ulozeni novac.
Takodje, dobicete i savete kako da vam sajt za sto kraci vremenski period zazivi.

Ako neko ima pitanja ne vezano samo za ovo, neka slobodno pise... Rad sam da pomognem!

Pozdrav od mene!

ajd reci sta si koristio ako nije tajna, od ovih serverskih jezika jel samo PHP,
klientski HTML,CSS,JavaScript

zdorian kaže:
ajd reci sta si koristio ako nije tajna, od ovih serverskih jezika jel samo PHP,
klientski HTML,CSS,JavaScript

Više ti se isplati kupiti od nekog za malu cjenu nego da ideš sam izrađivat.

Al je milina osjecaj kad je ti napravis.
IZOSTRAVAS HAKERSKE VJESTINE + BESPLATNA SKRIPTA + UREDJES KAKO OCES, ODUZIMAS DODAJES RADIS STA OCES
imam ideju za jedan odlican sajt i sam cu da ga napravim, pa makar ga niko ne posjetio

Ovo je napraviti opustencija, naravno bez admin panela kao sto pricate, samo obicna opcija za dodavanje, brisanje i editovanje :)

Back
Na vrh