• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako da podignem novac preko AlertPay-a?

Pozdrav,

Bavim se prodajom ličnog proizvoda preko interneta i kupci su mi ciljano amerikanci, kako sam bio novi u svemu najednostavnije za početak mi se činilo primat uplate na AlertApay jer kupci mogu plačat direktno kreditnim karticama. Međutim dogodilo se nešto i ne toliko neobično kod prvog Withdrawal-a : Your recent withdrawal has been declined, complete the website review process, jer je očito da nešto prodajem zbog velike svote na računu i koja dolazi od mnogo osoba.
Tu je zapravo najveci problem po mene jer znam da website review nema šanse da mi prodje.

Molim ako netko je imao sličnog iskustva ili zna nekakvo riješenje za ovakve situacije bio bi od velike pomoci da se javi.

PS.

Alertpay Exchangers šta mislite o tome dali je netko imao iskustva sa njima ima ih 6 odobrenih od AlertPaya, dali ih je netko koristio?

Hvala na svim odgovorima.

Testasteron kaže:
Pozdrav,

Bavim se prodajom ličnog proizvoda preko interneta i kupci su mi ciljano amerikanci, kako sam bio novi u svemu najednostavnije za početak mi se činilo primat uplate na AlertApay jer kupci mogu plačat direktno kreditnim karticama. Međutim dogodilo se nešto i ne toliko neobično kod prvog Withdrawal-a : Your recent withdrawal has been declined, complete the website review process, jer je očito da nešto prodajem zbog velike svote na računu i koja dolazi od mnogo osoba.
Tu je zapravo najveci problem po mene jer znam da website review nema šanse da mi prodje.

Molim ako netko je imao sličnog iskustva ili zna nekakvo riješenje za ovakve situacije bio bi od velike pomoci da se javi.

PS.

Alertpay Exchangers šta mislite o tome dali je netko imao iskustva sa njima ima ih 6 odobrenih od AlertPaya, dali ih je netko koristio?

Hvala na svim odgovorima.

Stvarno gadna situacija :(

Ako želite poslati novac s Alertpaya na svoj račun najbolja je opcija withdraw na credit card. Ja se time koristim već nekoliko mjeseci. Idete na alertpay,
pod opciju withdraw izaberite credit card, ako nemate registriranu kreditnu karticu onda će te to morati prvo napraviti.
Kreditnu karticu dobijete tako sto odete u banku najbolje PBZ, otvorite devizni račun u dolarima ako imate dolare na alertpay računu. Karticu čekate 2 tjedna. Odaberite najbolje Visu ili Mastercard.
Za transakciju vam uzme 5 dolara, ali za 5-7 dana novac je na vašem deviznom računu.
Prvi put sam poslao novac sebi putem čeka ali on vam dođe za 10-15 dana, zatim ga odnesete na banku i onda vam banka naš novac da tek za mjesec dana. To je moje iskustvo.

rain.blader kaže:
Koliko kosta kreditna kartica?

Kreditna karta ne košta ništa, eventualno 30 kuna da se izradi.
Za moj žiro račun ja ne plaćam mjesećnu naknadu, a za kreditnu treba imat stalna primanja.

I mislim da uzimaju neku naknadu, svaki mjesec po par kuna za korištenje.
To je tekući račun

Da li ima neko da je iz Srbije i da ima otvoren devizni racun u Banca Intesi,
da li moze da da malo pojasnjenja oko isplata, Alertpay->Banca Intesa

Imam otvoren devizni racun u Banca Intesi, sada me zanima koji je najbolji nacin
za transfer sa AlertPay-a?

Isto tako kako to sa cekom funkcionise, dobijem cek na svoju kucnu adresu i sa time
idem u banku ili...

Back
Na vrh