• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako monetizirati?

LeoMessi19

Član
Tu od
5 Svi 2014
U pripremi je site s tematikom online gledanja filmova i serija... Sad me zanima kako najbolje monetizirati takav sadržaj? Koje su najbolje metode?
Ideja je postaviti nešto kao kod live striminga sporta, brdo reklama prije pokretanja filma ili nešto slično... Ako netko ima neku mrežu za preporučiti svaki savjet je dobrodošao...

Hvala

Nisam iskusan jos u monetizaciji ali ovako na blef, tesko da ces takav sadrzaj monetizirat zbog copytight-a... a i cini mi se vec da sam ovdje na forumu sreo slicno pitanje tvome i bio je ovakav odgovor. pozz

Jednostavno.

Proveri šta tvoji konkurenti koriste za unovčavanje takvog sajta, nije ih mali broj, i pokušaj sa istim. To je upravo taj sistem brdo spam pop-up prozora pre početka filma, jer na 'normalne' reklame ne možeš računati kao što reče zagrebelo

Back
Na vrh