Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
arnaut kaže:Ovako, ineteresuje me kako da napravim chat kao sto je na fb, da povezem sa korisnicima... Radio sam nesto ali nisam uspeo. Ako ima neko pametniju ideju ili link gde je to opisano nek' pomogne :sigh Hvala.
sax kaže:arnaut kaže:Ovako, ineteresuje me kako da napravim chat kao sto je na fb, da povezem sa korisnicima... Radio sam nesto ali nisam uspeo. Ako ima neko pametniju ideju ili link gde je to opisano nek' pomogne :sigh Hvala.
Ako zelis da dodas na sajt stavi cbox.ws, uglavnom svi ga koriste i dobar je :waving
arnaut kaže:sax kaže:arnaut kaže:Ovako, ineteresuje me kako da napravim chat kao sto je na fb, da povezem sa korisnicima... Radio sam nesto ali nisam uspeo. Ako ima neko pametniju ideju ili link gde je to opisano nek' pomogne :sigh Hvala.
Ako zelis da dodas na sajt stavi cbox.ws, uglavnom svi ga koriste i dobar je :waving
Nisam mislio na to, vec na chat gde korisnik moze chatovati sa bilo kojim online korisnikom, kao na facebook ili na phpfox... A ovo je obicah shoutbox, to sam i sam sklepao![]()
Dzo kaže:Treba ti Comet Chat, radi kao i fejsov, nudi i igrice, integriše se sa raznim social network skriptama, forumima, CMS-ovima itd.Evo zvanične adrese: cometchat.com (JomSocial, vBulletin, SocialEngine, Invision Power Board, phpFox, Boonex Dolphin, BuddyPress, phpBB, WordPress, SkaDate, Elgg, xenForo, Small Machines Forum)
Malo ćeš se možda pomučiti da ga "nađeš"![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke