• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako napraviti sajt sa igricama

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
Imam jedno pitanje kako da napravim sajt sa igricama naprimer kao miniclip, i gde mogu da nadjem te igrice i dodam ih na svoj sajt a naprimer da ne budu miniclip igrice sa reklamom nego naprimer da bude sajt tipa kao ovaj igrice.org.
Hvala unapred :tease

Prelistaj hotscripts za gotova rešenja

Kod:
http://www.hotscripts.com/category/scripts/php/scripts-programs/games-entertainment/

Mislim da ovo može da reši posao, ali imaj u vidu da ta 'besplatna' rešenja uglavnom imaju nedostatke nekakve.

Kod:
http://www.hotscripts.com/listing/free-php-flash-arcade-game-website-script/

Hvala prijatelju, ma nije bitna cena i da li je besplatno ili ne :)

Lakisa94 kaže:
Hvala prijatelju, ma nije bitna cena i da li je besplatno ili ne :)

Nema na čemu :)

A za većinu stvari važi ona stara - "koliko para toliko muzike" :)

A jel ima na internetu igrice koje mozes uzeti Free embed Html code i postaviti na tvoj blog/website, i da nema one dosadne reklame i sponzore? Hvala

Sa vecine stranica mozes uzeti embed kod, ali ako je reklama vec u igrici (vrlo cest slucaj) tj. sastavni dio .swf filea, onda ju ne mozes maknuti bez jako dobrog znanja Flasha, dekompajliranja, micanja tog dijela i rekompajliranja ponovno.
Edit: I sam imam sajt sa igricama i pokusavao sam to izvesti, ali, naravno, nisam uspio, jer nemam dovoljno znanja za tako nesto.

mrgoode nemozes vise primati privatne poruke, pun ti je inbox :)

A jel mi moze neko reci gde i kako da upload SWF Flash File a potom dobiti Embed Code da postavim na blogger_u?

hondo kaže:
mrgoode nemozes vise primati privatne poruke, pun ti je inbox :)

A jel mi moze neko reci gde i kako da upload SWF Flash File a potom dobiti Embed Code da postavim na blogger_u?

Ok sorry, nasao sam nacina, ako nekoga zanima moze me kontaktirati! :)

Vjerujem da se bilo koja flash igra moze embeddat bilo gdje, samo treba napisat odgovarajuci kod. Btw. ispraznio sam inbox :D

My arcade plugin je ok za neke stvari, ali po meni je malo smotan. Kao prvo, sam ti pravi foldere za igre i thumbs, pa kasnije ne mozes preko wp media upload niti stavljat igrice, ili mozes, ali moras znati napamet link. Nego ih trebas u te foldere stavljat preko ftp-a. Onda ti link izgleda ftp://imebloga/public_html/folder_s_igrama/ime_igre, pa ako zelis da ti igra radi moras preimenovat taj link u http://imebloga//folder_s_igrama/ime_igre . My arcade plugin je u redu za automatizirano dodavanje igri, a za sve drugo je vecinom tesko sranje.

mali_blagoja kaže:
A dali moze koristiti "My arcade plugin" a da nemate Premium WordPress, nego Free?

Wordpress i jeste free, pod premium si verovatno na temu mislio, nije bitno da li ti je tema premium ili ne, radice ti ovaj plugin.

cfire kaže:
mali_blagoja kaže:
A dali moze koristiti "My arcade plugin" a da nemate Premium WordPress, nego Free?

Wordpress i jeste free, pod premium si verovatno na temu mislio, nije bitno da li ti je tema premium ili ne, radice ti ovaj plugin.

Možda on misli na wordpress.com gdje ne moraš plaćat hosting i domenu

Back
Na vrh