• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Kako napraviti chat kao na fb?

arnaut

Član
Tu od
11 Lip 2011
Ovako, ineteresuje me kako da napravim chat kao sto je na fb, da povezem sa korisnicima... Radio sam nesto ali nisam uspeo. Ako ima neko pametniju ideju ili link gde je to opisano nek' pomogne :sigh Hvala.

arnaut kaže:
Ovako, ineteresuje me kako da napravim chat kao sto je na fb, da povezem sa korisnicima... Radio sam nesto ali nisam uspeo. Ako ima neko pametniju ideju ili link gde je to opisano nek' pomogne :sigh Hvala.

Ako zelis da dodas na sajt stavi cbox.ws, uglavnom svi ga koriste i dobar je :waving

sax kaže:
arnaut kaže:

Ako zelis da dodas na sajt stavi cbox.ws, uglavnom svi ga koriste i dobar je :waving

Nisam mislio na to, vec na chat gde korisnik moze chatovati sa bilo kojim online korisnikom, kao na facebook ili na phpfox... A ovo je obicah shoutbox, to sam i sam sklepao :D

arnaut kaže:
sax kaže:
arnaut kaže:

Nisam mislio na to, vec na chat gde korisnik moze chatovati sa bilo kojim online korisnikom, kao na facebook ili na phpfox... A ovo je obicah shoutbox, to sam i sam sklepao :D

Meni nije jasno sta fali ovom, ustvari gde ti to mislis da dodas ?

Treba ti Comet Chat, radi kao i fejsov, nudi i igrice, integriše se sa raznim social network skriptama, forumima, CMS-ovima itd.Evo zvanične adrese: cometchat.com (JomSocial, vBulletin, SocialEngine, Invision Power Board, phpFox, Boonex Dolphin, BuddyPress, phpBB, WordPress, SkaDate, Elgg, xenForo, Small Machines Forum)

Malo ćeš se možda pomučiti da ga "nađeš" ;)

Dzo kaže:
Treba ti Comet Chat, radi kao i fejsov, nudi i igrice, integriše se sa raznim social network skriptama, forumima, CMS-ovima itd.Evo zvanične adrese: cometchat.com (JomSocial, vBulletin, SocialEngine, Invision Power Board, phpFox, Boonex Dolphin, BuddyPress, phpBB, WordPress, SkaDate, Elgg, xenForo, Small Machines Forum)

Malo ćeš se možda pomučiti da ga "nađeš" ;)

Ovo se predpostavljam placa :stars

E ovo mi treba, 'fala na informaciji :) Samo da nadjem ovo i da je prilagodim mojoj ako uspem... Hvala jos jednom.

No problemo ;)

@Sax
Da, plaća se.Ako se ne "snađeš" :D ;)

Back
Na vrh