Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je taj broj telefona vec u upotrebi za drugi profil, nece ti ni stici (skoro sam to imala), daj tatin ili mamin broj za verifikaciju.NoxX kaže:Blokirao me face i traži da potvrdim identitet preko telefona i ja upišem broj telefona, ali ne šalju mi nikakvu poruku s kodom?
JelenaM kaže:Ako ti je taj broj telefona vec u upotrebi za drugi profil, nece ti ni stici (skoro sam to imala), daj tatin ili mamin broj za verifikaciju.NoxX kaže:Blokirao me face i traži da potvrdim identitet preko telefona i ja upišem broj telefona, ali ne šalju mi nikakvu poruku s kodom?
I nemoj slati previse zahteva odjednom, opet ce da te blokira![]()
NoxX kaže:Broj nije korišten zato mi je čudno.
Pa postoji li koja fora da se šalje više zahtjeva dnevno?
NoxX kaže:JelenaM kaže:Ako ti je taj broj telefona vec u upotrebi za drugi profil, nece ti ni stici (skoro sam to imala), daj tatin ili mamin broj za verifikaciju.
Broj nije korišten zato mi je čudno.
NoxX kaže:JelenaM kaže:Ako ti je taj broj telefona vec u upotrebi za drugi profil, nece ti ni stici (skoro sam to imala), daj tatin ili mamin broj za verifikaciju.
Broj nije korišten zato mi je čudno.
gox1971 kaže:Sve ovisi sto zelis sa tim profilom... sto ciljati, kakvu publiku. Ima tu puno toga na sto se treba paziti. Slike su jako bitne, profil treba biti uvjerljiv. Nadalje, sekcija "o meni" po meni je 90% bitna u svakom profilu na drustvenim mrezama.
Jednom rijecju faktor kredibiliteta je u pitanju.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke